Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Турка мідна 500 мл Лампа Аладдіна виробництва Слов’янськ

Оценка пользователей 4.85/5
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже гарна турка, приємний продавець! Дякую!

Достоинства:
    Турка відповідає всім заявленим характеристикам
    • Продавец  Amicus

Дякуємо за довіру та приємні слова! Щиро раді, що турка виправдала Ваші очікування і відповідає всім характеристикам. Для нас важливо, щоб покупка приносила лише позитивні емоції.
      Користуйтеся із задоволенням! Нехай кожна чашка кави, приготована в ній, буде особливою та ароматною! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Все супер, дуже класна та якісна

Достоинства:
    Зручно використовувати
    • Продавец  Amicus

Пані Юліє, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що "Лампа Алладіна" припала вам до душі. Нехай вона щоранку здійснює Ваше бажання — готує найсмачнішу та найароматнішу каву! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Класна турочка, готує смачну каву
    За подаруночки окреме дякую

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок. Ми завжди намагаємося додавати часточку тепла до кожного замовлення, тому дуже раді, що Ви задоволені. Нехай турочка служить довго та щоранку радує ароматною кавою!

• Наталія Г***

Зручна

• Продавец  Amicus

Дякуємо за ваш Відгук. Ми дуже раді, що турка "Лампа Аладдіна" виявилася зручною у використанні. Нехай кожна чашка кави, приготована в ній, дарує Вам задоволення та бадьорість!

• Олександр

Замовив. Оплатив. Отримав.
    Турка гарна, ємність 500 мл - підтверджую.

Достоинства:
    Турка гарна, ємність 500 мл - підтверджую.
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Amicus

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок та підтвердження характеристик.
      Ми раді, що Ви задоволені якістю Лампи Алладіна. Нехай вона надійно служить Вам і дарує смачну каву. Вдячні за покупку!

• В'ячеслав Г***

Уже півроку радує.
    Нічим особо не мили, під краном і витерли.
    Пятна не заважають.
    Все по інструкції і буде ок.
    Є металева на порцію, але там не така смачна як тут.
    Просто балдьож

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за такий чесний та життєвий відгук! Ваше фото майже через 7 місяців активного використання — це найкраще підтвердження надійності нашої мідної турки. Ви абсолютно праві: плями (патина) на міді та олові — це природний процес, який лише додає виробу благородного вигляду та ніяк не впливає на неперевершений смак кави. Дуже раді, що порівняння з металевою туркою виявилося на користь нашої красуні.
      Смачного Вам кавування і надалі! Дякуємо, що дотримуєтесь інструкції!

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже задоволена покупкою! Турка гарна, якісна, кава виходить смачна. І рівень обслуговування клієнтів просто на висоті, приємно вражена

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за такий надихаючий відгук. Нам неймовірно приємно, що Ви залишилися задоволені і нашою мідною туркою, і рівнем обслуговування. Ми прагнемо, щоб кожна покупка приносила не лише якісний товар, а й приємні емоції.
      Нехай Ваша "Лампа Алладіна" щоранку готує найсмачнішу каву та дарує магічний настрій!

• Владимир С***

Правилный девайс. Тем кто любит сей божествнный напиток зайдет на 100%

Достоинства:
    Правилный девайс. Тем кто любит сей божествнный напиток зайдет на 100%
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за професійну оцінку нашого товару. Ми раді, що цей девайс припав Вам до душі та виправдав очікування справжнього кавомана. Користуйтеся із задоволенням!. Приємного вам кавування та насиченого смаку кожної чашки!

• Алена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Швидка доставка,гарний сервіс , ,товар якісний ,ще й порадували додатковим подарунком ,за що окреме дякую

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені і якістю нашої магічної турки Лампа Алладіна і рівнем сервісу. Ми сподіваємося, що маленькі приємні сюрпризи роблять покупку ще кращою і викликають попозитивну емоцію в цей складний час.
      Нехай кожна чашка кави приносить Вам задоволення та заряджає енергією!

• Леся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже приємна менеджер, швидка відправка. Турка гарна, яка буде в експлуатації- час покаже. Окреме дякую за маленький подаруночок, дуже приємно

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже приємно, що спілкування з менеджером та швидкість доставки залишили позитивні враження. Мідні турки Слов’янського виробництва славляться своєю довговічністю, тож будемо сподіватися, що і Ваша турка служитиме Вам роками. Раді, що наш маленький сюрприз викликав приємні емоції))
      Нехай кожен Ваш ранок буде ароматним та затишним!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Турка гарної якості, кава на смак виходить краще ніж в кавʼярні і аромат неймовірний. Дуже приємний продавець, швидко відправили. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки, ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгукта високу оцінку. Нам неймовірно приємно чути, що кава в нашій турці перевершила за смаком навіть напої з кав’ярень — це найкраща комплімент для нашого товару! Турка "Лампа Алладіна" з завуженим горлечком справді магічна, вона дозволяє розкрити весь аромат зерна. Дякуємо, що оцінили нашу швидкість роботи.
      Нехай кожен Ваш ранок буде наповнений чарівним ароматом кави!

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Якісна річ! Вітчизняний виробник! Чудовий зворотній зв'язок на всіх етапах, від купівлі до отримання! П.С. Особлива подяка Світлані, представнику фірми виробника, за предметне спілкування і поради щодо товару!!!

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук. Нам неймовірно приємно, що ви оцінили якість українського продукту та рівень нашого сервісу. Нехай "Лампа Алладіна" щодня радує Вас смачною кавою та служить довгі роки. Підтримуємо своє та перемагаємо разом!

• Рапота Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Просто и со вкусом. Именно так можно описать эту замечательную турку. Главное - соблюдать правила эксплуатации и она будет радовать годами!

Достоинства:
    Практичность, простота, лёгкость в эксплуатации.
    • Продавец  Amicus

Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку! Окрема подяка за те, що звернули увагу на важливість правильної експлуатації. Це справді запорука того, що мідна джезва радуватиме Вас щоранку довгі роки. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Нехай кожне приготування кави буде для Вас особливим ритуалом! Смачної Вам кави!

• Эдуард Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже рідко пишу відгуки, але цей раз якість товару змусила.
    Вообщем товар просто чудовий, я замовив собі на 500мл за розміром і буду замовляти ще на 200мл, бо якість просто неперевершена. Багато років я купував джезви в Турції, але їх якість постійно погіршувалася. А тут замовив у нашого вітчизняного виробника і все просто супер! Тому рекомендую, якщо хтось шукаає саме правильну джезву, то це те що треба і по якості і по формі(я думаю мене зрозуміють кофемани які полюбляють заварювати каву в джезві)
    В подарунок в коробку додали каву мелену і цукерочки, за це Вам дяка!

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за цей чудовий цінний відгук!
      Нам дуже приємно, що якість нашої турки змусила Вас написати про неї.
      Особливо цінно, що Ви, як досвідчений кавоман, відзначили саме "правильну форму" джезви — це свідчить про досконалість технології виробника зі Слов'янська. Ми пишаємося тим, що наш вітчизняний виробник зміг перевершити якість турецьких аналогів, які Ви купували раніше!
      Дякуємо за довіру до українського продукту.
      Нехай Ваша мідна джезва Лампа Алладіна дарує Вам ідеальні кавові церемонії протягом багатьох років!

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Це неймовірно вишукана і найгарніша турочка До того ж дуже зручна у користуванні! Я в захваті, чоловік теж

Достоинства:
    Зручна, великий об'єм і дуже гарна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за високу оцінку, емоційний та детальний відгук!
      Нам дуже приємно, що наша мідна турка викликала у Вас захоплення. Особливо цінно, що вишуканий дизайн вдало поєднується із зручністю, великим об'ємом та ідеально підійшов Вам і Вашому чоловікові! Відсутність недоліків — найкраща похвала для нас.

Нехай кожен Ваш ранок буде наповнений ароматом найсмачнішої кави та піднесеним настроєм!

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Якість достойна, варимо каву вже 2 тижні, все ок!

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук!
      Для нас найважливіше, що Ви задоволені якістю турки. Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• В'ячеслав Г***

Смачніссімо)))
    На двох, саме то.

Достоинства:
    Смак. Дизайн.
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за такий чудовий і емоційний відгук! "Смачніссімо" — це найкраща похвала для нашого товару!

Ми дуже раді, що Ви оцінили смак напою та дизайн виробу, а також те, що він ідеально підходить для двох.

Нехай кожен кавування буде маленьким святом!

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Чудова турка яка прийшла с дуже смачною кавою)

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю турки, і особливо раді, що наш маленький сюрприз став приємним доповненням до Вашого замовлення!

Бажаємо Вам неперевершених кавових ритуалів, які даруватимуть тепло та натхнення щодня!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Турка чудова: варить каву і зігріває душу. Як на мене, вона ідеальна... Процес варіння кави кожного ранку, це вже ритуал.
    Красивий шоколадний колір.
    Ще й виготовляють в Слов'янську незламні люди.
    Швидка доставка, уважна менеджерка, приємні подарунки прийшли разом з туркою.

Достоинства:
    Варить каву і підвищує настрій)
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за такий теплий, щирий і натхненний відгук!
      Вдячні Вам, що поділилися своїми емоціями і відзначили, що турка стала не просто посудом, а частиною щоденного ритуалу, який "зігріває душу". Це найкраща оцінка нашої роботи!
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили колір виробу, швидкість доставки та уважність менеджерки.

Ваші слова про те, що турка "виготовляється в Слов'янську незламними людьми", надихають нас і виробників продовжувати працювати!
      Бажаємо Вам ще багато років насолоджуватися ідеальною кавою та чудовим настроєм щоранку!

• Владислав

чудова турка, повністю задоволений

Достоинства:
    переваги що тонке горло турки дає можливості точно зрозуміти коли можна знімати
    Недостатки:
    мінус в тому що у тонке горло турки складніше засипати каву ніж в звичайну і потрібен конус якийсь
  • Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дякую за чудову турку і солодощі до неї

• Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Мені дуже сподобалася турка і чудовий сервіс. Взагалом раджу до покупки.

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що ви задоволені мідною туркою та сервісом.
      Хай турка служить Вам довго, готуючи смачну ароматну каву щодня!

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже задоволений покупкою! Турка не тільки функціональна, але й справжня знахідка для аматорів естетики.
    Кава виходить ароматною і насиченою. Турка добре тримає тепло, зручно лягає в руку, ручка не нагрівається.
    Відмінний вибір як для особистого користування, так і в подарунок - виглядає дуже ефектно та незвичайно. Рекомендую всім, хто цінує стиль, якість та гарну каву!

Достоинства:
    Гарна на вигляд та якісна турка.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий, розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що Ви відзначили її функціональність, якість матеріалів та продуманий дизайн. Ваші слова про ароматну і насичену каву, про те, як турка тримає тепло, зручно лежить в руці, а ручка не нагрівається, є найкращим підтвердженням наших зусиль.

Дякуємо за рекомендацію! Ми дуже цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями і бачите її відмінним вибором як для особистого користування, так і на подарунок. Нехай кожен ваш день починається з ідеальної кави у цій чудовій турці!

• Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Дуже приємний та комунікабельний продавець, відправили джезву блискавично швидко, поклали в подарунок каву і цукерку, дуже приємно, дякую) а також інструкцію по догляду, що дуже важливо, адже матеріал потребує окремої уваги та правильного поводження. Дякую вам

Достоинства:
    Швидка відправка, ввічливий продавець, приємні подарунки
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за такий теплий відгук! Ми надзвичайно раді, що вам сподобався наш сервіс та якість джезви. Ми завжди прагнемо, щоб кожна покупка була максимально приємною.

Особливо приємно, що ви відзначили інструкцію по догляду- ми розуміємо, наскільки важливо правильно доглядати за мідними виробами, щоб вони служили довго і радували вас смачною кавою.

Нехай Ваша джезва дарує Вам безліч ароматних моментів та позитивних емоцій! Завжди раді бачити вас знову.

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Турка виглядає естетично, зручна у використанні. Завдяки об'єму, можна зразу зварити каву на 2-3 чоловік. Покриття оловом зсередини без зауважень. Приємним бонусом були смаколики, вкладені в посилку.

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже цінуємо, що Ви відзначили естетичний вигляд та зручність використання мідної турки. Її об'єм дійсно оптимальний для приготування кави на кілька осіб. Ми ретельно контролюємо якість покриття оловом, тому раді чути, що у Вас немає зауважень. Раді, що маленькі бонуси принесли Вам задоволення. Бажаємо Вам насолоджуватися кожною чашкою звареної кави!

• Каріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Турка прекрасна. Моя перша мідна турка і я дуже задоволена . Гарний сервіс і швидка доставка

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже цінуємо, що Ви обрали першою саме нашу мідну турку і залишилися задоволені покупкою. Нам надзвичайно приємно чути теплі слова про якість турки, наш сервіс та оперативність доставки. Сподіваємося, що кожна чашка кави, зварена у цій турці, буде приносити Вам ще більше задоволення! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Никита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Ніби і класна турка, але мене бентежать оці плями, що були і при отриманні товару, а зараз їх ніби побільшало. Невже це покриття відлітає? Хоча я її нічим не скріб.

• Продавец  Amicus

Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання мідної турки.
      Причин потьмяніння внутрішнього покриття може бути кілька:
      1) Окислення олова: Харчове олово хоч і є досить інертним, з часом може окислюватися під впливом кисню, вологи та певних речовин, що може призвести до появи тьмяності або плям.
      2) Реакція з водою або залишками кави: Мінерали, що містяться у воді, або залишки кави можуть вступати в реакцію з оловом, особливо при тривалому контакті.
      3) Використання агресивних миючих засобів: Деякі хімічні речовини у миючих засобах можуть пошкодити олов'яне покриття та спричинити появу плям.
      4) Механічні пошкодження: Подряпини або потертості на олов'яному шарі можуть призвести до зміни його зовнішнього вигляду.
      Ми цінуємо ваш відгук, оскільки він допомагає нам покращувати якість нашої продукції та обслуговування, тому обов’язково зв’яжемося з Вами для уточнення деталей та вирішення ситуації.

• Микита Н***

Дякую Вам за роз'яснення та дзвінок. Оце сервіс! Тоді десять зірочок з п'яти)

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Користуюсь кожний день з задоволенням.

Достоинства:
    Дякую за турку! Мені дуже сподобалась. Гарний дизайн .
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук!Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави і міцного здоров'я!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Турка прекрасна! Маю велике задоволення з рану смакувати запашною кавою))

Достоинства:
    Супер!
    • Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Після коментарів по ручці, зв'язався консультант та джезву забрали на ремонт. Дуже вибачались, що сталась така історія.

Достоинства:
    Гарний об'єм
    • Продавец  Amicus

Дуже вдячні Вам за гарний відгук.
      Є такі ситуації, є на які ми, на жаль, повпливати не можемо. Але є дещо, що ми можемо зробити чи виправити на краще.
      Будемо раді, якщо Ви будете задоволені)

• Галина

Хороша турка.

Достоинства:
    Ціна, якість, об'єм.
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук!
      Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

В один "прекрасний" момент, коли турка стояла на плиті, ручка просто відпала :(

Достоинства:
    Поки не відпала ручка все було ок
    Недостатки:
    Ручка відпала
    • Продавец  Amicus

Пане Олексій, з Вами зв'яжеться менеджер для вирішення даного питання. Обов'язково поміняємо/відремонтуємо, не хвилюйтеся)

• Круглов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Хороша і якісна турка. Відправили швидко, добре запакована. Варити каву в ній одне задоволення

Достоинства:
    Якісна, зручна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Замовила цю турку десь місяць тому. Прийшло замовлення дуже швидко! А ще я була приємно здивована сюрпризом, коли відкрила коробку . Дуже задоволена замовленням! Вже місяць мій ранок все кращий!
    Зараз обираю ще й сестрі на подарунок турку.
    Рекомендую продавця!

Достоинства:
    Гарна, зручна і кава не тікає, якщо пропустити
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Amicus

Юлія, дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам цінно, що Ви задоволені покупкою!
      Бажаємо Вам не тільки прекрасних ранків, а й продовження прекрасного ранку - чудового настрою впродовж дня та затишних вечорів та спокійних тихих ночей. Бережіть себе і будьте здорові! Повертайтеся за покупками до нас ще!

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Задоволений товаром, хороша якість, гарний дизайн, класне пакування товару, ну і смачна кава виходить!

Достоинства:
    Написав
    • Продавец  Amicus

Юрій, щиро вдячні Вам за гарний відгук, користуйтеся з задоволенням, хай Ваша кава завжди буде смачною а здоров’я міцним!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus

Подобається форма - стабільна, підходить для маленької та середньої газової горілки.

Помітив, що ручка трохи "хитається", як вже хтось писав в коментарях, але коли джезва гаряча, такого немає, що логічно адже метал нагрівається та щільніше зжимає дерев'яну частину. При наливанні гарячого напою не виникає побоювання, що може відвалитись. Можливо з чаом з ручкою таки придеться щось робити, але для мене це не було би приводом не купити. Задоволений.

Дякую за невеликі подарунки! Дрібниця, але ж приємно )

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Amicus

Дякуємо за чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та аромартної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!