- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Хороший набір. Рекомендую.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Отличный набор для винила. Стоит копейки, а в комплекте есть все что нужно для чистки. Спрея прям совсем мало, но я его покупала в основном из за щёточек, они в этом наборе прям то что надо.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Гарний набір. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарний набір
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Швидка відправка, а також чудова якість за свою ціну
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Спрею трохи замало - тюбік зовсім невеликий. Але й ціна досить демократична як за такий набір. Загалом все добре - покупка цілком влаштовує як і загалом сервіс Розетка.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Дякую за чудовий сервіс і товар.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
брав на подарунок. Як на мене то для меломана який обожнює вініл, подарунок таких щіточок це щось універсальне й необхідне, а головне за дуже адекватною ціною. Дякую Розетка за швидку доставку - ви супер!
- Достоинства:
- для подарунку топ
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
чудовий набір за такі кошти.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
все ок
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
В цілому непоганий набір, єдин мінус це пляшечки з засобом, сам розпилювач дужепогано праює
- Достоинства:
- є маленькі щіточки для чистки голки
- Недостатки:
- Погана баночка з розпилювачем
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Все добре. Набір непоганий. Дякую.
- Достоинства:
- є
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Всі товари з набору не сподобались. Не виконують своїх функцій. Клаптик тканити для окулярів (не пам'ятаю, як називається матеріал), як на мене, справляється набагато краще, щіточки з ворсом мені показались дивними, а спрей слабким..
- Продавец OKSTORE
Вітаємо пані Юлія. Нам прикро що Вам не вдалося оцінити даний набір і Ви не помітили переваг цього набору перед звичайним клаптиком тканити для окулярів. Але для збереження поверхні платівки в відповідному стані і продовження і терміну використання все ж рекомендуємо не протирати її сторонніми засобами на кшталт тканити для окулярів і тому подібне. Мирного Вам неба і приємних покупок!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Має гарний вигляд. На перший погляд зроблено якісно. Як для подарунку людині в якої є все крім цього, думаю дуже непогано) Дякую за чудовий сервіс.
- Достоинства:
- ціна. якість
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Гарний товар та ціна, швидка комунікація та доставка!
- Достоинства:
- Швидка доставка, гарний товар