Отзывы покупателей о Термокухоль з трубочкою Kite K22-457-03 червоний, 400 мл

Оценка пользователей 3.47/5
  • Отзывы про товар продавца RZet
  • Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RZet. Объем: 400 мл. Цвет: Красный

Товар якісний. Дуже задоволений. Виконує свої функції. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Зручний, брав для дитини.
    Недостатки:
    Все влаштовує. - Немає.
    • Продавец  RZet

Дякую за Ваш відгук

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BinderStore. Цвет: Розовый

Дуже коасна, дуже задоволені.

• Петришак И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BinderStore. Цвет: Черный

Термо кружка дуже погано тримає тепло
    За годину кипʼяток став холодний
    Получається, що навіть не встигли дійти до тренування, а вода вже була холодна

• Петришак И***

Термо кружка виявилась бракована, продавець одразу відгукнувся і безкоштовно замінив її
      Зараз термо кружка гарно тримає тепло. ми дуже задоволені

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Чашка зручна, але наливши в неї теплої води неможливо закрутити кришку , мабуть якийсь заводський брак, хотілося б обміняти на таку саму.

Достоинства:
    Зручний, функціональний
    Недостатки:
    Кришка закривається тільки з холодним вмістом.

Дякуємо за відгук.
      Дана термочашка для напоїв температурою не вище 85°C, зберігає температуру напою до 3-х годин: гаряче довго залишається гарячим, а холодне холодним.
      Додатково на складі перевірили продукцію, і виявили, що чашка і справді не відповідає заявленим характеристикам.
      Дуже шкода, що наш продукт не доставив вам позитивних вражень.

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BinderStore. Цвет: Черный

Дуже класна термо кружка. І дуже стильна

Достоинства:
    Тримає тепло, не протікає
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Красный

Чудовий кухоль, гарно підходить для подарунку.

Достоинства:
    Зручний, нормальний об'єм.

Олександр,
      Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Нагірняк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BinderStore. Цвет: Черный

При замовленні вічлива комунікація.
    Швидка доставка. Надійне упакування.
    Відмінна якість. Діти задоволені.

Достоинства:
    Якість товару.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Красный

Ніколи не писала відгуки ,але тут не стерпіла. Не ведіться на фірму Kite, можливо рюкзаки і канцтовари хороші, але цей термокухоль повний відстій. Горячу воду пропускає на ура, пластик в горлишку під дією горячого розширюєть і починає текти

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Пропускає
    • Олена

Дякую за відгук, хотіла брати на подарунок. Було б дуже прикро отримати неякісну річ.

Олександра,
      Дякуємо за відгук.
      Вся важлива і корисна інформація про товар знаходиться в описі.
      Дуже шкода, що наш продукт не доставив вам позитивних вражень та сподіваємося, що в майбутньому він зможе задовольнити ваші очікування.

Олена,
      Дякуємо за коментар.
      При проведенні додаткових дослідів не було виявлено проблем з продукцією, якщо дотримуватися порад, які є в описі. При неправильному використанні будь-який виріб буде неякісним.

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Хороша чашка. Вартує своїх грошей. Гарно тримала градус і довго. Шкода, що в нас вона впала і відбилася частина з кришки де закривається отвір для пиття.
    Можливо представник підкаже чи є можливість купівлі окремої частини частки, а саме кришки що закручується?

Достоинства:
    Довго тримає рідину гарячою. Зручна.
    Недостатки:
    Не знайшли.

Юлія,
      Дуже шкода, що трапилася така неприємність.
      В асортименті товарів ТМ Kite немає комплектуючих до пляшечок/чашок/термосів.
      Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування нашою продукцією.

• Екатерина

Рекомендую

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Черный

Не герметична, не тримає суміш - будь то холодна або гаряча, протікає. Якщо налити в кружку гарячої кави або чаю, закрити її, та легко стряхнути - кришку зриває, є ймовірність потрапляння суміш на тіло.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не герметична, небезпечна для здоров'я.

Олександр,
      Відповідна інформація буде додана в опис і характеристики товару.
      Дякуємо за відгук, сподіваємося, що наша порада допоможе використовувати виріб із задоволенням і користю для здоров'я..

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Черный

Задоволений якістю. Два варіанти використання: через трубочку та звичний.

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Черный

Зручна,якісний пластик,трубочка силіконова,широка.Подвійні стінки,на ді гумова накладка.

• Кристина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Сама термокружка красивая, удобная, держит тепло до 3-4 часов. Покрытие 'шершавый' метал, снизу силиконновая подставка, два удобных отверстия для питья. Чашка не греется вообще, только крышка чутка теплая. НО она ПРОТЕКАЕТ ! Нет герметичности при наклоне жидкость вытекает как из крана!

Недостатки:
    Протекает!

Доброго дня, Кристина.
      Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що товар не відповідає заявленій якості і характеристикам, ми ще раз ретельно перевірили термочашки на складі і не виявили дефектів.
      Зверніться, будь ласка, до продавця для вирішення проблеми (заміни товару) ссылка

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Черный

Между термосом и крышкой нет герметичности. Если наклонить, жидкость вытекает наружу.

Достоинства:
    Недостатки:
    Протекает

Доброго дня, Анна.

• Скрипник Н***
    Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Сама термокружка красивая, но ПРОТЕКАЕТ ! Нет герметичности при наклоне жидкость протекает...

Недоліки:Протекает!

Недостатки:
    Протекает.

Наталия,
      Якщо правильно і щільно закриті всі отвори - проблем з протіканням не буде.
      Дякуємо за відгук, сподіваємося, що наші поради допоможуть використовувати виріб із задоволенням і користю для здоров'я.

• Ирина Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Чашка на перший погляд хороша, зручна, приемна на дотик (шершава, з рук не вислизне), зручно дитині самостійно відкрити/закрити, попити щоб не облитися), та тримати в руках. На дні зовнішньої поверхні є силікон, що запобігає ковзанню чашки. Можна придбати, поставити на рівну поверхню та лише дивитись). Легко відкривається клапан для пиття без трубочки, тому в рюкзак/сумку ставити не рекомендую. Ціна не відповідає якості. Не рекомендую,

Достоинства:
    Зручність та зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Функція термо відсутня, тримає тепло не більше години, не можна мити в посудомийній машині. Фарба дуже легко пошкоджуєтся. Клапан для пиття без трубочки відкривається дуже легко.
  • Диана Ч***
    Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл. Цвет: Розовый

Брала червоний і він теж протікає!

Достоинства:
    Недостатки:
    Протікає

Доброго дня, Діана.