Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Умные смарт часы Smart Watch AK99-SW, 4.4 см -Голосовой вызов, фитнес функции, алюминиевый корпус, магнитная зарядка Black

Оценка пользователей 1.25/5
  • Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Проблема решена

Как можно связаться с продавцом?Лежат просто в коробке...

Достоинства:
    Не понимаю
    Недостатки:
    Не понятные часы.
    • Продавец  DIGSMART

Зв'язатися з нами можна напишіть запитання продавцю в чаті, і ми відповімо

• Рита А***

Проблема решена

Замовили годинник-пропрацював два дні!Замінили годинник (начебто)на новий.Якщо б не але:захисна плівка на коробці відсутня(що свідчить про те,що вона відкривалася)
    Упаковка в середені зламана.І саме головне,годинник не працює!Є відео,але нажаль не можу додати.Що я можу сказати,не витрачайте кошти на вітер-не замовляйте у цього продавця.Шахраї

Достоинства:
    Переваг 0%
    Недостатки:
    Годинник не працює!
  • Рита А***

Проблема решена

Як зв'язатися з продавцем?Дуже не приємна ситуація, так як годинник купувався на подарунок.

Достоинства:
    Спочатку все було добре,буквально кілька днів!
    Недостатки:
    Отримали годинник 04.08,сьогодні 10.08.Гаджет НЕ ПРАЦЮЄ.Не вмикається і не реагувати на зарядний пристрій!!!
  • Оксана Т***

Проблема решена

Місяця не пройшло як уже не працюють. Чи можлива заміна?

Достоинства:
    Поки не відчули
    Недостатки:
    Замовили 05.07.22 сьогодні 29.07 вимкнулися і не вмикаються
  • Дарія К***
    Продавец: DIGSMART. Цвет корпуса: Pink

Проблема решена

Замовили годинник ремінець зовсім не на жіночу руку завеликий товаром не задоволені продавець не виходить на зв'язок