Отзывы покупателей о Мышь Cougar Minos XC

Оценка пользователей 4.86/5
  • Яніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь мишкою вже 5 років. Купувала тут набір Килимок в мишка за 499 грн у 2020 році Килимок замінила на великий, на весь стіл, подарувала такий самий другу та хлопцю, всі рекомендую!

Достоинства:
    - Довговічність
    - Дизайн
    - Зручність

Добрий день, Яніна!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!
      З повагою, команда Cougar!

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топова мишка за свої кошти. Купляв 28.11.23 за 600грн.

Достоинства:
    Ціна. Естетичний вигляд. Ергономічна. Безшумна. Має 2 додаткові кнопки. 3 режими підсвітки. 7 ступенів регулювання чутливості (Dpi). 4 режима частоти (Poling). Килимок в комплекті.
    Недостатки:
    Через 5 місяців після покупки колесо прокрутки перестало працювати на 70% ( крутиш в низ курсор то стоїть на місці то лізе в гору) :(
    • Антон

Те саме через 8 місяців користування(((

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працюю вже місяць з нею. Поки все добре - тиха, зручна, на дотик нормальна. Поки не глючить.
    Подивимось скільки протримається. Я дизайнер і працюю ДУЖЕ багато мишкою.

Достоинства:
    Тиха, якісна
    Недостатки:
    Поки не має
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Попередні враження цілком позитивні, сенса, кліки, як лежить в руці, все подобається. А там буде видно за час експлуатації.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуєся рівно рік, десь на 8-9 місяці почала пролистувати колесико, а так не погана в цілому, софт дуже кривий

Достоинства:
    Недостатки:
    Колесико, софт
  • Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь 2 місяць. Миша НАДЗВИЧАЙНО ЗРУЧНА та приємна у користуванні! Попереджую: понад усе миша повинна лягати у руку з комфортом, усе інше - МІШУРА.

Достоинства:
    Якість матеріалів, ергономічність, ціна
    Недостатки:
    немає!
  • Анастасия Т***

Хорошая, удобная мышка

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Щодня активно користуюсь комплектом (мишка + килимок) два роки і дуже задоволений. Дуже зручно сидить в руці (у мене доволі велика долоня), легко ковзає, кнопки чітко натискаються (звук кліка доволі гучний, поруч не поспиш), колесо рельєфне (зручно крутити, не просковзує), три режими приємної оранжевої підсвітки (постійно горить, дихає, ну тобто плавно затухає і загорається або ж повністю вимкнена), все налаштовується (без додаткової програми окремими кнопками можна налаштувати чутливість від 100 до 4000 dip та частоту опитування від 125 до 1000 Гц, а за допомогою фірмової програми - можна програмувати всі кнопки - я сам не пробував). В іграх-шутерах у мене сенсор тримав надійно, не зривав жодного разу, ну але я далеко не профі.
    Килимок дуже класний, тяжкий, добре тримається за стіл, а зверху хоч і шершавий, але при цьому дуже слизький, мишка ковзає легко і позиціонується ідеально точно, після двох років використання виглядає як новий.
    Через два роки використання з'явилася проблема: в колесо набилось сміття (котяча і собача шерсть, ворсинки з одягу, пилюка) і тепер колесо працює не дуже чітко, не завжди очевидно, з пропусками. Інколи я мотаю вниз, а воно спочатку трішечки мотне вверх, а вже потім вниз. Або я хочу трошки кудись промотати колесом, а колесо не реагує на маленький рух, треба крутанути багато. Це дратує.
    Вирішив розібрати і прочистити. Зазвичай шурупчик ховають під наклейкою: пощупав, ніби якась заглибинка є, відірвав наклейку, а там просто технологічна ямка. Прийшлось віддирати ніжки. Шурупчик є тільки під великою ніжкою. Я старався акуратно, але усе одно під час віддирання ніжка деформується і назад її ідеально вже не вдається приклеїти. Пінцетом повитягав купу всяких ворсинок, колесо стало працювати краще, але не ідеально, як раніше. Сенсор і всі кнопки далі працюють чудово. То ж напевно буду замовляти нову, хоча ціна немаленька, і за останні два роки виросла більше ніж в півтора рази.
    Два роки вроді й немало для мишки, але враховуючи, що мишка не з нижнього цінового діапазону, не з дешевих, то сподівався, що прослужить довше. Але якщо глянути ціни на ігрові мишки відомих брендів - то там ціни просто захмарні. На їх фоні вроді вже й не дуже дорого. Напевно замовлю ще раз Cougar Minos XC - дуже вже вона мені подобається.

Достоинства:
    Мишка зручна, гарна, все регулюється і налаштовується. Килимок ковзкий (слизький), тяжкий, гарно тримається за стіл, дуже довговічний.
    Недостатки:
    Кабель мишки без оплетення. В колесо набивається сміття. Щоб розібрати мишку треба віддирати велику задню ніжку, яка при цьому деформується і потім назад вже так гарно не приклеюється
  • Кириченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша мишка за свої гроші. Коврик якісний і немає ниток що стирчать

Достоинства:
    Відмінна якість за таку ціну
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша мишка. Приємно лежить у руці.

• Олександр

Норм

• Андрей З***

Отлично,приятно,1год в работе,

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:
    Нету
  • Віталій
  • Игорь П***
  • Игорь П***
  • Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сначала мышка показалась отличной, но из-за того что провод перетёрся спустя приблизительно полтора месяца, стало невозможно её использовать

Достоинства:
    Удобная
    Недостатки:
    Перетёрся провод спустя полтора месяца
    • Олександр П***

а замінити кабель не можливо?)

• Виталий

Как это перетерся?!

• Roman

Очень просто, ни у одной мыши в кугар нету оплетки тканевой, и провод не достаточно эластичен) Это частая практика)

• Роман Р***
  • dino h***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

мне очень понравилось советую,сенса хорошая

Достоинства:
    регулируемый dpi, отлично лежит в руке прям огонь , так-же материалы приятные на ощупь
  • Микола О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

мишка класная рекоминдую скоьзин класно по коврику топ мишка за такую цену

Достоинства:
    Просто клас
    Недостатки:
    не нашол програму для настройки миши на офицальном сайте а так все норм

Доброе утро! Скачайте ПО по данной ссылке: cougargaming.com/products/mice/minos-xc/

• Олег М***

Хорошая, удобная мышь

Достоинства:
    Цена
  • Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Місяць з цією мишкою, нормальна для роботи і ігр, але є нюанс, якщо ви невеликого зросту, мишка для вас буде завелика -мені при 186 см все норм, в цілому девайс хороший.

Достоинства:
    Співвідношення ціна і якість чудова.
    Недостатки:
    не побачив.
    • Сергій

а якщо я широкий? норм буде?

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сенсор не срывает кнопки не западают-все путем.

Достоинства:
    Хорошая мышь для игр и работы.
    Недостатки:
    пока нет.
  • Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я її тільки купив, сразу бокова кнопка начала втискатися в корпус і стала дуже туга!

Достоинства:
    Удобна форма, нормальний сенсор.
    Недостатки:
    У мишці одна бокова кнопка дуже туга, і входить в корпус!
  • Кирилл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Начал срывать сенсор при резких движениях в сторону с 25.05.20!

Достоинства:
    Удобно сидит в руке, для работы сенсор хороший
    Недостатки:
    Провод не в оплетке, срывает сенсор
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сегодня заказал, сегодня же и пришла. Розетке респект. Мышка огонь, мне очень зашла. Для тех кто не знает как регулировать DPI, то надо скачать с оф сайта прогу под эту модель и там все будет. Сенсу не срывает, все работает ок. Жаль только нету RGB так бы вообще был-бы улет, но зато есть коврик, который кстати очень хороший.

Достоинства:
    Хорошая зборка, подсветка, есть прога для регулирования функций мышки, хороший коврик в подарок.
    Недостатки:
    Пока не заметил
  • Назар А***

Мышка супер

Достоинства:
    не надоедливая подтсветка, можно менять DPI, удобный коврик.
  • Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

чудова мишка, гарний килимок. зауважень немає, все працює.

Достоинства:
    килимок

А где скачать драйвер

Достоинства:
    Только что купил, пока все ок
    Недостатки:
    Только что купил, пока все ок
  • Кирилл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подскажите пожалуйста, а провод в оплётке?

Достоинства:
    Хочу купить
    Недостатки:
    Хочу купить
    • Denny

Ні

• Denny

Але захист від перегибу шнура є !!!

• Leonid Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

удобная. Хорошая поверхность кнопки. Настраиваемая под себя. Подсветка имеет три режима: 1) горит. 2) мерцает,то горит то плавно тухнет, 3)отключение подсветки. Это все делаеться кнопкой между двумя основными. Ковер в комплекте хороший. Колесико на 4.Вниз почти безвучное,Вверх издает немного глухие щелчки.

Достоинства:
    цена-качество
    Недостатки:
    боковая часть мышки с другого материала чем верх(где кнопки) и как бы рука на этом материале подпревает немного. Сверху же классный материал.
    • Кирилл С***

А провод в оплётке?

• Ти a*** Chorniy
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Зручна, точний сенсор
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Роман Г***

Мишка топ

Достоинства:
    Зручна в руці лежить норм
    Недостатки:
    Шнур не в опльнці
  • Діма Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коврик входить в комплект ?

• Анатолий М***

Да, коврик входит в комплект.

• Суп 3***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

сенсер дуже поханий на цей мишкі неможливо грати такі гроші ця мишка не стоить

Достоинства:
    без дирок
    Недостатки:
    сенсер поганий
    • Игорь С***

КОШТУЄ! ПОВІРТЕ МЕНІ! ЗА ТАКУ ЦІНУ Є БАГАТО РЕАЛЬНО СМІТТЯ.

• Roman
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кто хочет приобрести подумайте не один раз) В использовании было 2 мышки в течении полутора лет, причина этому - или провод или отлетает сенсор при активном использовании, по сенсору в этом бюджете, есть получше. Конкретно у меня, мышка була дороже этой, сначала отлетела за 3 месяца, после чего поменяли так как починить не удалось, вторая проработала около года, при полностью правильной эксплуатации с держателем для провода, но уже на подходе уже конец, уже отключается и люфт колесика очень велик, написал в сц, сказали ремонт если только за свой счет) А цена ремонта как оказалась будет в цену мыши (800 грн). Советовать не буду, лучше уж присмотритесь к логитеч или стилсириев бюджетных моделей, а если бюджетка так это или блади (одни из лучших в даном сегменте) или же Hator. у этих конкурентов минимально брака и сборка получше! Всем удачи и хороших покупок!

Достоинства:
    не высокая цена и качество материалов
    Недостатки:
    у ВСЕХ мышек от кугар нету оплетки на кабеле и в 50% случаях люфт деталей (колесика)
    • Дарья Г***

Абсолютный бред . При «правильном использовании» мышка у меня работает уже 3 года без проблем. Что нужно было делать с проводом , тем более если есть держатель ? Что б ему настал конец .
      Судя по количеству названых вами брендов , складывается ощущение, что вы пытаетесь проконсультировать по другим брендам . Уж слишком много интеграций . В общем очень странный комментарий

• Roman

Можливо вам після користування мишею за 100 гривень і добре)) але це не єдиний коментар про збірку і про кабель, кабель по перше не надто гнучкий і без захисного тканинного покриття, у мене мишей від кугар було близько 10, а ті що після 2000 гривень рівно рік-півтора і всі просто йшли в мусорник) А про люфт це дійсна правда, кого цікавить, сходіть у магазин і порівняйте бладі/хатор, і цю, порівняйте) а про компоненти всередині я взагалі мовчу) там виробництво більш здешевлене навіть ніж у бладі) А з приводу коментарів, у мене безліч миш у цьому сегменті, порекомендував всім відомі і написав чому) зайти у відгуки і подивитись у кого в активному користуванні після року-півтора вмирають) а хто купив мишку і користується пів години в день щоб нажати на браузер і через двадцять хвилин на хрестик щоб закрити то може і "служить"

• Прокоп

Ого! 10 мышей было ты их продаёшь что ли или киберспортсмен? Год - полтора и в утиль.... А с какого года ты их покупаешь? Года с 2000??? Чёт враньём попахивает.

• Олександр
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

поки це найкраща миша за всі 20 років стажу користування пк, за таку ціну стоїть сенсор, як в мишках із вдвічі більшою ціною.

Достоинства:
    дуже якісна, дешева
    • Rom

этот сенсор стоит в сегменте всех мышей 20-30 долларов) просто есть такая вещь, как качество сборки и внутрянка которая тут полностью из очень дешевого китая)