Отзывы покупателей о Сумка маленькая натуральная джутовая Silk Route (1244)

Код:  337208275
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым

Гарна сумка, якісна. Товар отримала швидко, ще й подаруночок поклали. Дякую!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым

Сумка сподобалась. Зроблена якісно. За несподіваний подаруночок - дякую, дуже поиємно)

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумка - чудова, доставка - миттева!
    Дякую за приємний подарунок-сюрприз!

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Константине! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым

Замовляла собі і подругам- 4 шт- всі дуже задоволені якістю і розміром!!! В живу навіть кращі за фото! Дякуємо!!!

Достоинства:
    Якісь
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Катерино! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Оксана У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Быстрая доставка. Спасибо за подарок.

Достоинства:
    Добротная, ручки не давят в плечо очень удобная

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Оксано! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым

Дуже гарна сумка, акуратна и компактна. Ручки м'які, приємно носити.

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Діано! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякую за приємний сюрприз

Достоинства:
    Дуже яккісний товар

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Олено! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Катречко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS. Цвет: Бежевый с зеленым

Дуже класна сумка, зручна довжина ручок, зручно на плечі носити. Саме таку шукала! Дякую вам!

Достоинства:
    Міста, зручна, гарна, натуральна
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Ольго! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!