Сток. Розпродаж залишків до −60%

Чудова!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 250. Упаковка: Дой-пак

Отличная рекомендую

Достоинства:
    Цена
  • Микола С***

Якість - супер!

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Шо хочу сказати - журавлина (клюква) просто чудова! Ризикнув - замовив зразу два кг. І буду ще замовляти. Дякую вам!

Достоинства:
    В гарній герметичній упаковці. Бо замовляв - не знав в чому доставлять. Ну, не в тарілці ж як на фото. Приємно!
    Недостатки:
    їх немає.
  • Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Замечательная клюква свежая и очень вкусная. Спасибо продавцу за такой качественный продукт и внимательное отношение.

Достоинства:
    Полезно, вкусно, качественно. 3 х 1.
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 500. Упаковка: Дой-пак

Отличный товар. Спасибо, буду закрывать ещё

Достоинства:
    Вкусно
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Швидко. Якісно. Вага з походом.

Достоинства:
    Яскрава. Чиста. Запашна.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Якісний товар. Все прийшло швидко та в цілій упаковці. Такі смачні ягоди, що уже, на жаль, закінчилися)) Але обов'язково замовлятиму ще. Брала собі, але потихеньку почали під'їдати всі хатні. Особливо смаколик зацінила донька 6,5 років.

Достоинства:
    Якість/Ціна
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Honest Food. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Товар якісний. Дуже смачно. Доставка оперативна.

• Кузьміна Л***

Смачна!!!

Недостатки:
    Відсутні
  • Андрей

буду покупать еще

Достоинства:
    очень вкусно!
  • Андрей Л***

Очень вкусно

Достоинства:
    Качество