- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Класний. Швидко збирається.
- Достоинства:
- Місткий.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Валерія. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай наш виріб служить Вам і радує Вас якомога довше.
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Гарний товар, чудова якість. Купляю в друге, бо стояв біля вікна, в яке прилетів шахед. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка конструкція , хороший дизайн
- Недостатки:
- Не витримав прильоту шахеда
- Продавец Cool Dream
Доброго вечора, Ростислав. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай наш виріб служить Вам і радує Вас якомога довше.
- Георгий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Все супер
- Достоинства:
- Класний і уважний продавець
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Георгій. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай наш виріб Вас радує і служить якомога довше.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Товар сподобався, підходить під стіл. Дитина задоволена, користується уже рік. Рекомендую.
- Достоинства:
- гарна якість, швидка доставка, легко збирається
- Продавец Cool Dream
Дякуємо Вам за замовлення та відгук.
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Кайфові лотки. Пізніше ще дозамовлю )) Дуже гарно виглядають!
Нижче є комент, що ламаються: так це можливо, якщо занадто тиснути при складанні, дуже обережненько треба поводитись з цим красенем Але коли вже склав, то вся конструкція в цілому тримається міцно і гідно- Достоинства:
- А ще, вони так офігезно пахнуть!!! Ну це для тих кому подобається запах натурального дерева. От я кайфую, коли навчаюсь і звідти щось треба витягти
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Дарья. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай наш товар служить Вам як найдовше.
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Розчарована, легко ламається вже прискладанні.
- Продавец Cool Dream
Доброго вечір. Нам шкода що так сталося. З нашої сторони ми можемо порізати та надіслати необхідні для збірки деталі безкоштовно на заміну поламаним. Будь-ласка відпишіться нам або віддзвоніть.
- Лідія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Товар сподобався, підходить під стіл.
- Достоинства:
- Все зручно та виглядає гарно
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай наш товар служить Вам як найдовше.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Гарно виглядає в інтер'єрі
- Продавец Cool Dream
- Ищенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Дякую за якісний товар та за консультацію менеджера,якість на вищому рівні.Продавця рекомендую!!!
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай служить як найдовше.
- Решит Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Середня якість за хорошу ціну.
- Достоинства:
- Ціна за промокодом.
- Марків І***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Замовляю ще один
- Достоинства:
- Зручний