- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово працює, без додаткових налаштувань!
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Втикнув його і він почав передавати сигнал. Фантастика!
- Достоинства:
- Чудовий кабель
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Паша К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Доставка швидка, товар працює все чудово
- Продавец kostor
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все швидко доставлено, дякую, товар відповідає замовленню.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий кабель.
- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отримав швидко. Працює. Питань немає.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер)
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отличный качественный кабель, клёвый дизайн и исполнение, работает без нареканий, получил на следующий день.
Доволен
Спасибо- Продавец kostor
- Григоренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
купив
працює- Достоинства:
- ціна
- Косарева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
цілком задоволений
- Достоинства:
- все працює
- Недостатки:
- нема
- Продавец kostor
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
все добре, працює як потрібно
- Достоинства:
- працює
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Всё работает отлично , доставка быстрая , сотрудник очень вежливые и быстрая доставка , рекомендую !
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
К сожалению после покупки прошел месяц и только сейчас настало время подключить макбук к тв.
Кабель не передает сигнал звука
Мак как не видел телевизор в качестве звукового устройства , так же не видно и с другими ноутами.
Изображение есть, звука нет что бы я не пробывал- Достоинства:
- Недостатки:
- Не передает сигнал на звук
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро, що виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія. Зв'яжіться з нами і наші спеціалісти Вам допоможуть.
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Всё работает. Доставили быстро.
- Достоинства:
- Скорость доставки.
- Недостатки:
- Не соответствует указаной длине 1.8 м, по факту 1.69 м
- Продавец kostor
- Ин И***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Швидко доставили, працює добре, коштує своїх грошей. Усе було як на фото.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Так, наразі все працює добре. Нарешті вперше за рік знайшов гарний кабель. Сподіваюсь,так буде і надалі
- Достоинства:
- Виглядає якісно
- Продавец kostor
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший кабель, швидко доїхав, все чудово працює
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Это просто развод. Не покупайте. Во-первых, кабель на фото не соответствует товару: провод другого цвета и без маркировок каких либо). Во-вторых, он просто не работает. Один из пинов/контактов утоплен внутрь. Товар ужасен. Наверное продавец будет предлагать замену, только вот 100грн за доставку уже никто не вернет. Деньги то пустяк, но такое отношение к работе недостойно никакого сотрудничества. Надеюсь сэкономил кому-то деньги своей покупкой)
- Достоинства:
- Никаких абсолютно
- Недостатки:
- Абсолютно все
- Продавец kostor
Шановний Віктор. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, можемо обміняти за наш рахунок на новий гарантія на товар 3 місяці
- Віктор Г***
Поменяли за свой счет, сервисом и отношением к клиентам доволен, сам провод (новый) работает без нареканий уже несколько месяцев. Не знаю как удалить прошлый комментарий, так бы удалил.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Підключив старенький ThinkPad x230 до телевізора. HD@60Hz підтримує без проблем. Аудіо передає. DisplayPort++ корректно бачить устройство з тієї сторони і переключається в режим HDMI.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отримав через день після замовлення. FHD 60H підтримує точно.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Борис, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
На перший погляд працює норм але прислали білий замість чорного і навіть не попередили.
- Продавец Ovollovo
Шановний Владислав. Сталася помилка ми вибачаємося, якщо вас не влаштовує колір ми вам обміняємо на чорний.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пропрацював лише 1 місяць. Продавець швидко замінив кабель по гарантії
- Недостатки:
- Full HD максимум 60 Гц.
- Илона Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
После покупки макбука возник вопрос синхронизации с ТВ для трансляции видео и фильмов. Данный переходник справился отлично, в использовании очень простой!
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
переходник работает без глюков и каких-либо проблем, я осталась довольна выбором
- Валерий Ш***Продавец: kostor
Послали кабель який не підтримує 4к. Не відповідає фото. Не обманюйте людей
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Продавец kostor
Добрий день шановний Валерий, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, характеристики мають бути як вказано на розетці, можливо вам дістався брак, зв'яжіться з нашим сервісним центром і ми вам допоможемо у вирішенні питання