Доповнення до попереднього відгуку
Дуже вдячна продавцю QwertyAKS, що відгукнулись і замінили плівку на іншу кращої якості Proove Pro Plus.- Достоинства:
- Чудова якість товару. Продавець ввічливий і співчутливий.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: QwertyAKS
Не задоволена товаром. Купувала таку саму плівку перший раз і вона була гарної якості. Цей раз якась дуже м'яка і залишає слід навіть від нажиму пальця. Від подряпин і удару, звичайно, захищає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неналежна якість
- Продавец QwertyAKS
Добрий день, Валентино!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що плівка не виправдала очікувань. Ми завжди використовуємо матеріали високої якості, які захищають від подряпин та ударів. М’якість – це особливість гідрогелю, яка дозволяє поглинати удари, а сліди від натискань зникають через кілька секунд.
Ми хочемо, щоб ви залишилися задоволені. Напишемо вам у приватні повідомлення, щоб запропонувати найоптимальніший варіант для вас — можливо, це буде інша версія нашої плівки.
Дякуємо, що обрали нас!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: QwertyAKS
Плівка просто ідеальна. Тепер телефон виглядає як новий. Після наклеювання по краям були малені бульбашки, які зникли на слідуючий день як і обіцяли в інструкції.
В домашніх умовах приклеїти нескладно, в комплекті є всі необхідні приладдя.- Достоинства:
- Продавец QwertyAKS
Дякуємо за відгук!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: QwertyAKS
Дякую продавцю за хороший товар
- Достоинства:
- Повністю прозора, не впливає на передачу кольору, приємна на дотик.