Отзывы покупателей о Туалетная бумага Zewa Kids 42 шт (7322540796551)

Код:  337451908
Оценка пользователей 4.8/5
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 80 листов

Все чудово, замовляю постійно

Сергію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви обираєте вологий туалетний папір Zewa Kids знову і знову — це найкраща оцінка для нас! Бажаємо, щоб вологий туалетний папір Zewa Kids і надалі тішив Вас своєю якістю та комфортом у щоденному користуванні. Бажаємо приємних покупок!

• Ярослав Ш***

Гарний вологий папір

Достоинства:
    Якість норм
    Недостатки:
    Інколи тягнеться 2 папірці замість одного, але то так майже у всіх

Ярославе, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вологий туалетний папір Zewa Kids Вам сподобався та відповідає очікуванням щодо якості. Те, що інколи може діставатися два аркуші — справді типовий момент для вологого паперу через особливості матеріалу та зволоження, але ми постійно працюємо над удосконаленням зручності користування. Дякуємо, що обираєте Zewa та ділитеся своїм досвідом. Бажаємо приємних покупок!

• Євгенія К***

Найулюбленіший папір, якщо чесно, із всіх вологих що я тестила.

Євгеніє, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Леся П***

Чудовий. Буду купувати ще.

Леся, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Галенко Е***

Гарний папір

• Ігор С***

Чудовий папір. Достатньо цупкий і вміру мокрий

Достоинства:
    Норм.вологість
    Недостатки:
    Не виявив

Ігоре, вітаємо!

• Богуславська Ю***

Задоволена, один з кращих виробників.

Юліє, вітаємо!

• Олена Д***

Якісний, приємний. З цієї упаковки зручно діставати.

Достоинства:
    Найкращий вологий папір. Зручна упаковка.

• Олена

Zewa Kids – дуже зручний вологий туалетний папір для дітей. М’який, приємний на дотик, добре очищає й не викликає подразнень. Плюс – упаковка компактна, можна брати з собою.

Достоинства:
    М’який, преміум якість

• Вікторія К***

Чудовий туалетний папір. Беремо для дитини вже 2 роки. Іншим просто не хоче користуватися.

Достоинства:
    Не рветься і не пінеться. Не викликає подразнення

Вікторіє, вітаємо!

• Ірина П***

Добре зволожений папір,без запаху,що радує.Подразнення не викликає,але не зручно діставати,дістаєш одну серветку,а витягуєш 3-4,рветься ,що не дуже приємно.

Достоинства:
    Добре зволожений.
    Недостатки:
    Рветься,не зручно діставати.

Ірино, вітаємо!

• Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов

Непогані, але рута сподобалися більше

Аліно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Бажаємо приємних покупок!

• Ігор С***

Для військових найкращий вологий туалетний папір із того, що є на ринку. Плотний, не розривається, гарно витягується із упаковки по 1 листу.

Достоинства:
    Найкращий вологий туалетний папір.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Ігоре, вітаємо!

• Катерина М***

Норм

Катерино, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids! Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Попова Ю***

Лучшая влажна туалетная бумага

Юліє, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids! Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Маргарита Н***

Маргарита, вітаємо!
      Дуже вдячні за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Нам важлива Ваша думка!

• Сич О***

Ок

Олексію, вітаємо!
      Щиро вдячні за Ваш вибір та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Нам важлива Ваша думка!

• Тетяна М***

Продукт сподобався

Тетяно, вітаємо!

• Оксана

В міру вологі, м’які, не викликають алергічної реакції навіть у дуже чутливої шкіри малюка.

Достоинства:
    Велика пачка, ціна.

Оксано, вітаємо!

• Павло

Норм папір. Свою функцію виконує

Достоинства:
    Якісний, не викликає алергічних реакцій, зручно виймаються папірці
    Недостатки:
    Поки не виявив

Павло, вітаємо!

• Ірина П***

Чудовий туалетний папір, гарна якість і кількість у пачці,не викликає подразнення.

Достоинства:
    Ціна і якість, кількість.
    Недостатки:

Ірина, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Для нас важлива Ваша думка!

• Ілля

Чудовий вологий папір для користування на кожен день. Вологий, лагідний, зручна упаковка. Може порватись якщо різько або жорстко користуватись, але не вважаю це проблемою. Пакет з 4х пачек вистачає на декілька місяців кожнодневного використання. Буду замовлять ще!

Достоинства:
    Мʼякий
    Недостатки:
    Може рватись, але не критично

Ілля, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids. Для нас важлива Ваша думка!

• Сич О***

Ок

Олексій, вітаємо!

• Катерина

Подобається

Катерина, вітаємо!

• Кирило В***

Дуууже зручні! Єдине що запах не дуже, точніше він відсутній) Але якість всього - максимальна.

Кирило, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids! Для нас важлива Ваша думка.

• Кирило В***

Якісні, і за приємною ціною

Кирило, вітаємо!
      Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids! Для нас важлива Ваша думка.

• Олександра С***

Висока якість, велика упаковка, приємні на дотик

Достоинства:
    Дістаються з упаковки по 1 штучці, а не по декілька

Олександро, вітаємо!
      Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Baby! Для нас важлива Ваша думка.

• Олександр М***

Гарний за свої гроші

Олександр, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Baby! Для нас важлива Ваша думка.

• Віккі

Краще із всього, що є на ринку.

Достоинства:
    Акції

Вітаємо!

• Татьяна

Найкращий вологий туалетний папір. Замовляю для дитини, великий розхід, тому вистачає надовго

Достоинства:
    Вигідна пропозиція, не забиває туалет

Тетяно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Baby. Для нас важлива Ваша думка!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 16. Количество листов/отрывов: 42 листа

Дуже гарний папір, підходить як дітям так і дорослим. Користуємося цім папіром дуже давно.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Немає.

Сергію, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Kids! Для нас важлива Ваша думка.

• Гумарова І***

Нормальний папір! Достатньо вологий. Все ок.

Достоинства:
    Головна перевага- можна змивати в унітаз!
    Недостатки:
    Не знайшла

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Baby! Для нас важлива Ваша думка.

• Людмила М***

Гарний папір, от ще заказала.

Достоинства:
    Приємний, и не дуже дорогий
    Недостатки:
    Не знайшла

Людмило, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.

• Ігор С***

Ігоре, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Валерій

Якість на вищому рівні

Достоинства:
    Якість zewa
    Недостатки:
    Порівняно з zewa sensitive запах не такий приємний

Валерію, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Сергій Ч***

Гарна якість Zewa. Діткам кращє волога.

Достоинства:
    Акційна ціна, якість.
    Недостатки:
    Відсутні

Сергію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!