Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Хондропротектор AnimAll VetLine Arthrovet PRO для середніх порід собак 1 г × 200 табл

Оценка пользователей 4.5/5
  • Алена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cimrick Market. Количество в упаковке: 200

Дуже дякую ! Нашему Стаффу вони сподобались! Ще і подарунок нам додали до замовлення!!!

• Ирина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Назначил вет. врач при хромоте (собаке 2 года), травм не обнаружили. Через месяц приема хромота прошла. Курс продолжаем до 2-х месяцев. Считаю добавку эффективной, побочных явлений со стороны ЖКТ не наблюдалось, таблетки добавляли к корму. Рекомендую добавку и продавца. Цена ниже, чем в других магазинах.

Достоинства:
    Болльшая упаковка, акционная цена
  • Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Придбав цей товар разом з їхнім Growth PRO. Найперше, що мені не сподобалося, так це те, що серія товару та дата виготовлення на обох банка були однакові (при тому що товар різний і в різній тарі, Growth PRO брав на 250 таблеток). Схоже на підробку.
    Також банки були брудні, в пилу, кришки щільно не закручені, фольга під ними по периметру в деяких місцях не проклеєна і видно щілини.
    Не відмовився від покупки лише через незначну акційну ціну і з бажанням дати шанс вітамінкам, що можливо вони й ефективні ))
    Через деякий час напишу, чи не було алергії. А ще пізніше - про результат вживання, правда ці взяв для профілактики, бо пес активно займається, а Growth PRO для набору м'язової маси.
    На зараз (вживає 3 дні) - стаф їх їсть з кормом нормально.

Достоинства:
    На початковому етапі перевага лише одна - ціна по акції
    Недостатки:
    Банка затягана, вся брудна, фольга під кришкою не повністю проклеєна
    • Николай К***

Доповнюю відгук, як і обіцяв.
      Алергії на ці вітаміни у стафа не було.
      Так співпало, що під час вживання щось трапилося з задніми лапами, почав шкутильгати. Були підозри, що перетренувався і підвихнув або потягнув м'язи. 10 днів був лише вигул на вулицю в туалет і додому. Це не дало результату. Звернулися до ветеринара, то він сказав, що від таких таблеток толку не буде (ні шкоди, ні позитивного результату). Прописав інші разом із протизапальними і через 1,5 тижні бігали, як нічого не булоне було.
      Тому, на мою думку, ці вітаміни не заслуговують на увагу

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

В мене довгошерстий колі, якому 10 років вже. Дуже прискіпливий до того, що йому дають з'їсти, особливо, якщо це якісь пігулки. З цією добавкою думала, що теж знадобляться хитрощі, щоб він з'їв, але ні, йому дуже сподобалося. Сподіваюся, що для профілактики стану його суглобів буду брати ще цю біодобавку чи щось інше з лінійки

Достоинства:
    • Багато таблеток, яких точно вистачить на курс;
    • Маленька баночка
    • Мають запах як ласощі для собаки, тому не треба зусиллями змушувати свого улюбленця з'їсти таблетки
    Недостатки:
    • Розумію, що цей комплекс для середніх порід собак, але мені здається, що таблетки трохи завеликі