- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Коричневый
Отличный товар у отличного продавца. Рекомендую!
- Достоинства:
- Вместимый, стильный классический стиль. Качество материала. Получил ровно то, что хотел. Спасибо продавцу!
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
первые пол года прослужила верой и правдой. позже вся внутрення ткань начала рватся по швам. выбросил. товар не рекомендую
- Достоинства:
- внешне выглядит очень неплохо
- Недостатки:
- износоустойчивость
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный
Зміню кількість зірок
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Дуже тонка тканина всередині, вже прорвалась.Не купуйте.
- Достоинства:
- Ціна, зверху непогана.
- Недостатки:
- Вже порвалась, треба повісить і дивитись.
Представник постачальникаДоброго дня, Лариса. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный
В описі вміщує А4, а насправді не вміщує.
- Продавец Carry Central
Олег, добрий день. Нам дуже шкода, що сталась така ситуація. Приносимо свої вибачення. Передали інформацію відповідальному менеджеру для вирішення
- Олег Р***
Якість відмінна. Користуюсь і раджу.
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В целом сумка удобная, вместительная, но качество хотелось бы лучше. Ручка слабовата, начинают лезть нитки.
Соответствует
Представник постачальникаВолодимир, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість обробки верху сумки - ніяка. Кругом є підкладка, але верх сумки, де кріпиться ручка, взагалі без підкладки. Звісно, що через декілька днів використання ця ручка відірветься разом зі шкірою. Боковий край шкіри зверху, зі сторони ручки, не оброблений кантом, стирчать лахматі куски шкіри. З часом ця лахматість тільки збільшиться, бо ж блисавку треба відкривати-закривати. На фото сумки, виставленому на сайті, це, в принципі, проглядається, але це якщо вже знаєш, що є такий недолік китайського пошиву. На відео хлопчина гарненько все складає в сумку, багато чого, - і бере її на плече. А хай би взяв її за маленьку ручку...Хто носить сумку не через плече, а за ручку, буде мати проблему.
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая сумка, рекомендую!
- Достоинства:
- Цена и качество
Соответствует
Представник постачальникаВікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка після семи днів носіння почала втрачати колір (стає білою) по текстурі шкіри. Прошу зв'язатися щтдо повернення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Втрачає колір.
- Сергій Ш***
Я б поштою їм відправив так ссылка
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Ви можете повернути товар у встановлені законом терміни. Для цього перейдіть у розділ "Повернення товару".
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав для планшета 10,1" (14 см по більшій стороні), і не прогадав: легко вкладати і виймати з головного відділення, і ще багато місця залишається під документи та таке інше. Кармани теж зручні. Якість порадувала, немає потертостей, шви в нормі, шкіра натуральна. Доволі легка сумка як порожня, так і навантажена. Шлейф теж зручний, навіть голу шкіру не дере. Прибула сумка акуратно запакованою, без слідів неохайної доставки.
- Достоинства:
- Зручна під планшети 10.1 дюймів, плюс влізає багато інших речей накштальт документів, книжок, гаманця, смартфона, ключів, банківських карток. Розміри оптимальні для повсякдення. Шкіра справжня, тримає форму, та при тому не жорстка, якісно пофарбована в насичений чорний колір. Є внутрішній карман в головному відділенні.
- Недостатки:
- Не виявив.
Соответствует
Представник постачальникаАндрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.- Андрей А***
Перепрошую, планшет 24 см по більшій стороні, а не 14 см. Тобто диагональ 10.1 дюйм (мабуть найпопулярніший за габаритами планшет). Така сумка якраз для таких речей підходить.