Отзывы покупателей о Отменный Женский кошелек из натуральной кожи Grande Pelle 11576 Бордовый

Код:  337819609
Оценка пользователей 4.62/5
  • Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный

Клас, але залишаються сліди на ньому.

Достоинства:
    Форма.
  • Евгений Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Не відповідає ціна якості.

Достоинства:
    Прошитий добре
    Недостатки:
    В середині гаманця якість матеріалу не дуже,кашлатиться
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Євген, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.

• Денис

Добрий день)це що був червоний - і краска злізла?

• Любов Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класний гаманець. Шкіряний, легенький, зручно відкривається, є відділення для монет, 8 відділень для карток, зовнішній вигляд теж хороший, користуюсь вже декілька місяців, нарікань немає.

Недостатки:
    не виявила

Любов, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Придбала даний товар і дуже розчарована! Я вважаю, що це підробка, так як якісний товар не може так виглядати після трьох тижнів користування. Не коштує своїх грошей. Не раджу його купувати!!!

Не соответствует

• Людмила Ш***

Гарний гаманець

Достоинства:
    Шкіра
    Недостатки:
    Не має

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Руслан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купил на подарок. Именинница осталась довольна

Достоинства:
    Кошелек приятный наощупь. Сделан добротно

Соответствует

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купила на подарок. Выглядит вполне достойно: красивый цвет, качественная кожа, изделие приятно держать в руках. Думаю себе тоже купить такой

Достоинства:
    Красивое изделие, качественная кожа, прекрасный подарок
    Недостатки:
    маловато отсеков для карт
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ірина, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный

Якісни гаманець- натуральна шкіра,дуже приємна на дотик.

Достоинства:
    Виглядає дорого
    Недостатки:
    Не знайшла

Євгенія, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendy accessories. Цвет: Красный

Отличный кошелёк. Хороший сервис и быстрая доставка. Рекомендую.

• Продавец  Trendy accessories

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук :) Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою)

• Євгеній П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Гаманець на свою ціну просто супер!!! Дружина в захваті!

Достоинства:
    Натуральна шкіра та красивий дизайн
    Недостатки:

Добрий день, Євгеній. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуюємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Евгения С***

Доброго дня, а як тримає магнітна застібка? Він не відкривається сам?

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-красный

Удобный, мягкий, удобно расположены отделения.

Недостатки:
    Сильно царапается.
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-красный

Красивый, приятный на ощупь, жене понравился.

• Татьяна Н***

Это что-то !!!

Достоинства:
    Сплошные
  • Руслан С***

Жена довольна!

Достоинства:
    Кожа.
    Недостатки:
    Нету
  • Євгеній П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Гаманець просто бомба!Брав на подарунок.Натуральна шкіра! Вигляд як кажуть просто в народі: дорого-багато!

Достоинства:
    Шкіра,ціна,дизайн і виробник!
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный

Купувала по подарунок подрузі, замовлення швидко виконали, доставили в якісному вигляді. Все чудово, нарікань ніяких. Подруга користується з задоволенням

Доброго дня! Дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, аби залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок! Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякую за довіру! З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

#МойЛук отличная вещь на подарок. Размер кошелька соответствует описанию.

Достоинства:
    Отличный женский кошелек. Мягкая кожа, удобно держать в руке. Вместительный, есть отделение мелочи. Рекомендую.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Добрый день! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие! С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Антон Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Брал в качестве презента. Выглядит отлично, при беглом осмотре - кармашков и отделений много. Цвет очень классный.

Достоинства:
    Красивый, вместительный
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Соответствие фото

На фото верхняя часть, что закрывает кошелек двойная- подложка с красной кожи. В реальности этого Нет. Кожа в один слой, шаршавая. Мне это не понравилось. Магнит еле дышит. И перегородки немного другие. Отказ.

• Гость

а фото есть?

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Добрый день. Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы поставили нам оценку 5. Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

• Оратовская Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

#МойЛук заказывали кошелек на подарок, качество отличное, приятный на ощупь, ровная строчка, очень вместительный.

Достоинства:
    Очень удобный, вместительный, качественный
    Недостатки:
    не существуют
    • Представитель поставщика

Добрый день, Наталия. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-красный

На вигляд якісно все зроблено, шкіра на зрізах добре оброблена і пофарбована під один колір, надіюсь в такому ж вигляді прослужить довго. Фурнітура в гаманці YKK, пластикові картки у відділи заходять із невеликим зусилям - випадати не будуть, магніт здається також добре тримає

• Представитель поставщика

Доброго дня, Сергій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Nadiia K***

Гаманець чудовий, зручний.

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Кошелек понравился. Выглядит очень стильно и дорого, приятный на ощупь, глубокий. Несмотря на то, что очень тонкий, вместительный. Кредитки в свои отделения помещаются нормально. Бумажные гривны утопают. Отделение на молнии хорошо подходит для мелочи. Можно поместить смартфон - получится хороший клатч.

Достоинства:
    Тонкий, глубокий, стильный, приятная кожа, ровные строчки
    Недостатки:
    Дороговат
    • Ирина

Хочу добавить - есть отличия от выставочного фото: внутренняя сторона той части кошелька, которая открывается, бордовая (на фото сайта она красная)

• Представитель поставщика

Добрый день, Ирина. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Тютюнник М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-красный

Дуже класний шкиряний гаманець, зручний та місткий.

Достоинства:
    Все добре , сподобится.
    Недостатки:
    не виявлено
    • Представитель поставщика

Дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням. Раді, що все сподобалося.

• Олег К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Отделка кожи просто ужас, следы от всего, что в вашей сумке, останутся на этом кошельке. Полоски, царапины, вмятины...короче просто ужасный вид после нескольких недель использования

Достоинства:
    пошит неплохо
    Недостатки:
    отделка кожи отсутствует как вид

Доброго дня, Олег. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Ольга Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Цей гаманець чоловік подарував у вересні на день народження. Дуже сподобався зовнішній вид, м'якенький, зручні відділення. Але....шкіра ну прям сильно царапається. За 2 місяці використання має вид, ніби він сильно побитий життям. Не розумію, це так потрібно, чи просто якийсь брак...

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Сильно царапається
  • Яна Щ***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Вперше покупка на розетці так сильно зіпсувала настрій (
    Замовляючи гаманець я знала як він виглядає в реальності, який саме колір мав бути. По фото на сайті вибрала саме той що хотіла і замовила. Дуже чекала, так як це був подарунок до дня 8 березня. Доставка до відділення була затримана на один день. Але найбільше засмутилася коли його отримала, гаманець був зовсім іншого кольору. Замість рожевого, як було вказано в описі товару, мені прислали коричневий. А ще більше здивувала відповідь оператора, він сказав що це у них такий рожевий. І на коробці було вказано - рожевий. Річ не дешева, щоб ось так підсовувати інший колір. З цієї ситуації виникає питання до Розетки, або це неуважність, або сам товар є підробкою .

Недостатки:
    Прислали зовсім інший колір
    • Соответствие указанным размерам

• Ксения
    Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный

Спустя год после покупки всё ещё новый. Потёртость кожи со временем добавилу кошельку более приятного, менее глянцевого вида)

• Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Носите с удовольствием.