- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Черный
Кожні 5 секунд вібрує сповіщенні - Заряджаеться
- Достоинства:
- Прицюе
- Недостатки:
- Щось збій якійсь
- Продавец FlyHigh
Добрий день!
Приносимо вибачення за ситуацію, яка виникла. Зв'язались з Вами в телефонному режимі для узгодження обміну.
- Эдуард Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Черный
Был куплен переходник для планшета Lenovo Legion Y700 (2025). Всё работает без проблем, и самое главное - зарядка и наушники функционируют одновременно.
- Достоинства:
- Качество материала переходника
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Черный
Купувала для Samsung Galaxy a54. Працює все прекрасно, навушники в мене Panasonic, тепер можу одночасно і слухати музику, і заряджати телефон. І перехідник сам по собі зручний і якісно зроблений.
- Достоинства:
- Все працює і якісно зроблений перехідник
- Недостатки:
- Не виявила
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Черный
З виду непогано, звук гучний мікрофон і зарядка працює, однак працює тільки щось одне або слухаєш музику або заряджаєш телефон OnePlus t7
- Недостатки:
- Або зарядка або навушники, разом не працює
- Harry u***
Only one thing works at a time? What’s the point of that? I have one usb c port and want to listen while charging
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Серый
- Недостатки:
- Постійно їде запит на використання чомусь Вайбера прі підключенні
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Черный
Все працює.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Серый
Перехідник добре працює. Одночасно може заряджати та можна слухати музику, чи розмовляти по телефону. Матеріал якісний, виглядає надійно. Єдине, що я знайшов з недоліків, то 2 речі:
1) Коли ставиш музику на паузу і вимикаєш екран на телефоні (або ставиш паузу з вимкненим екраном), то часто перестають працювати навушники. Треба перепідключити перехідник і все знов починає працювати.
2) Коли від'єднуєш зарядний кабель, то телефон починає вказувати, що у роз'єм потрапила вода і каже негайно вимкнути. Якщо від'єднати пристрій та через декілька секунд назад приєднати, то все чудово працює.
Взагалом, я задоволений покупкою- Достоинства:
- Якісний матеріал, чудовий звук, заряджання працює, є можливість керувати програванням музики з кнопки навушників
- Недостатки:
- Пункти 1 і 2 описані вище у відгуку
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlyHigh. Длина: 0.12. Цвет: Серый
Работает с samsung