Отзывы покупателей о Наполнитель для кошачьего туалета cиликагелевый AnimAll Blue 3.8 Л упаковка 3 ШТ

Оценка пользователей 4.64/5
  • Отзывы про товар продавца StarLight
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 7.6

Добрий день. Наповнювач сподобався! І нам і, особливо нашому пухнастику. Біля лотка завжди чисто, звісно, у цьому велика перевага силикагелевих наповнювачив. І довго не зʼявляється запах від продуктів життєдіяльності нашого улюбленця

Достоинства:
    Якісний продукт

• Олексій Ц***

Хороший наповнювач

Достоинства:
    Ціна, добре адсорбує запах
    • Продавец  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Аня Х***

Супер наповнювач,рекомендую.
    Тільки ціна трошки кусається)

Достоинства:
    Без запаху
    • Продавец  StarLight

Ганна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Вознюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Швидко доставили, якісно запакований.
    Коту подобається, справді довгий час можна не міняти і зовсім немає запаху, навіть попри те що наш кіт не загрібає

Достоинства:
    Відсутність запаху, ціна
    Недостатки:
    Чіпляється за лапки, але це проблема у всіх наповнювачах такого типу( силікагелевих)
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Товар прийшов швидко. Коту подобається.

• Продавец  StarLight

Найкраща якість силикагелевого наповнювача це звістно - Enimal!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Хороший наповнювач, швидкий сервіс. Рекомендую.

Достоинства:
    Добре вбирає запах і рідину
    Недостатки:
    Колючий, коли розсипається на підлогу
    • Продавец  StarLight

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 7.6

Наполнитель сам по себе прекрасный, запаха нет. Но сейчас или производитель поменял фракцию или это не оригинал. Очень мелкая фракция. У меня сфинкс, у него теперь застревает наполнитель в лапах и ему больно, потом пол часа он его вытряхивает из лап по всей квартире. Переживаю, чтоб не стал ходить в другое место. Берём этот наполнитель два года, раньше фракция была крупнее и вообще никаких проблем не было.
    Также из-за того, что фракция меньше, хватит упаковки на меньше.
    Вместо одной большой упаковки, почему-то получила две по 3,8л.
    Отправили быстро

Достоинства:
    Нет запаха, быстрая отправка
    Недостатки:
    Слишком мелкая стала фракция, раньше была существенно крупнее. Коту неприятно туда ходить, вытряхивает его из лап по всей квартире, хватит на меньше.
    • Продавец  StarLight

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Нарешті знайшла цей наповнювач, інші взагалі не те. Відправили миттєво, отримала вже наступного дня, дякую!

Достоинства:
    Швидка доставка, приємне спілкування, відмінна якість товару
    • Продавец  StarLight

• Тир Л***

Отличный

Достоинства:
    Нет запаха, реже нужно менять
    Недостатки:
    Немного липнет к лапам
    • Продавец  StarLight

• Ирина Е***

марка= качество

Достоинства:
    качество
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Продавец  StarLight

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

беру наполнитель регулярно, рекомендую продавца

Достоинства:
    быстро и качественно

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Всё быстро и качественно, хороший продавец

Достоинства:
    Оперативно

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 7.6

Отличный наполнитель,кот доволен Доставка быстрая,перед отправкой продавец перезвонил,спасибо!

Достоинства:
    Отличный наполнитель

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 7.6

Один из лучших наполнителей. Всегда его покупаю. В силу обстоятельств заменила другим, что называется - почувствуйте разницу. Работа магазина на высоте! При невозможности самовывоза из точки оперативно и бесплатно отправили Новой почтой!

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Очень приветливый персонал! Товар отправили быстро.
    Рекомендую!

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8

Гарно вбирає вологу та запахи. Вистачає надовго. Недоліків поки не виявила

Дякуємо за те, що обираєте AnimAll.

• Ірина У***

Якісний наповнювач, добре вбирає вологу

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 7.6

Дякую

• Ірина

Добрий день. Цей сілікогель купую частенько (чергую, який буде з найбільшою знижкою ), мені подобається, сподіваюся, що «найголовнішому» у сімʼї, рудому красунчику теж…

Достоинства:
    Все подобається
  • Олег

Чудово!

• Катерина Р***

Чудовий наповнювач. Довго відсутній запах. Гарно вбирає вологу

Достоинства:
    На довго вистачає
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Александр М***

Очень хороший наполнитель

Дякуємо за те, що обираєте AnimAll.

• Михаил Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooStation. Объем 1 упаковки: 3.8

Доволі непоганий, коту сподобався, вистачило майже на місяць

• Світлана С***

Супер. Кошеняті одразу сподобалось шуркання камінців в горшку. Навіть лягла і лежала в них. Рекомендую. Тримає запах.

Достоинства:
    Тримає запах. Подобається кішці.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Наталья С***

• Анна И***

Чудовий наповнювач. Зі своєю функцією справляється.

• Крістіна Л***

Більше подобається цей наповнювач ніж інші

Достоинства:
    Немає запаху, вистачає на місяць
  • елена с***

Дякую.

Достоинства:
    Один з кращіх наповнювачів
  • Тетяна С***

Найкращий)

• Галина Д***

Улюблений наповнювач!

Достоинства:
    Утримує запах, середній розмір гранул.
    Недостатки:
    Не знаю
  • Юлія М***

Чудовий наповнювач. На два місяці такого пакету вистачає і добре тримає запах.

• Катерина

Чудовий наповнювач. Відсутній запах, добре впитує

Достоинства:
    Наповнювач
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана

Все добре, свою функцію виконує, запаху нема

• Анатолий Л***

Перевірений товар