Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наполнитель 2.5 кг холлофайбер универсальный для подушек и игрушек L Белый, холофайбер

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Гарне обслуговування і якість товара,дякую за маленький презент

• Продавец  Ниточка

Марина, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалася якість товару та обслуговування. Чекатимемо на Вас знову)

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Дякую команду, все сподобалось.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  Ниточка

Олена, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені. Будемо раді бачити Вас знову)

• Анастасія Г***

Все чудово

• Продавец  Ниточка

Анастасія,дякуємо за замовлення! Чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Купували для наповнення наволочок. Якісний наповнювач, швидко надійшов. Користуємось 2 тижні, поки все добре.

• Продавец  Ниточка

Оксана, дякуємо за відгук! Раді, що обрали саме нас, чекаємо вас знов!)

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

В принципі, свою функцію виконує. Але надіслали не білий, а зелений. І сказати, що він кульками, не можу. За час використання в подушці вже скатався

• Продавец  Ниточка

Ольга, дякую велике за відгук! Приносимо свої вибачення, ми прийняли ваше зауваження до уваги і обов'язково проведемо роботу та виправимо цю ситуацію. Гарного дня!

• Наталія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Правда очень много!!!,я не ожидала))брала чтобы обновить любимую спальную игрушку дочке (кота/сосиску L-100см R 60см)))но теперь точно буду брать ещё для обновления подушек))) Спасибо ,все супер ОК!!!

Достоинства:
    Качество.скорость одгузки/доставки
    Недостатки:
    Осутствуют!!!!
    • Продавец  Ниточка

Наталія, дякую за Ваше замовлення!) З нетерпінням чекаємо Вас знову!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Наповнювач дуже гарної якості, пружній, приємний на дотик, без зайвих запахів. Дякую за вашу роботу, швидку доставку і дуже приємний сюрприз - цукерочки від зайчика. Процвітання вам і мирного неба над головою.

• Продавец  Ниточка

Доброго дня,Оксана. Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді що все сподобалось, чекатимемо на нові Ваші замовлення!

• Лідія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Щиро дякую за якісний наповнювач. Дуже задоволена що замовила саме у Вас.

Достоинства:
    Приємне спілкування, швидке відправлення, гарне пакування.
    • Продавец  Ниточка

Лідія, Дякуємо за замовлення! Доброго вечора і чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!

• Купишевская Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Гарно дякую за товар. Гарно дякую за швидке реагування. За цукерочки.
    Хочу звернутися до можливих покупців.
    Замовляйте все, що вам треба в тих регіонах, які по факту стримують кацапську бидлоту! Людям там дуже важко! Кожним своїм замовленням ви даєте їм можливість вижити там.
    Ще раз дякую продавцю.
    Смерть москалям! Слава Україні! Слава ВСУ!

Достоинства:
    Гарна якість та пакування.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Ниточка

Тетяна, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення і за те, що дозволяєте нам бути причетними до створення краси та в'язаних шедеврів! Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Добрий день, отримала наповнювач.
    Це дуже мило, дякую за цукерочки.

Достоинства:
    Бистро відправили
    • Продавец  Ниточка

Доброго дня, Анна. Ми дуже раді що Ви задоволені, чекатимемо на нові Ваші замовлення.