Отзывы покупателей о Тент на крышу садовой качели, размер 170*110 - бирюзовый

• Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Оранжевый

колір помаранчевий

Достоинства:
    Хороша якість, виглядає дуже гарно, бокові кріплення на липучці.

Дякуємо Вам за відгук!

• Ірина П***

покупкою задоволена

Достоинства:
    Хороша якість! Бокові кріплення на липучках, що спрощує заміну тенту!

Дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що наш товар виправдав Ваші очікування

• Неля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Темно-зеленый

Дякую! Гарне пошиття. Розмір відповідає. Тканина гарна. Раджу.

• Продавец  Cameo

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашої продукції. Ваші рекомендації дуже важливі для нас!

• Павел И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Темно-зеленый

Размер частично подходит, надо было 110х158, пришло 110х170. Взял, потому что в процессе переписки с продавцом, они убеждали что легко можно приспособить. На деле оказалось совсем не легко. Альтернативы, правда, за такую цену, нет. Но продавец не честный.

Достоинства:
    Безальтернативность
    Недостатки:
    Размеры свои найти тяжело, да и ткань так себе…
    • Продавец  Cameo

Шановний клієнт,

Ми уважно розглянули ваш коментар і хотіли б висловити наше співчуття з приводу непорозумінь, що виникли.

Ми поважаємо вашу думку і хочемо підкреслити, що чесність і прозорість у спілкуванні з нашими клієнтами - це одна з наших пріоритетних цінностей.
      Будь ласка, уточніть, у якому саме аспекті ви відчуваєте, що продавець не був чесним?
      Висловлена думка щодо якості тканини. Ми розуміємо, що ваші враження можуть бути суб'єктивними, і нам важливо надати додаткову інформацію щодо якості наших товарів.

Наші товари виготовляються з високоякісних матеріалів, призначених для довг

• Продавец  Cameo

Наші товари виготовляються з високоякісних матеріалів, призначених для довгострокового використання. Ми впевнені в довговічності та стійкості наших продуктів.
      Ми завжди прагнемо до максимальної чіткості та прозорості в наданні інформації про товари.
      Розуміємо, що можливості пристосування можуть варіюватися, і ми оцінюємо вашу участь у процесі комунікації перед покупкою. Однак, ми не можемо контролювати кожен аспект застосування товару після його отримання.