- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Сумка дуже містка, міцна, ідеально сіла на раму.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка виявилась місткою, міцною та добре сідає на раму – це саме те, чого прагнемо при доборі товарів. Нехай користування буде зручним, а поїздки приємними та безпечними. Завжди будемо раді вашим новим замовленням.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Подобається, виконано якісно.
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка для велосипеда вам сподобалася і виготовлення здається якісним. Ваша довіра дуже цінна. Нехай аксесуар зручно слугує у поїздках та допомагає комфортно возити смартфон і дрібниці багато сезонів.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Добрий, якісний продукт
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що велосипедна сумка виправдала очікування та сподобалась якістю. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай сумка зручно слугує у поїздках і допомагає завжди тримати потрібні речі під рукою. Гарних та безпечних вам поїздок!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Все чітко
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велосипедна сумка відповідає вашим очікуванням і все пройшло чітко. Нехай аксесуар зручно служить у поїздках, захищає смартфон і дрібниці. Завжди відкриті до нових замовлень та ваших вражень надалі.
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Відповідає характеристикам
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та відгук про велосипедну сумку. Раді, що товар відповідає заявленим характеристикам і виправдав очікування. Дякуємо за вибір саме цього аксесуару, нехай користування буде зручним та практичним у кожній поїздці.
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна ціна та якість, дуже добро встала на раму, бо були такі які не вставали
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
За свої грощі якісний товар
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Приємно, що велосумка виправдала очікування за свої кошти. Раді, що якість товару вам підходить. Нехай сумка зручно служить у поїздках, допомагає завжди тримати телефон та дрібниці під рукою й робить катання ще комфортнішим.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна сумка, досить об'ємна. По телефону можна нормально клацати через захисну плівку
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка виявилася зручною та місткою, а користуватися телефоном через захисну плівку комфортно. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай сумка служить довго та робить кожну поїздку ще приємнішою й зручнішою.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дуже зручна. І якість гарна. Рекомендую
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої велосумки ROCKBROS B68. Раді, що вам сподобалися зручність у використанні та якість матеріалів. Ваша рекомендація дуже цінна. Бажаємо приємних і комфортних поїздок та тільки позитивних вражень від товару!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та вибір цього товару. Раді, що покупка залишила позитивне враження. Бажаємо зручного й приємного користування під час поїздок!
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
В цілому непогана і зручна сумка для велоспорта
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і вибір цього товару. Раді, що сумка загалом сподобалася та виявилася зручною для велоспорту. Бажаємо приємного й комфортного користування під час поїздок!
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Хороша сумка. Багато місця всередині.
Без проблем помісився чохол 210х100 см у складеному вигляді. Тому павер банк звичайного розміру буде зручно возити там.- Продавец kidsDM
- Ростислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Задоволений покупкою! сумка кріпиться швидко , тримається добре, трішки веляє в боки при сильних поворотах руля. Сенсор через плівку добре працює . Матеріал щільний, виглядає міцно.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Чудова сумка рекомендую
- Достоинства:
- Стильна
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Все яки опису. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Зручна, якісна вело сумка.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец kidsDM
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна якість
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Доповнюю свій попередній відгук. Сильний дощ витримала добре, все вміст залишився повністю сухий.
З мінусів: замок вийшов з чату приблизно за місяць використання. На мою думку не коштує своїх грошей :)- Продавец kidsDM
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Сумка топ за свої кошти!
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Отримав швидко, сумка зручна
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Якісна містка сумка, однозначно раджу придбати.
- Достоинства:
- Якісний зносостійкий матеріал, містка, приємний дизайн.
- Продавец kidsDM
- Елизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою! сумка кріпиться швидко , тримається добре. Сенсор через плівку добре працює . Матеріал щільний, виглядає охайно.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна якість, кріплення
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Практична
- Достоинства:
- Легко кріпиться, можно управляти телефоном прямо в сумці
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец kidsDM
- Діана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Заказ пришёл быстро, товар очень качественный, рада этому заказу
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Брала сумку сину, дуже зручна,все відповідає дійсності,швидка відправка.Рекомендую
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Брала на подарунок синові,гарно все прошито,дитина задоволена
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Відповідає опису, брала для сина підлітка. Він задоволений, успішно користується. Каже зручно.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Чудова сумка, телефон з діагоналлю 6.67" поміщається без проблем, сенсор працює. Перевірити водостійкість ще не довелось :)
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дополню отзыв. Единственное что будет неудобно так это качелки громкости и кнопка вкл.выкл. так как доступа к ним нет. В этом нет вины производителя. Опробовал в метель, мокрый снег, все отлично.
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Продавец kidsDM
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Ровно как на картинке без неожиданностей. Каркас плотный, держит форму, я не мог подумать что отклик смартфона будет настолько качественным, такое впечатление что работаешь по самому экрану, кстати как то сделано интересно как будто эта пленка прилипает к крану. Короб вместительный. Единственное это молнии, они настолько туго закрываются что стрёмно оторвать.
- Достоинства:
- Качество ровно то что ожидаешь, сюда не впихнуть "ожидания/реальность", добротно сделано.
- Недостатки:
- Если это можно назвать недостатком то это молнии
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Приехала без дождевика, хотя в видео он есть.
- Достоинства:
- Качественная.
- Недостатки:
- Нет дождевика.
- Продавец kidsDM
Доброго дня, Артем. В характеристиках товару чітко вказана комплектація товару в якій немає дощовика адже він не йде в комплекті. Дякуємо, що звернули увагу на відео, виправимо.
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Зручна, не велика, компактна, якісна.
Легко встановлюється на велосипед.
Рекомендую.- Продавец kidsDM
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дуже зручна та корисна сумка. Потрібна кожному велосипедисту!
- Достоинства:
- Міцного тримається на рамі. Корисні речі поруч, під руками. Зручний фіксатор телефона.
- Продавец kidsDM
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
- Свентух Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Для мене трохи завелика, хоча уже не буду повертати. Якби на декілька сантиметрів була менше було б краще. Але це особисто для мене. Бо трохи зачіпаю коли стаю чи злізаю із велосипеда.
- Достоинства:
- Гарна якість, крепкий замочок, добре тримається на рамі
- Продавец kidsDM
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна сумка, виглядає класно, трошки здалеку схожа на батарею як в електровеліках :)
Досить вмістка, можна покласти все, що треба і навіть більше. Телефон тактильно дісно працює, лише не може роспізнати відбиток, але зрозуміло чому. Читав коменти про те, що в ясну сонячну погоду на екрані нічого не видно, але не згоден з цим. Якщо в вас хороша матриця + сучасний екран з нормальними налаштуваннями яркості, то все добре видно. Також дякую за подарунок, рульова блималка завжди корисна)- Достоинства:
- Все як на фото, гарна ціна.
- Недостатки:
- За таку ціну не побачив жодного недоліка.
- Продавец kidsDM