Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 32H510KD

Оценка пользователей 4.38/5
  • Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный / Серый

Достоинства:
    Всі
  • Світлана Л***

Все чудово працює

• Микола

Працює уже понад 1,5 роки, майже кожного дня, ніяких значних дефектів виявлено не було.
    Проте дуже незручно під'єднуватись через USB чи HDMI, оскільки порти розташовані в задній частині пристрою, та ще й ніби в заглибині.

Достоинства:
    Працює понад 1,5 роки
    Недостатки:
    незручно розташовані роз'єми (порти)

Доброго дня, Миколо!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.

• Александр В***

нормальный телик

Доброго дня, Олександре!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.

• Алина П***

Дуже класний телевізор. Купила у листопаді 2021 року . За цей час немає ніяких нарікань. Гаджет працює добре .Були збої єлектроенергії в квартирі , телевізор - непошкоджено. Сервіс як завжди - відмінно

Доброго дня, Аліно!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте ще багато приємних емоцій від телевізору.

• Раздівілова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный

За рік часу злетіла підзвітна

Достоинства:
    Нормальний
    Недостатки:
    Підсвічування
  • Ярослав

Нажаль матриця телевізора залишає бажати кращого. Кути огляду досить погані, передача кольорів теж посередня.
    Звичайно, треба враховувати і ціну, мабуть за такі гроші, це краще, що можна отримати.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Передача кольорів, кути огляду

Шановний Яролав.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Кути огляду в даній моделі складають 178 градусів.
      Рекомендуємо обрати режим зображення "Користувацький" і змінити параметри вручну. Для зв'язку зі службою підтримки, будь ласка, скористайтеся наступними каналами:
      Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot

• Олександр Б***

Через телевізор чудом не згоріла квартира

Шановний Олександр.
      Нам шкода, що виникла дана ситуація.
      Для того щоб ми могли розібратися у питанні і допомогти у вирішенні, зверніться, будь ласка, до нашої служби підтримки.
      Канали для зв’язку:
      Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot
      Viber: ссылка
      При зверненні вкажіть, будь ласка, дані ТВ і детально опишіть ситуацію.

• Павел Г***

За эти деньги нормальный TV. Встроенный Т2 работает хорошо, что очень радует. Читал жалобы, пишут, снежит и пр-е.Должна быть хорошая антена(если нет кабельного.)

Достоинства:
    Лёгкий, металлические ножки, легко настраивается.
    Недостатки:
    Неудобное расположение разъёмов.
  • Света К***

Спасибо. Получила быстро. Картинка.звук,всё супер.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не нашла.
  • Алла Я***

Купила вчера папе на др, сегодня включила, но каналы все снежат, вызвала мастера триолан, дабавил сигнал, не много лучше стало показывать, но все равно снежит. Может лучше купить Т2? Посоветуйте что лучше сделать.

Достоинства:
    Кравивый
    Недостатки:
    Снежит

Доброго дня, Алло!
      Дякуємо за відгук.
      Якість зображення залежить від сигналу, тому при перегляді відео в різних джерелах картинка може відрізнятися. Чи пробували Ви запустити відео гарної якості з USB-накопичувача? В телевізорі є декілька різних режимів зображення, Ви можете їх змінювати або налаштовувати вручну параметри, обравши режим «Користувацький».
      Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      Viber: ссылка
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання.

• Юрий

Купить андроид приставку и будем вам счастье

• Олег А***

Купляв телевізор на подарунок старенькій мамі. Ідеальний вибір для цього заходу. Чіткість, яскравість та розміри екрану радують маму.

• Олександр С***

Все норм

• Ігор Т***

Хороший телевізор. Раджу до покупки.

Достоинства:
    Гарно показує. Легко і швидко зловив канали т2. Металеві ніжки. Хороша якість матеріалів та збирання.
    Недостатки:
    На даний час невиявив.
  • Татьяна К***

Звук и изображение нормального качества, но запах пластика это кошмар.

Достоинства:
    На свою цену тянет
    Недостатки:
    Очень сильный запах пластика, рядом находиться некомфортно

Шановна Тетяна.
      Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався наш продукт. Запах пластику може бути присутнім деякий час, але швидко проходить.
      Якщо Ви відчуваєте запах пластику і він приносить дискомфорт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Alexandr

На вкус как он ?

• Анна к***

На свои деньги вполне нормальный вариант. Взяли для бабушки, звук и изображение норм. Пока неделю только работает, много не скажу.
    Минус - неудобно расположены разъёмы и флешку вставлять сложно.

Достоинства:
    Звук, изображение, цена
    Недостатки:
    Неудобное расположение разъёма для флешки.
  • Виктория

#мояраспаковка

Отличный телевизор по хорошей цене.Качеством более чем довольны.
    Так же нравится сервис о розетки:сегодня заказали ,завтра забрали в целости и сохранности:)

Легко разобрались и подключили.Картинка яркая цвета сочные.Работает с приставкой отменно,ничего не висит,не глючит.Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Цена,качество.
  • Костя Т***

Год работает без нареканий. Заказывал ещё по старой цене матери на замену старому. Сразу проверили на битые пиксели по сервису (платно) и дали сертификат, что очень удобно. Вообщем лучший в своей ценовой. Приятно удивлён. Брал сугубо по отзывам.

• Олег В***

Брал по акции.Подключен к ТВ боксу по HDMI.Работает не плохо,если не считать.что здесь установлена самая дешевая матрица SVA (она же Tn-Film).Выцветает под углом.Звук нормальный.Не для музыки,но слух не режет.Искажений нет.Интерфейсы подключения снизу - очень не удобно.Особенно USB.Нужно двигать телек,чтобы подключиться.Если повесить на стенку - вообще без вариантов что-то переподключить.Антенны не подключал.В общем вполне всё устраивает. Дороже - не знаю.Возможно есть варианты получше.

Достоинства:
    Неплохой звук. Качественная сборка.
    Недостатки:
    Матрица SVA.Неудобное расположение интерфейсов.

Шановний Олег.
      Дякуємо за відгук. При виробництві ми використовуємо тільки якісні комплектуючі. Кути огляду складають 178 градусів. При виборі кронштейну рекомендовано керуватися параметрами VESA 200x100.

• Юрий К***

Купите удлинитель USB папа/мама подходящей длины, и проблема подключения флешки уйдет насовсем!
      Кстати, видеокодеки mkv и аудио АС-3 играет или не пробовали?

• Олександр п***

купляв понад рік тому перед новим роком. Працює, показує з зовнішньої антени - все ок.

Достоинства:
    рік в роботі - все ок
  • Валерий Б***

За свою ціну дуже непоганий ТВ .

Достоинства:
    Всі .
    Недостатки:
    Немає .
  • Михаил С***

#мояраспаковка

Нужно было приобрести простой телевизор для родственников старшего поколения и выбор пал на телевизор Kivi 32H510KD так как лучшее соотношение цены и диагонали, значок ТОП ПРОДАЖ и много хороших отзывов.
    Телевизор укомплектован всем необходимым: пульт + батарейки, шнуры, документы и подставка , приятный внешний вид и минимальные габариты. По качеству работы пока рано говорить, если возникнут замечания отзыв дополню.

• Валерий Л***

Всё супер, телик пришло в целости, сам телевизор супер.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Олександр Д***

Коментарі були на самому початку як відгук на оце все доброю яке я отримав.
    Дякую.

Достоинства:
    В цілому наче нормально. Звук достатноьої гучності, зображення досить м'яке без додаткових регулювань. Пульт успішно транслював команди на мій пульт іншого пристрою, який керує всім домашнім телебаченням. Як Smart мене цей телеприймач не цікавив. IPTV- приставка або,,як кажуть, медіаплєр, виконує свої смарт-обов'язки. Пульт за таких умов навіть зайвий. Потрібний він хіба що для першого, так би мовити, сеансу. Легкий телевізор, простенький кронштейн його витримує. А я дивлюся контент своєї приставки - та й радію. Аби тільки не зіпсувався. Справді сподобався. Ціна? За таку ж був більший. Але для кухні у 12 квадратних метрів достатньо. З прийдешнім Новим роком найщиріші вітання всім.
    Недостатки:
    Не виявив. Та немає де їх шукати. Хіба що в упаковці. Вона більша, але теж пристойної якості.
  • Сергей К***

Картинка просто отвратительная... все размывается, чёткости ноль, как не регулируй... 1000% возврат

мне кажеться в таком ценовом диапазоне либо картинка будет нормальная или звук одно из двух ... так и не нашел комбинации звука хорошего так и картинки за такую цену...

Достоинства:
    Звук, цена
    Недостатки:
    Экран

Шановний Сергій.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження. При виробництві ми використовуємо тільки якісні комплектуючі, в телевізорах встановлені матриці А+ класу. Якість звуку та зображення також залежить від джерела. Чи пробували Ви запустити відео гарної якості с USB-накопичувача? Також в телевізорі є декілька режимів зображення і можливість налаштувати параметри вручну, обравши «Користувацький».
      Viber: ссылка
      Технічні консультанти дадуть відповіді на питання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Юрка Т***

Я год назад взял реалми 32 на кухню - как раз и картинка и звук в норме. Но они почему-то пропали с прилавков

• Валерий Б***

Там пленку бесцветную транспортировочную надо снять с экрана для начала .

• Юрій М***

В теперешнее время телевизор не Full HD это издевательство над глазами даже для бабушек пенсионерок (картинка смазанная с не четкими цветами. Провайдер Воля) . А если у них еще и со слухом плохо то после 70% звуковое дребезжание динамиков превосходит производимый ими звук. Через 8 месяцев использования отсортированные каналы стали перемешиваться и после каждой настройки это повторяется снова и снова. Так и пишет - Перемешанные каналы. Не покупайте самые дешевые модели любой марки.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество картинки и звука.

Шановний Юрій.
      Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Якість звуку та зображення також залежить від джерела. Чи пробували Ви запустити відео гарної якості с USB-накопичувача? Для вирішення питання з сортуванням каналів рекомендовано виконати скидання до заводських налаштувань, повторно просканувати канали та відсортувати список.
      Viber: ссылка
      Технічні консультанти дадуть відповіді на питання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Максим С***

Купував для тещі з тестем на заміну старому кінескопному. Задоволені. Меню налаштувань інуітивно зрозуміле. За кілька хвилин весь цифровий діапазон доступний в "цифрі" в Броварському районі Т2 з легкістю захопив. Загалом з телемагазинами і кількома аналоговими сигналами підтягнуло близько 50 каналів. Картинка доволі чітка, зображення яскраве й соковите. Звісно, до якості зображення відомих японських та корейських брендів є простір для росту, але за таку ціну результат пристойний. До якості складання зауважень нема.

Достоинства:
    Ціна/якість. Легко налаштовується.
    Недостатки:
    Не помітив.
  • Алексей П***

За свою цену отличный телевизор. Бабушка довольна.

Достоинства:
    Цена, качество
  • александр

,быстрая доставка - 18,10 в 9-00 заказал а 19,10 уже доставили курьером ( Запорожье)

Достоинства:
    нормальная цена нормальный в работе
    Недостатки:
    не работает автопоиск каналов

Шановний Олександр.
      Успіх при налаштуванні каналів ефірного телебачення залежить від рівня і якості сигналу, а вони в свою чергу від відстані до найближчої телевежі і кількості перешкод. Для того щоб уникнути складнощів при налаштуванні каналів в населеному пункті з низькою якістю сигналу рекомендовано використовувати антену з підсилювачем (коефіцієнт посилення більше 30 ДБ).
      Viber: ссылка
      Технічні консультанти в онлайн-режимі зможуть відповісти на питання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Тимченко Л***

Повністю відповідає опису, доставка швидко і в зручний час. Від покупки і сервісу отримали задоволення.

Достоинства:
    Зручний в користуванні.
    Недостатки:
    Ніяких
  • Олена

Телевізор гарний, кольорова гамма, гучність все супер! Т2 зловило багато каналів, налаштовується легко! Дякую Розетці за вдалу покупку та вчасну доставку. Дуже задоволена, підійде і в кухню і в кімнату.
    Тільки пульт був без батарейок, хоча написано пульт з батарейками.

• Юрий Т***

Работает, все супер

• Василий Я***
  • Роман С***

#моєрозпакування
    Шнур треба добре додавити у гніздо, бо випадає. Можна було додати ще хоча б спутниковий тюнер.

Достоинства:
    Простий
    Недостатки:
    Пульт не любить навіть малих перешкод

Шановний Роман.
      Дякуємо за відгук. В комплекті з ТВ йде інфрачервоний пульт, для того щоб ТВ отримав сигнал необхідно направити пульт в IR-приймач.
      Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Алла Я***

Скажите пожалуйста, а обычную общую антенну к этому телевизору можно подключить? Там есть гнездо для общей антенны?

Шановна Алла.
      Так, є RF вхід.

• Андрей М***

Не первый раз уже такое. Апарат годный НО, если в период гарантийных 3 лет что случится, куда обращаться ???? Естественно нести в рем сервис и плати. А накой тогда гарантийки???? И это называется СЕРВИС. Написано буквами на белом: Гарантийный талон действителен только при наличии печатей продавца на титульном листе или отрезных купонах. Если кому то этот теливизор стоит копейки, то мне НЕТ!!!!!!!!!!!

Достоинства:
    Хороший телевизор.
    Недостатки:
    НЕ ЗАПОЛНЕН ГАРАНТИЙНЫЙ ТАЛОН!!!!!!
    • Глеб

Можно в сервис Розетки обратиться, они заполнят талон

• Ольга Р***

Купили 6 тв,все хорошо, только в одном нет пульта