Отзывы покупателей о Геймпад Sony DualSense для PS5 Nova Pink (9728795) [63699]

Оценка пользователей 4.49/5
  • Отзывы про товар продавца Geekon
  • Артем Ч***
    Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Геймпад просто пушка жаль что в некоторых играх не используется этот особый курок. Но вибрация просто класс отзывчивость джойстики офигенно. Я конечно куплю за 2.000 его буквально за за 2 недели до того как купил этот блин да дорожает всё.

Достоинства:
    Вес гймпада просто идеальный мне нравится тяжёлые геймпады.
    Недостатки:
    Сложно подключить почему то только Samsung s7 plus. Самсунга a72 как подключается легко также как и ПК.
  • Арт Р*** Мортіс
    Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Отличный геймпад. Видно что проверили перед отправкой, потому что коробка была уже открыта разок. Это хорошо когда так переверяют. Работает отлично, состояние идеальное. Геймпад просто пушка, я на я ПК купил, через блютуз работает отлично в Стиме, для эпикСтор нужен шнур или отдельная программа. Но и одну пиратку скачал, без программи работали даже адаптивные курки , это в ghostwarior tokio. Жаль только что даже в лицензии в ЭпикСтор "god of war"(эксклюзив сони) не сделали адаптивные курки. Но вибрация отпад.

Достоинства:
    Проверили перед отправкой. Геймпад просто улёт.
    • Алексей Г***

Сам факт вскрытых пломб, понижает стоимость товара до БУшного, без разницы в каком состоянии пад, если коробка вскрыта то это товар БУ и никак не может стоить как новый

• Микола К***

В God of war нету адаптивных курков потому что он вышел до PS5,но вроде бы можна накатить мод на программу и будут адаптивные курки(мод от сообщества)

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Добрий день, підкажіть чи не йде кабель у комплекті ?

• Віталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Сьогодні отримав геймпад, перевірив все працюе. Дрифту немає. По дотику відрізняется від того що іде вкомплекті з PS5. Оригінальний більш приємніше лежить в руці.

Достоинства:
    Брав з скидкою. (ціна)
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный геймпад. Купил для ПК, играю как по блютузу, так и через провод (есть в комплекте) - нареканий 0. Адаптивная вибрация работает в поддерживаемых играх по проводу, но можно и по блютузу через настройку в сторонней программе DualsenseX (DSX).
    В отзывах много жалоб на поврежденную упаковку, мне же повезло - упаковка полностью целая. Стоит заметить, что картонная коробка очень нежная и легко рвётся.

Достоинства:
    Качественный, очень удобный, приятно лежит в руках, адаптивная вибрация.
    Недостатки:
    Не обнаружил каких либо недостатков.
  • Руслан У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хром Жемчуг

Чудовий дуалсенс, гарний дуже колір
    Прийшов без пошкоджень

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Замовлення прийшло на наступний день, до магазину питань нема. Сам dualsense дуже гарний на вигляд, але він має глянцевий пластик, кардинально інший на дотик ніж попередні геймпади, маркий. Отже, дизайн супер, а тактильні відчуття на трійку

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Тактильні відчуття, слизький, маркий.
  • Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Черный с красным

Все гуд

• Фоминичев В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хром Чирок

Гарний!

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Немає кабеля тайп-си у комплекті. А бо хтось не доклав)
  • Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый камуфляж

Все чудово.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Читаючи відгуки хвилювався на рахунок якості і стану товару, але у моєму випадкові все чудово, трішки помʼяте пакування, але в решті все чудово

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал исключительно для ПК.

1) Коробка пришла целая. Бумага очень нежная, мнется и рвется легко.
    2) Кабель в комплектации Type-C 1.5 метра.
    3) Ревизию сами определяйте по фото задней стороны.
    4) Дрифта стиков нет.
    6) При подключении Windows 11 сразу определил как Dualsense.
    7) Сразу обновил драйвер прошивки в PlayStation Accessories.
    8) Вес геймпада 273 г.
    9) Как играть на ПК: а) Через Steam. Купленные там игры или добавленные вручную как сторонние. Кнопки в играх будут подписаны от Xbox. Но привыкните быстро; б) Можно докупить программу DSX в том же Steam. В ней все качественно настроить и тогда в играх кнопки уже будут подписаны под Dualsense.

Достоинства:
    Оригинал. Свежая ревизия.
  • Віктор Ф***

Якісь на найвищому рівні

Достоинства:
    Якісь
  • Олександр Д***

Приехал сломан
    - не работает динамик
    - не работает стик вверх

Достоинства:
    Хороший дизайн
    Недостатки:
    Сломан

• Рустам З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хром Индиго

Очень красивый цвет,и вообще Качество топ!

Достоинства:
    Цвет,сборка
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Приехал явно б/у геймпад, скорее всего после ремонта. Коробка явно вскрывалась, на самом геймпаде потёртости.
    Работоспособность еще не проверял, как проверю, дополню отзыв
    В общем, ситуация неприятная, учитывая, что контроллер не три копейки стоит.

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный

Гарний геймпад!!!! Працює добре

• Продавец  MirJim

Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Покупкой доволен, глянец есть глянец)

Достоинства:
    Удобно сидит в руке
    Недостатки:
    Будте готовы что оставляет отпечатки
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

4ий новий геймпад, і всі з дріфтами стіків. GTA V не можливо грати, мотоцикла сильно кренить вліво

Достоинства:
    Недостатки:
    дріфт з коробки
  • Олександр

Все працює, без нарікань

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коробка помята але все працює.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купив PS5 Pro — новий DualSense вже з коробки має drift ~0.035.

Далі:

другий — 0.027

третій — 0.019

четвертий — 0.011

4 нових контролери — і всі з drift.

Це вже не “брак”, це стандартизована проблема виробництва.

І найсмішніше: дешевий китайський геймпад з Hall Effect стіками показує ~0.0002 і взагалі не має drift.

Тобто технологія існує, вона доступна і працює.

Питання до Sony:
    як компанія такого рівня може роками ігнорувати очевидну проблему та випускати продукт, який ламається ще до початку нормального використання?

Це виглядає як повна зневага до користувачів.

DualSense за ці гроші — це не контролер, а витратник, який потрібно або міняти по гарантії, або ремонтувати власноруч.

Це вже не просто проблема — це провал інженерії і контролю якості.

Коли дешеві китайські контролери вже давно використовують Hall Effect і не мають drift, Sony продовжує продавати морально застаріле рішення в преміум-сегменті.

Це виглядає як свідоме ігнорування проблеми або небажання її вирішувати.

Достоинства:
    Недостатки:
    ціна, якість, дріфт стікв з коробки
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Фиолетовый

Геймпад дуже красивий, такий матовий і трошки шершавий в порівнянні із стандартними, працює як треба, оригінал, гарантія. Швидко відправили, приємна вартість, рекомендую.

Достоинства:
    Весь цей геймпад - суцільна перевага
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Оригінал є оригіналом) Те, що треба

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с зеленым

Щойно отримав і коли взяв в руки одразу помітив що щось тут не так як в усіх попередніх геймпадах. Я нічого не читав про дану версію і був дуже здивований. Він майже повністю глянцевий, вставка яка охоплює стіки і внутрішню частину ручок - той самий матовий пластик. Не зважаючи на те, що глянцева поверхня повністю гладка, для тих у кого пітніють руки(як у мене) зчеплення з лодонями помітно краще ніж було у матових!
    Просто бомба!

Достоинства:
    Колір, нове покриття корпусу
    • Михайло

Після майже тижня використання є що додати.
      Нова глянцева поверхня у спітнілих руках не краща за попередню, алей й не гірша, просто трохи інше відчуття. З рук не вислизає.
      АЛЕ! На відміну від попередників, геймпади даної колекції ковзають по тканині дуже швидко! І це проблема. Раніше не виникало проблем коли робиш паузу і кладеш геймпад собі на коліна або на ручки/спинку дивану чи крісла, вкриті покривалом. Злітає дуже швидко від будь-якого руху.

P.S. На геймпаді було встановлено не останню версію прошивки! Тому, за можливості, підключіть спочатку до консолі щоб оновити її.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с зеленым

Забрав сьогодні по предзамовленю. Виглядає гарно. Він повністю глянцевий, а також 6я ревізія.

• Руслан М***

Підкажіть будь ласка як в порівнянні зі звичайними матовим не слизький? Комфортно грати?

• Ігор С***

Я також подумав що буде скользким. Но грати удобно.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

При замовленні геймпаду, на сайті була інформація,що товар є в наявності і повинні були його доставити 27.02.25
    26.02.25 в день відправки співробітники Розетки повідомили,що цей товар по предзамовленню і зможуть доставити 07.03.25
    Це був перший прокол...
    І вот він приїхав...
    Коробка пом'ята,порвана,добре хоч сам геймпад мабуть працює
    Розетку як сайт не рекомендую

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коробка знизу була відкрита(порва в кутку що дозволяє витягнути геймпади). Пломба на коробці схоже як була відклеяна бо виглядає дивно (вона не повністю прозора в з каплями повітря і мутна). Сам геймпади виглядає ок. Ревізія CFI-ZCT2W

Достоинства:
    Друга ревізія CFI-ZCT2W
    Недостатки:
    Коробка відкривалась

• Владислав С***

Это шестрая ревизия!

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Как и у большинства местных комментаторов тоже посылка приехала с разорваной коробкой... но сам геймпад явно новый и не использовался. проблем никаких, заряд держит, работает исправно.

• Єкатеріна Н***

Нам казали, що їх спеціально пошкоджують, щоб не підлягало перепродажу

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хром Индиго

Все пришло очень быстро. Думала проблема с коробкой будет, но нет, она целая. Стики тоже хорошо двигаются. Будет проверять временем)

Достоинства:
    Быстрая доставка, качество.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Руслана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: toGame

Мені сподобався на початку,а як він прослужить подивимся.

Достоинства:
    Щє не знайшла
    Недостатки:
    Щє не знайшла,треба час.
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовляв чорний контроллер. Приїхало в і деальному стані, коробка - чистенька, новенька, нічого не порвано не дивлячись на те, що Розетка пакує просто в прозору плівку. Підключив до блютуз донгла без проблем. З заводу було десь 50% заряду. Обновив прошивку через додаток "PlayStation Accessories". Все працює ідеально.

Достоинства:
    Монолітна збірка. Зручно тримати.
    Недостатки:
    Не має.
  • Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручний та нормальний геймпад

Достоинства:
    Хороша ергономіка та автономність
    Недостатки:
    Легко брудняться
  • Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хром Индиго

Геймпад в нормальному стані, проте що пережила коробка я навіть уявити не можу. Упаковка має ряд пошкоджень та припускаю що вже вскривалася, якщо дивитися на наклейку згори.

Достоинства:
    Геймпад відповідає опису
    Недостатки:
    Упаковка сильно побита

• Нікіта Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Цвет: Белый с серым

Геймпад дуже гарно та безпечно запакований,за що респект продавцю,геймпад працює неймовірно!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

ціна була нижча ніж будь-де - купив
    все працює - питання відсутні

Достоинства:
    ціна, якість