- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Green. Встроенная память: 8 ГБ
Проблема решена
Не рекомендую данного продавца.
Пытался вернуть товар которой меня не устраивает по своим характеристикам. Продавец не выходит на связь.- Достоинства:
- Недостатки:
- Батарея держит заряд меньше часа
- Продавец DMS
Доброго дня. В нас не має жодного непринйятого виклика від вас. Якщо товар у вас новий, то можемо рзглянути можливість повернення товару
- Матвей М***
так это самый маленький рабочий телефон в мире чего ты хотел?
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Pink. Встроенная память: 16 ГБ
Так собі
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: Pink. Встроенная память: 16 ГБ
Дякую, телефон прийшов, з зарядкою та чохлом. Він підійшов мені для моїх задач. Дякую за гарний сервіс і рекомендую!
- Достоинства:
- Кваліфікований продавець
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100PHONE. Цвет: Black. Встроенная память: 8 ГБ
Це супер штучка, але не для постійного користування. Як альтернативний спосіб зв'язку в тих або іних ситуаціях. Можна легко сховати. Хлопці зрозуміють, кому він потрібен.
- Достоинства:
- Консперативність
- Недостатки:
- Продавец PRO100PHONE
Дякую за Ваш відгук.
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100PHONE. Цвет: Green. Встроенная память: 8 ГБ
На 2й день користування, перестав заряджатись. Де можна полагодити по гарантії в Києві?
- Продавец PRO100PHONE
Інформацію щодо сервісного центру надіслали особистим повідомленням.
- Александр О***
Цікаво, куди ви мені ,,особисто,, відправили повідомлення?