Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 55U740LB
- Андрей А***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
В первый же год перестал работать Bluetooth на пульте, потом начались проблемы с самой системой и интерфейсом. Сразу стало понятно, что это низкосортный продукт. В итоге спустя 4 года появились полосы на экране, хотя никаких падений, ударов или стрессовых ситуаций для телевизора не было!
Не рекомендую к покупке. К тому же этот бренд активно продаётся в стране-агрессоре россии и в Беларуси.»- Недостатки:
- Та Сплошной недолiк
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Три года и помер. Висел на стене и при работе стал выдавать красивую картинку. Читаем внимательно - висел на стене, так что не падал, даже пыль с него стирали последний раз месяца два назад. Перепадов напруги нет, в доме стоит хороший стабилизатор.
Три года такой себе срок.- Достоинства:
- Был хорошим.
- Недостатки:
- Помер, в один момент.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Пройшло менше 4 років і матриці на телевізорі прийшов кінець! Доречі користувались ним дуже мало! Не падав.
- Достоинства:
- Вже нема ніяких
- Недостатки:
- Пропрацював менше 4 років(
- Михайло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Телевізор багато функціональний, можна грати у різні ігри, дивитись улюблені телепередачі, канали, кіно ютубі. Великий, тонкий.
- Достоинства:
- Грати в ігри, підключати різні пристрої типу ноутбука.
- Недостатки:
- Принаймні я незнайшов
Телевізор класний. Користуюсь пів року то нарікань нема
- Достоинства:
- Велика діагональ екрану
- Недостатки:
- Поки що незнайшов
Представник брендуДобрий день, Михайле!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
З повагою - компанія KIVI.
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Базальт
Купив два роки тому. Все гарно працює, без дефектів.
- Недостатки:
- Хотілося би більше озу)))
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Телевізору 2 роки. За цей час все було добре
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Як екран для PS5 служить чудово.
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Дмитре!
З повагою, компанія KIVI.
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Работает с четверга,как бы всё норм... Вот только почему то пульт не хочет сопрягаться и быть указкой? Все манипуляции с подключением пульта делались согласно подсказкам,но увы...
- Достоинства:
- Гигант
- Недостатки:
- Пульт отказывается сопрягаться и быть указкой...
Представник брендуВітаємо, Костянтин!
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть у налаштуванні.
- АртурПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Купил 2 года назад эту 740-ю серию (55U740LB), не тут покупал, на старте продаж, в рекламе обещали обновление до 11 андроида, и до сих пор нету, и врядли будет уже...
Некрасиво поступили с клиентами
А так да, ТВ в общем неплохой.- Достоинства:
- За свои деньги неплохой
- Недостатки:
- Производитель не выполнил свои обещания.
Представник брендуШановний Артур.
Дякуємо за відгук.
Частина ТВ вже отримала оновлення, невдовзі і ваша модель оновиться.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Працює класно, нарікань поки що не має, легкий в налаштуванні. Раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не має
Представник брендуДобрий день, Оксано!
З повагою KIVI.
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Відмінний телевізор, користуюсь трохи більше місяця, нарікань немає, не поганий вбудований звук, видно засліпив при чорному зображенні, але за ці гроші гріх предʼявляти!
- Достоинства:
- Хорошее изображение
- Недостатки:
- Пока не нашел
Представник брендуДобрий день!
З повагою KIVI.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Чому представник Ківі написав у "Питаннях" що є (MEMC) не зрозуміло, але це є умисна омана користувача на яку я повівся. Ніякої уплавнялки немає. Відео 4к з 24 кадри/сек це біль для зору у детальних сценах. Суцільне мерехтіння. Ніякі налаштування на це не впливають. Скоріш за все буду повертати, та увагу на цей "бренд" не звертатиму у подальшому. Чого і Вам раджу.
- Достоинства:
- Ціна. Великий. Андроід ТВ
- Недостатки:
- Нема ніякої уплавнялки (MEMC)
Представник брендуДоброго дня, Олександр! Матриця цієї моделі телевізора працює з частотою 60 Гц, функція MEMC також є. Також все залежить від самого відеоконтенту який ви переглядаєте та швидкості вашого інтернет з'єднання. Можемо при вашому бажанні надати максимально детальну інформацію по цій матриці. Для цього можете звернутись за наступними каналами зв'язку: E-mail: [email protected] FB: ссылка
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
З повагою, компанія KIVI.- Александр К***
Добрий день, Представник! Дякую за швидку відповідь! З'єднанння ТВ з мережею Інтернет за допомогою патч-корду. Швидкість 100 Мбит/сек. Вбудований тест швидкості інтернету на ТВ видає стабільні 70 Мбит/сек. Так що питань до з'єднання ніякіх.
Нижче приведу посилання на відео які демонструють відсутність (або неспроможність) уплавнялки в даної моделі. Може це стане в нагоді потенційним покупцям даного ТВ.
ссылкаРивки картинки так саме як на моєму фулл ашді моніторі дванадцятирічної давнини.
ссылкаЦе відео покаже які стробоскопи будете періодично бачити передивляючись фільми у 4К.
Можу привести ще багато прикладів якщо треба.
Представник брендуШановний Олександр.
Для того щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, зверніться до нас на пошту [email protected], укажіть модель, серійний номер ТВ, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію.
- Євген Ч***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Придбав рік тому телевізор KIVI 43 дюйма, виробник обіцяв що буде оновлення на Android 11 але так і не оновили. Ніколи більше не куплю телевізор цієї брехливої контори
- Достоинства:
- Недостатки:
- Виробник випускає телевізор, обіцяє оновлення, не оновлює, на наступний рік випускає нові моделі вже з Android 11 а потойрічні моделі так і залишаються з Android 9
Представник брендуШановний Євген.
Підтримка ТВ з ОС Google Android TV 9 здійснюється і на поточний час, незабаром всі моделі з даною ОС отримають оновлення.
З повагою, компанія KIVI.
Телевізор дуже класний всім рекомендую
- Недостатки:
- Недоліків поки шо непобачив
Представник брендуДоброго дня, Михайло!
Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор.
З повагою, компанія KIVI.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Хороша якісна картинка за адекватний прайс. Ще й доставка безкоштовна :)
Представник брендуДоброго дня, Євген!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.
З повагою, компанія KIVI.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Все супер
Представник брендуДорого дня, Віталій! Дякуємо Вам за відгук!
З повагою, KIVI!
- Виталий П***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Год-два и начинает глючить
Представник брендуДобро дня, Віталій! Дуже мало інформації! Радимо звернутись на нашу технічну підтримку для вирішення цього питання.
E-mail: [email protected] FB: ссылка
З повагою, компанія KIVI.
Користуюсь більше року, ніяких нарікань не маю... Все влаштовує!!! Покупкою задоволений!!!
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуШановний Андрій.
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте купу приємних емоцій від телевізору.
З повагою, компанія KIVI.- Андрій Л***
Вже відпрацював....! (((
- КлимПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Хорошая матрица. Не первый мой киви и разница модели 2017 года и этой колоссальная. Очень впечатлен эволюцией телевизоров, теперь уже они на оф. андроиде, система стабильна, баги фиксят, приложения работают. В комплекте крутой пульт. Очень доволен приобретением.
- Достоинства:
- Матрица, поддержка
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за dsluer!
З повагою, компанія KIVI!
- АлексейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Тв покупал не тут, хотел пощупать, как и первый тв. Тв хорош, картинка огонь!! 4к - картинка бомбезная!!
Это второй тв Киви, первый 43 - всё устраивает. 3.5мм джек есть, подключил свой кинотеатр 5.1
Успел пр акционной цене ухватить.- Достоинства:
- 50, Киви, картинка, звук встроенной аккустики, андроид, пульт с голос.управлением,
- Павел М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Проснёшься утром с хорошим настроением, сделаешь кофеёк, а дальше получасовой квест чтоб просто зайти в ютуб. По 10 раз приходиться выключать с розетки, чтоб перезагрузить телевизор. С вай фай тоже есть проблемы, конекта часто нет по необъяснимым причинам. Браузер чисто для красоты, воспользоваться им нереально.
Чисто посмотреть фильмы с флешки, или подключить игровую приставку. Как Смарт тв одна большая морока- Достоинства:
- Большой, качество картинки
- Недостатки:
- Много неполадок
- Павел М***
Предвкушая ответ производителя, скажу сразу. Нет смыла обращаться в сервис, телевизор изначально так сделан, и по другому работать он не умеет. Хотите безотказную работу, копите на Самсунг или ЛГ. У этого телевизора проблем нет только с игровой консолью
Представник брендуШановний, Павло.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу телевізору.
Виробництво ТВ KIVI ведеться на високотехнологічних заводах з міжнародною системою контролю якості. В телевізорі встановлена ОС Google Android TV 9.
Для оптимізації роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ та системні додатки.
Доброго дня!
Браузер в Smart TV за характеристиками і призначенням відрізняється від браузеру в ПК або смартфоні.
Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізору. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрану, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Базальт
Крутой телек! Можно было и больше диагональ брать!
- Достоинства:
- Изображение, голосовой набор, безрамочный кроме нижней части
- Недостатки:
- Изначально пульт не настроен на голосовой набор, пришлось помучиться с настройкой через блютуз.
- Вера Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Один телевизор у меня, и один точно такой же у родителей. Пользуемся уже почти год. Нареканий нет. Однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Картинка, звук, функционал, всё отлично.
- Андрей С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Постійно транслює рекламу, після кожного оновлення міняє розташування елементів, встановлює купу непотрібних додатків. В останньому оновленні відключили можливість впорядкування додатків ВЗАГАЛІ. Тормознутий. Іноді реагує на пульт керування з 10го разу. Краще купити звичайний андроїд, а не рекламами від розробників ківі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- живе своїм життям
Представник брендуШановний Андрій.
Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.- Александр И***
Так, повністю згоден з відгуком. Ви заплатите за ТВ, і потім він ще буде вам рекламою спамити за ваші ж гроші. Я перший раз бачу таку наглість від виробника. До речі, в мене також після оновлення з'явилися ті ж самі проблеми, що описані в відгуку.
Представник брендуШановний Олександр.
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
- Виталий С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Не купляйте це , після обнови це просто реклама мегого, працює з багами , видалити мегого з телевізора неможливо,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Володимир Г***
Дивно. Я видалив і нема його.
Представник брендуДобрий день, Віталій! В додатку МЕГОГО вбудована можливість переглядати безкоштовно телеканали. Є можливість змінювати конфігурацію: ссылка
Якщо у Вас виникають складності в роботі ТБ, то наша служба підтримки відкрита і готова допомогти в їх вирішенні.
Скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
- Ярослав Ш***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Чомусь додаток Volia TV недоступний у Google Play на цьому телевізорі.
- Виталий Т***
Без проблем можете скачати необхідні додатки окремо та встановити з флешки. Так сталося, що після експлуатації Philips у 3-х моделях (на першій чомусь зупинили обслуговування smart додатку YouTube, на другій дуже лагали додатки YouTube та MEGOGO, а третій взагалі після завершення гарантії зламався й ліцензовані майстерні чомусь ніяк не могли відремонтувати навіть з заміною материнки) почав з 2017-го використовувати Kivi і поки не жалкую ані за якістю, ані за сервісом і техпідтримкою.
- АлексейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Тв хороший!
Покупали не тут, хотелось норм пощупать/послушать перед покупкой.
Смотрим 6 месяцев.
Звук отличный.
Картинка, как за такие деньги - огонь!!
4к пока не смотрел, хватает 1080р с головой.
Смарт - устраивает, глюков и лагов незамечено. Работает плавно.
Пультикудобен, малыш голосовое управление работает без тормозов.
Вайфай работает.
Собран хорошо, все зазоры и внешка - огонь. Пиксели все целые. Засветов и прочего.. что мешает глазам, необноруженно.
В целом - рекомендую!!- Достоинства:
- Звук. Картинка. Смарт. Андроид. Пультик с голосовым управлением. Не глючит (у меня).
- Недостатки:
- Мерцает экран, переодичность... ну где-то раз 7-10 в минуту, не шарю это подсветка или сама матрица..
Особо немешает, но что есть то есть.
Представник брендуШановний Олексій.
Дякуємо за відгук.
Ми хотіли б розібратися у ситуації і допомогти із вирішенням питання. Будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
- СергейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
19,05,2022 мною был приобретен телевизор Kivi 55U740LB, проработав 26 дней перестал включаться, после этого был произведен ремонт за 13 дней в фирменном сервисном центре, вчера его мы забрали, и после включения он (телевизор) проработал 3 часа!!! и опять перестал включаться , сегодня утром отвезли опять в сервисный центр, где сказали что не понятно когда сделают, и телевизор на замену предоставлен не был, хотя мы поднимали этот вопрос...и вот спустя 1,5 месяца после покупки мы уже 16 дней без телевизора и когда он у нас будет не понятно.
- Недостатки:
- не работает
Представник брендуШановний Сергій.
Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того, щоб ми могли розібратися у питанні та надати інформацію по термінам ремонту та ситуації з телевізором, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Сергей П***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Скажу оно, как телевизор хороший, все устраивает за те деньги которых он стоит, НО ПРОРАБОТАЛ 28 ДНЕЙ с момента покупки и перестал включаться, от слова совсем, ждем вскрытие в сервисном центре. Сталкиваться с сервисом через 4 недели после покупки - БРЕД
Представник брендуДоброго дня, Сергій!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Будемо очікувати відповіді від сервісу! Якщо у Вас є питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Вполне достойное качество! Картинка сочная,в HD вообще супер показывает. Пульт смешной белый!) Все устраивает,аналоги типа Самсунг,LG намного дороже. Рекомендую.
- Питлик В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
нераджу телевізори даного виробника , купив девайс цеї фірми в смарт але в 32 діагоналі,... то прийшлося ще окремо докупляти смарт приставку бо телевізор постійно глючить
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- ютюб вибиває, постійно підвісає,...
Представник брендуДоброго дня, .
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.- Виталий Т***
Я у щоці від вашого коментаря Володимир. До знайомства з маркою Kivi використовував телевізори Philips починаючи ще з 90-х. Перший, ЕЛП працездатен досі, а от на наступному LCD 22 дюйми у 2013 році припинилось обслуговування Smart і я використовую його як монітор ПК, на 42 люймовому через 3 роки вийшов з ладу процессор, а зараз він "не бачить" DVB-C каналів, лише аналоги. А обидва KIVi на 32 та 53 дюйма задовольняють повністю мене якістю зображення та звуку, можливістю додатків Smart, що для Android не проблема, а будь які зауваження до їх роботи швидко виправлялись оновленнями програмного забезпечення.
- КнязевПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Базальт
Классный телек, установил коди, видеобокс, торенты - работает на ура. Эфирные каналы не смотрю, настроил интернет ТВ. В общем Андроид позволяет настроить кучу полезных сервисов. Особых притензий нет - и звук и изображение классное, памяти конечно можно было и больше, но в принципе система не тормозит. В общем по цене\качеству вариант отличный.
- Олег С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Базальт
Понравилось качество исполнения, материалы не плохие используются. Экран это что то, плюс еще в том что он безрамочный и смотреть одно удовольствие. Все приложения которые нужны были нашел и установил с плеймаркета. Разьмы на задней панели не совсем удобно расположены.
- Владислав М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Базальт
постоянно сбивается конфигурация дата время. буквально при каждом включении телевизора надо ее перенастраивать для доступа приложений в интернет. но это единственный минус, так телевизор шикарный
- Достоинства:
- хороший телевизор, отличная матрица, звук
- Недостатки:
- Сбивается конфиругация дата\время
Представник брендуДоброго дня, Владиславе. Дякуємо Вам за відгук!
Viber: ссылка
Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.
Представник брендуДоброго дня, Владиславе. Дякуємо Вам за відгук! Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні Вашого питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповідь на питання.
- дарья Е***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Базальт
Не рекомендую вообще, через время стал как будто синий экран,потом потухло пол экрана, ещё был на гарантии, отправили в сервис, надо было ждать коробку,потом сервис все заняло 3 недели, пришёл телевизор,поработал 10 ней( 2-3 часа в день) и снова потухло пол экрана,там же. Сервис заявил ,что гарантия закончилась и что это нормально после них 10 дней работы, только жалобы,угрозы написать в общество защиты прав потребителей и на все сайты, а также знакомые в данной отрасли помогли. Телевизор уехал в сервис, вернулся, подсветка пятнами, на что сервис заявил,что это нормально, на следующий день,снова потухло пол экрана,там же!!!! 1 день работы(. Ну вообщем после третьего ремонта,подсветка снова пятнами типа эьи погрешности считаются нормальными(((( не рекомендую никому, сервис работает плохо,экономит на вас и хамит. Лучше добавить и купить другого бренда
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохая подсветка,ужасный сервис
- Егор
вы в Розетке покупали?
Представник брендуДоброго дня, Дар'я. Нам шкода, що у Вас виникла дана ситуація. На телевізор діє 1 рік гарантії, до якої входить розширена гарантія на дисплей модуль - 3 роки. Для ідентифікації Ваших звернень у сервіс та вирішення питання, просимо звернусь до нас. Для цього, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.- Микола
як могла закінчитись гарантія, якщо ця модель тільки вийшла недавно?