- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Зручний і ємний
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товаром задоволений
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар гарнир. Все працює
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все працює. Заряд тримає довго. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Тримає заряд довго
- Недостатки:
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює ,заряд тримає гарно-вистачає на довго .Покупкою задоволена
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличный , качественный павербанк!
- Достоинства:
- Быстро заряжает
- Недостатки:
Павербанком Baseus 22 W задоволений!
Надійшов зарядженим на 85 %, розряджався дві доби при максимум навантаженні, що дуже приємно.
Рекомендую! - Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купила собі вже другий такий павербанк. Довго тримає заряд. Дякую продавцю за швидку доставку
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк дуже сподобався — компактний, стильний і зручний у використанні. Добре тримає заряд, швидко заряджає телефон і сам заряджається досить швидко. Ємності вистачає на кілька повних зарядок, що дуже зручно в дорозі або при відключенні світла. Якість матеріалів хороша, виглядає надійно. Повністю задоволена покупкою, рекомендую
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купувала собі та чоловіку, дуже задоволені павербанками, швидко заряджаються, телефон можна три рази зарядити на кожному, зручні розєми на вхід та вихід. Замовила у неділю перед святами, дуже просила швидше відправити и продавець відправив у день замовлення. Рекомендую! Якість товару та сервіс! Дякую!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все чудово
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже гарний павербанк, тримає довго, працює стабільно, рекомендую до покупки
- Цибко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює добре
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Задоволена продавцем та павербанком. Все швидко, вся інформація була уточнена. Павербанк брала цієї фірми бо маю такий самий, тому вибір був однозначно цієї фірми. Дякую за дитячі наліпки - дитині сподобалися))) Така дрібничка а приємно))))
- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LikePrix
Доброго вечора.
- Богданов А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Задовлений на 200%
Взяв павер на 30000- Достоинства:
- Не рорядиш
- Недостатки:
- Такий як треба по вазі
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Отримав товар наразі задоволений, все працює заряджається швидко. Буду тестувати його можливості далі.
- Продавец LikePrix
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Повербенк відповідає заявленим характеристикам. 100% заряду пристрою вистачає на 4-5 повних заряду телефону. Зручний цифровий індикатор залишку заряду.
Мегашвидка обробка замовлення та доставка, приємний сервіс.- Достоинства:
- Повністю відповідає заявленим характеристикам
- Продавец LikePrix
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Товар качественный.
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купили уже второй. Хватает на 4-5 полных зарядки айфона (5 если никакие приложения не открыты, 4 если параллельно что-то работает на телефоне).
Дизайн приятный.
Опытным путем выясняли, что если вилка, вставляемая в розетку дешевая, то powerbank долго заряжается. Оригинальный айфоновская ускоряет процесс зарядки.- Достоинства:
- Хватает надолго
- Продавец LikePrix
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Дуже хороший повербанк
- Достоинства:
- Fast charge, індикатор заряду
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец LikePrix
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павер,швидко заряджає та держе заряд
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Ігор. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павербенк, відчутно що якісний, охайний та по вазі відбивається що акумулятор великий. Окремо хочу сказати про продавця, дуже приємний чоловік, йде на контакт та працює дуже швидко.
- Достоинства:
- Велика ємність, гарний сервіс
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товар прийшов цілий без пошкоджень.
Якість відповідає очікуванню- Достоинства:
- Ємність батареї
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Леся. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Бабак В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар вислали швидко. Трохи перевірив, наче все добре працює, заряд тримає добре. Відправлю хлопцям на передову щоб теж перевірили.
- Достоинства:
- Ємність батареї
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Володимир. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Аверчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличный магазин, всё соответственно описанию, связались быстро, пришло в сроки, квалифицированные сотрудники, рекомендую. Слава Україні!
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Артем. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Сухина О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Швидко звязались та відправили товар
- Достоинства:
- Швідкість, якість
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Олександр. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Доставили протягом 7 днів. Об'єм після викриття 75 відсотків. Дякую.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Замовлення оформлено швидко, товаром задоволений. Все працює супер. Рекомендую
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Вдовиченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товаром задоволена. Дякую продавцеві та розетці.
- Продавец LikePrix
Доброго дня Олена. Дякуємо за Вашу оцінку. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Отправили быстро, пользуюсь первую неделю. На зарядку Note 9 с 30 до 100% уходит около 20% заряда павербанка
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Михайло. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відправили швидко, якість товару відповідає очікуванням. Гарний паребанк.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Денис. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Хиль С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відправлено швидко, з урахуванням всіх побажань, що моїй ситуації мало значення)
- Достоинства:
- Швидко, зручно, без проблем, продавець враховує всі побажання
- Гапонов Д***Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший и энергоемкий банк , удобный в использовании! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ёмкость, удобность
- Недостатки:
- Не замечены
- Продавец LikePrix
Доброго дня Данило. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дякую.дуже задоволені швидко Ів чудовому стані
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якість відповідає очікуванням
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Чудовий павер, замовляла такий самий ще в чорному кольорі, для відключені світла підходить, вистачає дуууже надовго
- Достоинства:
- Заряду вистачає надовго