- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 140 x 200
Подарувала чоловікові. Він дуже задоволений.
- Достоинства:
- Теплий і м'який
- Недостатки:
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежевый. Размеры: 170 x 210
Мені сподобався.
В приємно світлих тонах.
Дякую за товар та обслуговування.- Недостатки:
- Немає.
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 170 x 210
Гарна якість, теплий та м'який, красиві ніжні кольори, вписався добре. Єдине, потрібно враховувати, що довжина йде з бахромою. Якби раніше дочиталась, взяла б більший розмір
- Тамара Т***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 200 x 220
Плед - чудовий по своїх якостях! Дуже рада, що придбала його!
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 170 x 210
Дуже мʼяке та тепле .все сподобалось
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 140 x 200
Теплий, добре пiдiйшов по кольору для моiх цiлец
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бежево-коричневый. Размеры: 200 x 220
Теплий, справжній, натуральний. Користуюсь третій місяць, плед не закошлатився.
- Недостатки:
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Сливовый. Размеры: 170 x 210
Хотіла подякувати за плед. Продавець запропонувала з іншою клітинкою так как саме такого як на фото не було. Я погодилась і дуже рада. В мене клітинка не шотландська а звичайна велика, і така мені подобається більше. Поєднуються три кольори ниток - біла, сливова та бузкова. Плед плотний, теплий, великий і дуже дуже гарний. Трохи колеться але як не на голе тіло то не має значення.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бело-серый с красным. Размеры: 140 x 200
Один плед замовляла на подарунок. Вже отримала - роздивилася, пощупала, навіть понюхала - жодного недоліку. М'який, пахне приємно - натуральною вовною, колір насичений, навіть кращий, ніж на фото. Таку річ не соромно дарувати) Тож вчора замовила ще один, також на подарунок. Широка кольорова гама (обрала сірий - універсальний), ціна доступна для такої якості. Дякую продавцю - зв'язалися швидко, попередили про терміни доставки та зміну пакування. Рекомендую щиро!
- Достоинства:
- Вигляд, якість, ціна. Виробник - Україна
- Лилия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles
На фото не совсем передан точно цвет
- Достоинства:
- Приятный цвет и мягкий
- Недостатки:
- Тоньше чем заявленная плотность
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Коричневый с терракотовым. Размеры: 140 x 200
Гарна якість, купую не вперше
- Богдана С***Продавец: restful sleep textiles. Цвет: Бело-голубой с синим. Размеры: 140 x 200
Нужно убирать товар и не вводить людей в заблуждение