- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 15
Гарний наповнювач. Відправка була вчасною і швидкою.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3
Спробували багато-цей найкращий! Дякую за швидку доставку!
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10
Крутий наповнювач. Добре поглинає аромат. Швидка доставка. Товар доставили в цілому вигляді.
- Достоинства:
- Аромат та поглинання
- Недостатки:
- Швидко закінчується (3 тижні)
- Продавец StarLight
- Ушакова И***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 15
Дякую за товар та доставку! Товар якісний. Все швидко та зручно.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Швидкість використовування набагато більша, ніж вказана на упаковці. Але-ж куди дінешся…)
- Продавец StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Зеновія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10
Прийшов не той товар, який я замовляла, на пошті родичі забули оглянути, але зв'язалися з менеджером і знайшли гарне підходяще рішення.
- Достоинства:
- Лояльність та швидкість роботи служби підтримки
- Недостатки:
- Прийшов не той наповнювач, який замовляли
- Продавец StarLight
Зеновія, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось за незручності. Будемо раді бачити Вас в подальшому у нашому магазині. Слава Україні!!!
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Нормальний
- Продавец StarLight
Ганна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Лара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3
Наша Киця не перебірлива і користується будь яким силикагелевим наповнювачем. Досить дрібна фракція. Нас задовольняє
- Достоинства:
- Дуже дрібна фракція, добре впитує вологу
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец StarLight
Лариса, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5
Проблема решена
Товар отримала швидко. Замовляла KOTIX 5л. Після оформлення замовлення виявилося, що 5л. закінчилися. Менеджер зателефонував і запропонував заміну. З доплатою відправили KOTIX 10л. Все супер. Дякую за вашу працю. Рекомендую.
- Достоинства:
- Порадувала знижка. Дешевше не знайшла. Компетентні менеджери.
- Продавец StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Диана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Все добре
- Достоинства:
- Сервіс
- Продавец StarLight
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 7.6
Доставка вчасна. Ввічливі менеджери. Котик задоволений)
- Деннис А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Добре швидко доставили, замінили на більш якісний варіант. Спілкування з підтримкою порадувало.
- Достоинства:
- Швидко і якісно. Заміна на більш дорогий і якісніший продукт
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10
Проблема решена
Заказал котикс 10 литров. Оплатил 1055 грн. ОНЛАЙН!!!! Прислали две пачки по 5 литров иного производителя без согласования. Все бы ничего но эти две пачки я мог купить у себя в доме за 810 грн! Прошу вернуть разницу или довыслать мне еще упаковку! Что это за лохотрон!!! Розетка, это как????
- Достоинства:
- Никакого - дурят людей
- Недостатки:
- Только они и есть!
- Володимир Л***
Питання вирішили доволі швидко. Різницю мені повернули.
Претензії знято! - Продавец StarLight
Доброго дня! Так різниця по вартості товару виникли у звязку з стрімким рістом цін. Різницю перевели, дякуємо за замовлення!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Все супер. Дякую
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5
Запропонували інший наповнювач гірший по якості по телефону
- Достоинства:
- Наповнювач
- Недостатки:
- Не той який замовляли
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Благодарю за силикогель. Порадовала быстрая отправка ₽
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 15
Заказом доволен
- Достоинства:
- Товар качественный, соответствует описанию.
- Продавец StarLight
- Инна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8
Быстро перезвонили и отправили.
- Достоинства:
- Качество
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 15
Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Товар качественный, соответсвует описанию.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец StarLight
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10
Товар получили, всем довольны
- Ирина Л***Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5
Звонили мне на тему замены этого наполнителя другим. Я отказалась. И все равно прислали другой. Зачем тратите мое время? Я ведь приехала за нии специально... ждала доставку. Еще и предоплату берете...это кошмар. Ждите обратно ваш наполнитель...
- Продавец StarLight
Доброго вечора! Вибачте за помилку пакування на складі! Гроші вже поверненні на Ваш рахунок, приносимо вибачення за незручності!
- Ирина Ш***Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 5
Замовила наповнювач, наш котик сприймає лише Котікс. Продавець вислав наповнювач іншого виробника ще й ароматизований, без погодження по телефону. Наш кіт такий наповнювач взагалі не сприймає. Від товару відмовилися. Товар оплачувала перед відправкою онлайн. Чекаю повернення коштів
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вислали інший товар без погодження
- Ирина Ш***
Продавець швидко відреагував на повернення товару, кошти повернули випраному обсязі
- Петр П***Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 10
Хороший товар,доставлен во время
- Достоинства:
- 100
- Продавец StarLight
- Ткач К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Кішка каже ок. Мої п'ятки кажуть - ні)
- Достоинства:
- Запаху нуль
- Недостатки:
- Наступати не прикольно
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 7.6
- Раїса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Хороший наполнитель
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZFD. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 10
Як придали котика так і купляємо з першого дня! Поглинає запах! І не треба збирати комочки сечі! Рекомендую
- Недостатки:
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8
Хороший наповнювач, працює добре. Беру не перший раз.
- Достоинства:
- Не шкодить котику, не смердить
- Недостатки:
- Кароліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8
Найкращий наповнювач. Весь час ним користуюся
- Достоинства:
- Вбирає запах.
- Недостатки:
- Немає.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8
Гарний наповнювач. Швидко вбирає, не має запаху.
- Достоинства:
- Економний, хватає надовго.
- Недостатки:
- Не має
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 7.6
Все супер
- Достоинства:
- Швидко
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8
Перше знайомство з таким видом наповнювача. Киця в мене дуже чутлива, якщо лапки коле, то крутитиме носом. Але! Ходила щось, нюхала і таки зробила свої справи)
Вже через годину, сходила двічі. Контакт є. Запаху немає, по всій квартирі камінців немає. Мене дістало те прибирання після кожного походу в туалет, що більшість наповнювачів не можна змивати в каналізацію . Цей міняєш рідко, але одразу в смітник, і засипаєш новий.
Рекомендувати всім не буду, оскільки кожен котик індивідуальний, має алергічні реакції та свої особливості . Тому все це лише власний досвід.
Чудовий наповнювач, дякуємо за швидку доставку!- Достоинства:
- -без запахів
-не розноситься
-гарно вбирає сечу
-вистачає надовго - Недостатки:
- -може каплю колоти лапки, дещо дискомфтно котикам. Але звикнуть.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Все добре. Кіт сказав "дякую! "
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Kotix"! Щиро раді, що Ви та ваш кіт залишилися задоволеними. Бажаємо Вам гарного дня!
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Отличный наполнитель. Покупаю здесь постоянно. В этот раз утром заказала вечером получила. Вообще супер!!!!!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 7.6
Хороший варіант наповнювач, кіт зацінив.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Ксения П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Качество ужасное. Совершено не впитывает влагу
Представник постачальникаВітаємо! Нам прикро, що наповнювач вам не підійшов. Для кращого результату радимо використовувати наповнювач відповідно до рекомендацій, а саме: наповнити чистий, попередньо висушений, лоток наповнювачем
шаром 3-5 см. Збирати регулярно тверді викиди. Обов'язково перемішувати наповнювач у туалеті кожні
1-2 дні. Один раз на 4 тижні необхідно повністю замінити наповнювач на новий.
- ігор п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 15
Хороший