Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Ополаскиватель для полости рта Dr. Wild Tebodont с маслом чайного дерева без фторида 400 мл (7611841701655)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталія К***

Концентрований ополіскувач, рекомендація лікаря

Недостатки:
    Ціна, смак
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже корисний ополіскувач ,завжди допомагає при запаленні ясен.

Достоинства:
    Допомагає при запаленні ротової порожнини.
  • Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарне обслуговування , швидка доставка .
    Чудовий ополіскувач . Рекомендую .

• Розалія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Швидко діє на ясна і знімає запалення, але смак дужу спіцефічний.

Достоинства:
    Добре лікує запалення.
    Недостатки:
    Смак.
  • Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Прекрасно допомагає з проблемними яснами, дійсно дбає про ротову порожнину. Ополіскувач просто супер. Однак до нього потрібно звикнути, на це ріде дня3-4. Але воно того вартує.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    не має.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Прекрасний ополіскувач! Дійсно прекрасно дбає про ротову порожнину. Особливо допомагає з проблемними яснами

Достоинства:
    Лише переваги!
    Недостатки:
    Дорогий за повну ціну, хоча вартий кожної копійки!
  • Юля К***

Хороший

Достоинства:
    Допомагає
    Недостатки:
    Висока ціна
  • Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Єдиний в своєму роді ополіскувач, який рекомендують стоматологи для загоєння після операцій в порожнині рота. Допомагає за два-три дні вирішити проблеми з запаленням від маленької до великої рани. Дуже рекомендую. Користуюсь вже 4 роки.

Достоинства:
    Унікальний препарат для загоення ясен.
    Недостатки:
    Присмак олії чайного дерева може комусь не сподобається.
  • Ольга Л***

Все супер

Достоинства:
    Без фтору
  • Ірина Ф***

• Сычёва Е***

Одне слово- « Бомба»!
    Краще важко знайти.

Достоинства:
    !
    Недостатки:
    Ціна …
  • Вероніка Б***

ДОСТОЙНИЙ

Достоинства:
    СПОДОБАЛОСЬ
    Недостатки:
    -------------
  • Ольга Д***

Люблю усі ці засоби!

• Іван А***

Чудовий ополіскувач

Достоинства:
    Зменшує запальний процес ясен
  • Ruslana g***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Ставлю 5 зірок але змініть будь-ласка кришку щоб вона не протікала або зробіть нормальний дозатор

Достоинства:
    Прибирає запалення, надає свіжість
    Недостатки:
    Ємність була не рівна, але не страшно. Дужееее НЕ ЗРУЧНИЙ ДОЗАТОР-КРИШКА, постійно тече, вся бутилка в цьому ополіскувачі(((( Смак не дуже але вже звикла та здається нормальним
  • Передерий Р***

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Користуюсь 5 днів і відчула дискомфорт з зубами. Почала читати відгуки , багато нарікань на відсутність дозатора і упаковки. Тобто виходить , що це вже не оригинал. І наслідки використання непередбачувані, як от у мене.
    Тому прошу продавця Розетку надати дозвільні документи та Сертифікат відповідності, щоб підтвердити оригинал товару.
    Дякую.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Підробка бренду .
    • Ирина К***

Користуюсь багато часу. Мені підходить разом з такою пастою. Дійсно, теж останні флакони йшли вже без мірної ємкості. З нею набагато зручніше. Спробую написати на офіційний сайт з запитом

• Ирина К***

Так, дійсно, телефонувала на офіційний сайт, мені відповіли, що вони змінили дизайн і упаковка зроблена з екологічно чистої речовини і щоб людина не залишала свою слину на дозаторі - вони його прибрали. Офіційна відповідь.

• Світлана

Дякую , Ірино, за Ваш комментарий, але чекаю відповіді від продавця - Розетки і надання Сертифіката відповідності на цю партію.

• Володимир

• Валентин Б***

Хороший ,убирает воспаленность

• Лариса Ш***

Задоволена

Достоинства:
    Протизапальна дія
    Недостатки:
    Не виявила
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

За порадою стоматолога користуюсь у парі з зубною пастою. Ополіскувач додаю 1-1,5 ковпачка у іригатор, результат стану зубів, ясен та ротової порожнини 10 з 10, хоча для мене тригерний смак та запах (дитячі ангіни та бронхіти і оті всі полоскачки з евкаліптом та чайним деревом)

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купувала коли напухли всі десна . Цей ополіскувач мене врятував ! Я в захваті.

• Зоя

Найкращий ополіскувач

• Рита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купувала врерше.Ополіскувачі сподобався. Приємний на смак

Достоинства:
    Концентрований, вистачить надовго
  • Юрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Користувався до цього і лістерином, і oral-b. На yutube в огляді зубних електричних щіток oral-b io, одна жіночка ( з блогерів ) порекомендувала Tebodot. Вирішив спробувати. Хороший ополіскувачі,після використання немає відчуття спраги , як після тих які раніше використовував, Правда смак чайного дерева, щось не дуже мені особисто подобається, можливо просто ще не звик. Подяка розетці за приємну ціну ( дешевше придбав чим у нас продається в магазині) і швидку доставку

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Самий дієвий ополіскувач для мене.Купую ще гєль Тебодонт .В парі дуже добре працюють.

Достоинства:
    Добре знімає запалення,приємний смак.
  • Олена Л***

Ополіскувач мені сподобався.
    Приємно на смак, відчувається олія чайного дерева. Якість хороша. Подих свіжий.

Достоинства:
    Натуральні компоненти
    Недостатки:
    Немає мірного ковпака.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Цей ополіскувач самий кращий на сьогоднішній день! Вперше спробувала за рекомендацією стоматолога. Дякую розетка за швидку доставку

Достоинства:
    Найкращий засіб
  • Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Спробувавши ополіскувач вперше, я залишилася приємно здивованою! Його свіжий смак та ефективність дії перевершили мої очікування. Впевнена, що цей продукт стане необхідністю у моєму щоденному ритуалі гігієни ротової порожнини!

Достоинства:
    Все супер
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Відкрили ополіскувач і під кришкою пиляка і грязь.

Достоинства:
    Ужасно

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

Добрий день,

Наша компанія відвантажує товар в ідеальному стані, тому Ваше питання краще адресувати компанії Розетка.

Ми зі свого боку також переговоримо з компанією Розетка, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

• Андрій Б***

Ок

• Роксолана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Мій улюблений ополіскувач! Замовила і на наступний день отримала , все супер ! Буду і надалі замовляти на розеткі

Достоинства:
    Акційна ціна і якісний товар
  • Мила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Ополаскиватель очень понравился. Второй раз заказали - пришла упаковка грязная, помятая. Отказались. Хочется купить за эту стоимость товар в нормальном виде

Дякую за ваш відгук.

• Альбина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Пришла , стала в очередь , товар уже стоял на прилавке, оплатила. Взяла бутылку ополаскивателя в руки и обнаружила что сорвана резьба и флакон уже был открыт, герметичность нарушена.Показала это продавцу, но он ответил , что я уже оплатила и поэтому возврат не примет.

Достоинства:
    Непонятно, кто , когда и с какой целью вскрыл флакон.Пользоваться естественно не буду.
    Недостатки:
    Непонятно когда и кем и с какой целью вскрыт флакон и что теперь внутри.

Дякую за ваш відгук.

Також рекомендуємо перевіряти герметичність всіх пломб при отриманні товару.

• Сетлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Цей ополіскувач купувала за рекомендацією свого стоматолога. Також бачила його раніше в аптеках Швейцарії.

Я залишилася цілком задоволена покупкою. Подобається його явно виражена антибактеріальна дія, за рахунок оптимального % олії чайного дерева. Після використання залишається відчуття свіжості у ротовій порожнині. Також покращився стан ясен.

Щодо упаковки. З моєю все ідеально. Подобається що є також пломба/захист від відкриття. Рекомендую!

Достоинства:
    Все супер