Отзывы покупателей о Тент нагрузочный (без каркаса) на садовые качели 113*45*50, цвет серый

Оценка пользователей 4.9/5
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Продавець швидко звʼязався для уточнення замовлення. Доставили швидко, товар якісний підійшло ідеально

Добрий день,дякую за відгук

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Дякую, замовлення прийшло швидко все підійшло

• Продавец  Cameo

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що тент підійшов і Ви задоволені. Нехай служить довго!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Качество отличное, размер соответствует по нашим указанным замерам!!! Цена и качество соответствует!!!

• Продавец  Cameo

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що тент ідеально підійшов за розміром і ви задоволені його якістю та ціною. Нехай служить довго!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Класс, довольны! Спасибо, тент подошёл по размеру, ткань плотная, качественный пошив, строчки ровные, нитки не торчат, цвет соответствует!

Недостатки:
    Пока нету.
    • Продавец  Cameo

Дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що наш товар виправдав ваші очікування

• Лідія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

При замовленні зі мною одразу зв'язалися, по вайберу з фото уточнили розмір. На прохання зробити ширше також не відмовили. Все ідеально підійшло, дякую.

Достоинства:
    Доволі міцне. Однорідна тканина зложена вдвоє скоріш метал деформується ніж порветься.
    Недостатки:
    Сервіс добрий, виріб класний. Але ціна не народна. Десь 800 було б ок. Але це дешевше ніж самому їхати десь шукати замовляти і т.д.
    • Продавец  Cameo

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що все підійшло. Щодо ціни, ми прагнемо до того, щоб вона відображала якість нашої продукції.

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Серый

Я замовляла тент та сидіння. Вироби відмінної якості, тканина не промокає. Пошиття якісне та охайне. Колір (тент я замовляла темно- зелений) красивий, з яскраво- зеленою обтачкою. Дякую.

Дякуємо за відгуе

• Сергей Р***

Всё супер

• Продавец  Cameo

Дякуємо вам за ваш позитивний зворотній зв'язок! Нам дуже приємно, що наш тент викликав у вас задоволення.

• Станицька Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Все чудово. Колір як на фото.

• Захаровская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Все сподобалося. Дякую і рекомендую!

Достоинства:
    Щільна тканина, відповідність розміру
  • Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cameo. Цвет: Зеленый

Спасибо за оперативность, клиентоориентированость) все супер)

Достоинства:
    Пошив по моим замнрам, быстро и качественно)

дякуємо за відгук