Отзывы покупателей о Воск-помада для бороды PerfomeN Beard Wax-Pomade 45 мл (4820216920611)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Денис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Без коментарів! Супер засіб!

Достоинства:
    Цінова категорія
    • Продавец  Props

Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Не очікував нічого особливого, але по факту отримав класний віск. Запах топ.

Достоинства:
    ціна, запах
    • Продавец  Props

Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Легше наноситься, ніж класичний твердий віск. Дає природню фіксацію. Рекомендую.

Достоинства:
    природня фіксація
    Недостатки:
    не має
  • Ілля І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Спочатку думав, що це звичайний віск і буде бетон на бороді. Але по факту це більше помада, ніж класичний віск.

Фіксація тут не про «зафіксував і забув», а скоріше про природний вигляд.

Достоинства:
    середня фіксація
    • Продавец  Props

Ілля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Анна Г***

Все гуд

• Продавец  Props

Анна, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Раджу! Не поганий віск. Співвідношення ціна = якість в даному випадку актуальне.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    поки не помітив
    • Продавец  Props

Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже примно, що замовлений віск залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Віск має м’яку кремову консистенцію, завдяки чому легко наноситься на бороду. Фіксацію тримає добре, аромат стриманий і приємний. Ціна цілком доступна, не б’є по гаманцю. Мені однієї баночки вистачає приблизно на місяць. Наступного разу замовлю одразу кілька, щоб не платити щомісяця за доставку.

• Продавец  Props

Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Средство хорошо справляется с укладкой бороды. После нанесения нужно немного подождать, чтобы подсохло — буквально пару минут. В течение дня борода остаётся опрятной, без липкости.

• Продавец  Props

Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Магазин на высоте. Все быстро оперативно без лишних движений.
    Воск офигеный бороду фиксирует гуд

• Продавец  Props

Олександре, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар та робота магазину залишили у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Товар якісний, добре пакування посилки.
    Продавець швидко зв'язався, впевнився у правильності замовлення, надіслав товар дуже швидко. У подарунок наліпки бренду)

Достоинства:
    Якісний товар. Сервіс
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Props

Іване, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Денис Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Непоганий віск, сподобався. Думаю, для досить жорсткої бороди - фіксація буде слабуватою, але для мене саме те, що потрібно. Користуюсь ще бальзамом для бороди від цієї фірми. Бальзам добре зволожує бороду, а віск вже укладає та фіксує волосинки. Приємна ціна, подобається аромат. Все ок.

• Продавец  Props

Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Чудовий віск. Гарно робить свою справу. Приємний запах.

Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  Props

Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що віск залишив у Вас гарні враження.

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Этот воск-помада для бороды — просто супер! Бороду держит как надо, форма держится. Пахнет отлично, чувствуется, что качественная вещь

• Продавец  Props

Артуре, щиро дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Віск просто заслуговує на відгук. Приємний при нанесенні. Добре фіксує. Не залишає блиску на бороді. Мені прямо дуже сподобався.

Достоинства:
    добре фіксує мою жорстку бороду
    • Продавец  Props

Олег, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Перед цим користувався воском іншого бренду. Тепер можу сказати, що віск від Перфомен на голову вище за попередній. Тут однорідна консистенція, добре розтирається в лодонях. Без проблем змивається. Добре фіксує волоски. Та і ціна приємна.

Достоинства:
    легко наноситься та має однорідну приємну консистенцію
    • Продавец  Props

Артеме, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш віск залишив у Вас гарні враження.

• Борис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Наконец-то я нашел воск, который не оставляет блеска. Абсолютно естественный матовый финиш!

Достоинства:
    Это лучший воск для бороды!
    • Продавец  Props

Борисе, дякуємо Вам за відгук! Раді, що віск залишив у Вас гарні враження.

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Маю свою фішку - вуса) давно про них мріяв, тому зараз намагаюся робити все, щоб виглядати стильно). Навчився вкладати вуса воском. Мені реально подобається ця фіксація та результат. Віск зручний у використанні. Не липне та швидко висихає. Своїм замовленням задоволений.

Достоинства:
    немає блиску
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Кирило, дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Змінюю імідж, тому почав відрощувати бороду. До цього косметикою для бороди ніколи не користувався. Порівнювати немає з чим. Але в даному випадку віск сподобався. Зі своєю функцією справляється. Добре укладає і вуса і бороду. Форма тримається довго. Не липне протягом дня.

Достоинства:
    добре тримає форму
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Максиме, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Я в захваті від всіх продуктів, які замовляв від цього бренду. Віск також не розчарував. Свою функцію виконує в повній мірі.

Достоинства:
    ціна, зручна баночка
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Приємна консистенція, добре фіксує бороду та вуса. Має нейтральний запах. Навіть використовую його для вкладання брів. Скоро закінчиться - замовлю ще.

Достоинства:
    легко наносити і легко змивати
    • Продавец  Props

Євгене, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Даниил Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Задоволений товаром повністю. Довго шукав подібний віск, щоб не залишав блиск на бороді, ніби гель та не лип після висихання. Закінчиться - обовʼязково замовлю ще. Продавцю окреме дякую за швидку доставку та якісне пакування.

Достоинства:
    якісний, не залишає слідів після нанесення
    • Продавец  Props

Данііл, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар та робота магазину залишили у Вас гарні враження.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Віск використовую для укладання вусів. Тримає надану форму на всі 100%. Дуже економний. Потрібна горошина засобу для ідеальної фіксації. Рекомендую!

Достоинства:
    Найкращий віск!
    • Продавец  Props

Віктор, дякуємо Вам за відгук! Раді, що віск залишив у Вас гарні враження.

• Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Цей віск - мій №1 на даний час. Повністю ним задоволений. Наношу на вологу бороду, потім поверхнево прочісую щіткою для бороди. Результат ідеально укладена борода, як щойно з барбершопу вийшов. Змивається легко. Для цього я використовую шампунь для бороди цього ж бренду.

Достоинства:
    Добре тримає форму після укладки бороди.
    • Продавец  Props

Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Шаганенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Колись вже купував цей віск, тому знайомий з продуктом. Якість зовсім не змінилася. На вищому рівні. Виробник молодець - тримає марку. Мені віск ідеально підходить. Добре фіксує та не має блиску. Хочу зазначити, що віск - є стайлінгом. Тому, якщо необхідний комплексний підхід до догляду за бородою - обовʼязково потрібно мати ще доглядову косметику. Я беру ще олію з цієї лінійки. Наношу її кілька разів на тиждень і ефект ідеальний.

Достоинства:
    гарна фіксація
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Props

Андрію, дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Чоловіку сподобався засіб. Бороду та вуса гарно фіксує та не склеює волосся. Без блиску.

Достоинства:
    Тримає форму, немає блиску
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Props

Марино Сидюк, дякуємо Вам за відгук! Раді, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Користуюсь продуктом цієї компанії вже не вперше. Дуже задоволен як продавцем так і Якістю. Дуже швидко відправляють замовлення. Всім раджу .

Достоинства:
    Якість, ціна, обслуговування.
    • Продавец  Props

Романе, дякуємо Вам за відгук! Раді, що товар та робота магазину залишили у Вас гарні враження.

• Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Чоловіку сподобався віск, гарно вкладає бороду. Запах чудовий)

• Продавец  Props

Вікторія, щиро вдячні Вам за відгук! Раді, що товар залишив у Вас гарні враження.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Взяв одну для проби ... зараз замовив ще ... дуже сподобався цей віск ... до цього користувався різними такими типами але ця помада не залишає слідів, тримає нормально, на запах приємна, не міняє властивостей волосся, тобто вони такі самі на дотик як і без помади але форму тримають ...

• Продавец  Props

Олег, ми дуже вдячні Вам за гарний відгук та високу оцінку!

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Хорошо фиксирует бороду без жирности и липкости. Наношу небольшое количество, прочёсываю бороду, даю высохнуть (иногда когда спешу феном его быстро подсушиваю) Весь день борода уложенная без следов жирности и на ощупь не липкая. Классная штука для фиксации бороды. Если у вас задача именно дать фиксацию бороде, уложить её и зафиксировать то этот воск-помада то что нужно для этого. Для питания, увлажнения я использую масло для бороды этого бренда, очень доволен. Много где читал что если нужно питание, увлажнение + фиксация, то наносить масло для бороды можно на вымытую, влажную бороду, сушить феном, поверх наносить этот воск, я по такой схеме использую и результатом очень доволен.

Достоинства:
    Хорошо фиксирует без жирности и липкости
    Недостатки:
    нету
  • Користувачь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Отличное средство для фиксации волос

Достоинства:
    Хорошая фиксация, приятный запах, цена качество
  • Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Нормальный запах. Фиксация в целом тоже норм, но для меня слабовата. Порекомендуйте пожалуйста что то по сильнее

• Продавец  Props

Спасибо Вам за отзыв. Если вам нужна сильнее фиксация и при этом что бы сохранился матовый эффект - рекомендуем обратить внимание на QM Matte Paste или QM Matte Clay. У них заявлено что они для укладки волос головы, но нам наши клиенты частно сообщают что приспособились укладывать ними и бороду с усами. От них фиксация будет посильнее.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Функцію виконує, має приємний аромат. Дуже зручна упаковка. Окрема подяка за досить високий рівень якості.

Достоинства:
    Український виробник
    Виконує основну функцію
    Дуже приємний аромат
    Зручне пакування
    Помірна ціна
    • Продавец  Props

Іване, дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку нашого товору!

• Денис Є***

Віск супер

• Продавец  Props

Денисе, дякуємо Вам за високу оцінку!

• Ренат Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Сегодня получил воск,в подарок положили шампуни для волос.Как опробую его на бороде закончу отзыв)

• Ренат Г***

Дополню свой отзыв.Запах у него просто отпад,форму держит хорошо,на бороде не чувствуется вовсе.Пробник шампуня тоже очень приятно пахнет.Так что советую к покупке)

• Продавец  Props

Ренате, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді, що наша косметика Вам сподобалася.

• Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props

Заказывал по рекомендации своего барбера. Был в барбершопе уложили мне бороду этим воском, мне очень понравился результат. Это первый воск который действительно фиксирует бороды без капли жирности 100 процентов матовый эффект без какого либо дискомфорта после применения. Сам по себе воск-помада желеобразный, мягкий, легко наноситься и хорошо распределяется по бороде. Главное наносить на чистую бороду, нанести по всей длине волос, после нанесения стоит придать желаемую форму бороде, далее подождать 1-2 мин он схватиться. После этого нужно прочесать бороду расчёской. Эффект будет супер. Аромат безумно крутой, рекомендую для бородачей, вещь супер. Я кстати и волосы на голову пробывал укладывать по такой же схеме как и бороду и всё классно получилось, можно использовать как 2 в 1 и это очень круто. Хорошо что банка компактная, и можно носить всегда с собой, к примеру после спорт зала он всегда с вами.

Достоинства:
    Легко наноситься, приятно пахнет, хорошо фиксирует бороду, компактная банка которая помещается в карман, можно укладывать и волосы головы.
    Недостатки:
    не выявил