- Даньева А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Не відправили замовлення
Накладна є, товару немає!- Достоинства:
- Ні яких
- Недостатки:
- Товару немає
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Гель - просто чудовий!
Розчиняє усе зайве в буквальному сенсі.
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Раджу, за свою ціну хороший засіб
Представник постачальникаІван, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Добре чистить жовті розводи
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Отличный гель
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Отличный гель.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Так себе. С тем, какой раньше был и близко не стоял. Больше брать не будем.
- Достоинства:
- Никаких.
- Недостатки:
- Не соответствует описанию.
Представник постачальникаВiкторiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Виконує свої функції
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Хороший засіб, проте деякі забруднення доводиться видаляти хлорвмісним засобом.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Товар найвищої якості. Справляється з своєю роботою на 200%. Ціна бомба.
- Достоинства:
- Видаляє забруднення відразу після нанесення
- Недостатки:
- Шкода що нема в більшим об'ємах
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Нормальний засіб.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Супер, дієвий засіб, унітаз як новий без зайвих зусиль.
- Достоинства:
- Зручно наносити, має приємний запах, швидко діє.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
швидка доставка
- Достоинства:
- найкращий гель для чищення, відмиває все без зусиль, недорогий
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Дуже подобається, дієвий засіб купую постійно.
- Достоинства:
- Після нього унітаз білесенький)
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Посередня якість. Просто дезинфікує, але жовтий наліт не відмило. Конкуренти справлялись краще
Представник постачальникаВікторія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Мощний гель, з 4 разу відмив бруд 20 річної давнини та ремонту, але треба максимально позбуватися води. Наносити тільки засіб.
- Достоинства:
- Успішно відмив
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Рекомендую
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Таня Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Хороший товар.
- Достоинства:
- Качественная уборка.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Даним товаром користуюся вже кілька років ,наданий час він найкращий за свої кошти
- Достоинства:
- Густий,дизайн,ефективність
Представник постачальникаВіктор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Це найкраще, що траплялось з моїм туалетом, гарно відмиває під обідком і всередині.
До того ж спробувала його для душової кабіни з ребристим склом, яку не могла відмити нічим багато років і о чудо, не без зусиль щіткою, але нарешті чистеньке- Достоинства:
- Універсальний і дієвий
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Прибирає забруднення та освіжає. Тож справляється зі своїми задачами. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Відмінний
- Достоинства:
- Все відмило,весь наліт
- Недостатки:
- Непмє
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Не понравилось это средство для унитаза и сказать что оно хорошо отмывает ,ну нельзя да ещё и воняет
- Достоинства:
- А их нет
- Недостатки:
- Воняет и не очень то и вымывает унитаз
Представник постачальникаАльона, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Работает.
Интересно меняется цвет от сиреневого до синего (через 10 минут становится синим). Надеюсь, это не только у меня такая магия!)- Достоинства:
- Магия белого друга
- Недостатки:
- Чистый белый друг-приятно глазу!)
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Після першого ж використання цього засобу, я задав собі питання: Чому я продовжував дивитися на вапняковий наліт унітазу та одночасно відшкодовував рекламні витрати Domestos?! Цей Bref реально працює та видаляє вапняковий наліт з першого ж разу, а не наповнює повітря тільки запахом хлорки.
- Достоинства:
- Дійсно видаляє вапняковий наліт, густий
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Гарно чистить. Не смердить. Буду купувати тільки цей, поки що він найкраще справився.
- Достоинства:
- Економний, густий
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Представник постачальникаОлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Засіб сподобався! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ефективний!
- Недостатки:
Представник постачальникаГалина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Улюблений засіб, ефективний
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
Представник постачальникаКрістіна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Хороший засіб для миття унітазів, мій улюблений
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаКрістіна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Супер гель, я його дуже полюбляю.
- Достоинства:
- Виїдає усе що іншим не підсилу.
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Лучшее средство
- Достоинства:
- Отмывает надет 10/10
Представник постачальникаАльона, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Задоволена
Представник постачальникаІрина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Дуже "хімозний" нав'язливий запах.
Представник постачальникаНаталя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Галій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 700 мл
Приємний запах (не хлор), адекватна ціна. Зі своїми завданнями справляється.
- Недостатки:
Представник постачальникаТарас, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!