- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купил 22.09.22 не проработал и 3 года. Полетела плата управления в сервисных центрах починить не могут
- Достоинства:
- Пылесосил хорошо
- Недостатки:
- Нельзя починить . Через 3 года на свалку
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купила пилосос 22.03.23, три тиждні тому здала на ремонт в сервісний центр. Дуже швидко почав сідати акумулятор, площу прибирання одного й того ж приміщення кожний раз визначав іншу від 11 м до 76 м. Час прибирання взагалі став "фантастикою" - 15 м прибирав 86 хв, може і довше було б, але сів аккумулятор. Сервісний центр нічого не пояснив, а сьогодні мені просто повернули кошти. ((((
- Достоинства:
- На початку роботи була дуже задоволена і прибирав і мив. Добре, що зламався ще під час сервісного обслуговування
- Недостатки:
- Не пропрацювавши року - підлягає списанню
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер помічник!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер пилосос
- Достоинства:
- Добре виконує свої функції
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Вийшов з ладу рівчно через рік після покупки, відновленню не підлягає.
- Достоинства:
- Працював
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
дякую
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
пів року працює відміно
- ТаїсОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Перший досвід робо-пилососа, ні про що не шкодую) Вважаю його своєю найкращою інвестицією в житті!
Спершу нарекли Умкою, але в результаті ласкаво іменуємо інакше
Я алергік і вкрай чутлива до пилу в теплу пору люблю ходити босоніж (з відчуттям чистих ніг), а стадо голубів, яких годують бабки під вікнами, піднімають таку купу дрібного сміття, що за півдня вже брудно. Сил та часу прибирати було максимум 2 рази на тиждень, тож терпіла... Мріяла кілька років про робота, але ж "не на часі". І в один морально складний момент психанула...
Тепер вже півроку він катається майже кожен день. Вдома чистіше ніж було, я ходжу боса, швабра закинута за пральку і забута, хлопець не ображається, що я після роботи драю підлогу замість відпочинку, сили на прибирання конвертувались в інші напрямки, заробіток трохи виріс, тож можна більше донатити)
Так, він не досконалий, але все це можна пробачити за його результативність
Ну і звісно, для хорошого результату треба прибрати з підлоги все зайве, щоб максимально звільнити йому шлях.
Недоліки:
- в програмі немає укр мови, але англ норм (ставила ще польську, доставляє)))
- не можна налаштувати мапу окремого приміщення, тому на балкон кожен раз як вперше
- деякі місця простіше протерти за лічені секунди ганчіркою, ніж запускати його
- дві щіточки було б краще, але програма руху загалом це враховує
- на деяких невеликих поріжках панікує і зависає
- пару разів починало дивно підклинювати ходову і пилосос рухався як дцпшник (перепрошую за порівняння), спробувала бутати, проблема щоразу зникала як не дивно.
До речі, якщо ви плануєте ставити прикольну озвучку - можна хіба після завершення гарантії. Вважається втручанням)- Достоинства:
- Заміняє одного раба)
- Недостатки:
- Не вміє українською і може підглючувати
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Відмінний пилосос
- Достоинства:
- Трудяга
- Недостатки:
- Не виявив
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Користуюсь пилососом 5 місяців, спочатку була задоволена, до того як перший раз відключився від wi fi ,з горем пополам, передивившись сотні відео- підказки як правильно перезапустити його, нарешті підключила заново. Але раз на тиждень пилосос має відключитись від програми. Останній раз так і не змогла його підключити, перезапускала,і видаляла і знову встановлювала програмку, але все марно, пилосос нажаль не реагує.
- Достоинства:
- Сам пилососить, вологе прибирання.
- Недостатки:
- Не змогла підключити до програми в телефоні.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Покупкой довольна!
- Достоинства:
- 0Это мой первый пылесос. Очень долго сомневалась, стоит ли вообще покупать подобную вещь, но это что то! Я в восторге. Убираю каждый день, со своей задачей справляется на 5.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це мій перший робот-пилосос, давно хотів придбати і дуже радий що нарешті це зробив. Він дуже добрий помічник з прибирання квартири, запускаю його через день, а інколи і частіше - експлуатую біднягу нещадно))). Маю двох котів, один з яких британець, який своє хутро залишає як шлейф метеорита, тож це просто життєва необхідна річ.
Дуже подобається що є вологе прибирання, багато читав у відгуках, що воно більше для галочки і багато хто йог взагалі не використовує, але я не розумію чому - так, він не помиє як ви це зробите вручну, але з цим режимом прибирання набагато краще ніж просто всуху, особливо якщо в налаштуваннях прибирання вказати максимальне використання води. Пилосос добре долає перешкоди, навіть там де не хотілось би)) - 2 см для нього не проблема. Об перешкоди не б'ється, добре пригальмовує особливо перед високими перешкодами, а перед низькими досить м'яко наштовхується. З моїми 48 кв.м. площі прибирання порається за 71-74 хв і, на жаль, заряду лише трохи не вистачає щоб завершити, а все через те що нижня межа заряду встановлена на рівні 15%. Думаю що заявлені 90 кв.м. на одному заряді це одне приміщення без перешкод.
Бокова щітка одна, думаю що з двома було б ще краще прибирання.
Чистка резервуару та щіток після прибирання не викликає жодних труднощів, впорається і дитина.
Додаток MI Home:
Позитивне:
- Налаштування трьох рівнів сухого і трьох рівнів вологого прибирання.
- Можливість обрати окрему кімнату чи кілька кімнат, або навіть окрему ділянку кімнати.
- Можна відслідковувати процес прибирання.
- Можна віддалено (не з дому) запустити чи зупинити прибирання.
- Є віртуальні стіни, але я ними не користуюсь, не має потреби.
Негативне:
- Додаток не має української мови, що дуже дивує, бо у нас товари Xiaomi дуже популярні, та й інші додатки того ж Xiaomi мають українську мову. В принципі цілком влаштовує і англійська.
- Голосові оповіщення також без української, російська звісно ж є(((, але тут також англійська влаштовує.
- Карта малюється досить проблемно - у мене точно не відобразилась після 3х повних прибирань, десь після 5го тільки побачив карту. До того ж одна кімната вийшла розділеною через вузький прохід між меблями і це ніяк не виправляється навіть після понад 30 повних прибирань. Це проблематично коли я хочу прибрати тільки цю кімнату, доводиться запускати прибирання двічі.
Не знаю як це вирішити, єдине що бачу так це скинути карту, але дуже не хочеться чекати знову 5 прибирань щоб побачити карту.
- До речі, збереження карти в додатку зазначене як експериментальна функція, хоча в характеристиках це просто зазначено як функція і це вважається однією з великих переваг пристрою. Або експериментальність функції потрібно вказувати в описах характеристик.
- Не можу зрозуміти як налаштовувати функціонал кімнат в додатку. Маю додаткове приміщення, яке хотілось би прибирати окремо. Тобто я створив кімнату, але мапа там не відображається і кожного разу як я приношу робот туди, він спочатку не розуміє де він знаходиться і, як я розумію, починає прибирання наче його вперше туди поставили.- Достоинства:
- прибирає чудово, вологе прибирання
- Недостатки:
- додаток MI Home не надто добре і зрозуміло працює
- Таїс
Той момент, коли захотілось скопіювати більшу частину вашого відгуку, бо маю майже аналогічний досвід, але описувати все було б лінь))) Дякую)
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Усім вітання.
Придбали цей робот-пилосос у серпні 2022 року.
Це наш перший досвід придбання "самостійного" пилососа.
Обирав довго. Начитався величезної кількості відгуків. Кінцеве рішення приймав за співвідношенням "ціна-якість".
Усім, у кого вдома є домашні тварини, і хто сумнівається, чи потрібен такий девайс вдома - однозначна відповідь ПОТРІБЕН!
Після прочитання відгуків - усе робив за інструкцією. Підключився з першого разу. Додаток встановив і для себе, і для дружини.
За цей час один раз додаток "злетів". Але це був час, коли електрики більше не було, ніж було і часто робот закінчував прибирання вже коли електрики не було. Тому списав цю прикрість на нетипові умови експлуатації :).
У додатку обрав функцію запам’ятовування карти і робот тричі на тиждень самостійно усе прибирає.
Для правильного розуміння тим, у кого ще немає робота: перед прибиранням необхідно буде підняти усі стільці, поприбирати з підлоги усі речі. Інакше робот буде об’їжджати усі перешкоди, а дрібні речі затягне (намотає) і вимкнеться, до моменту, поки Ви прийдете і заберете те, що застрягло.
Також ДУЖЕ бажано, щоб на підлозі не було рідин. Справа у тому, що при потраплянні до бункера, де зберігається сміття, - волога перетворює таке сміття на грудки і бункер важко очистити.
Після кожного прибирання необхідно вийняти бункер, очистити його, також необхідно вилучити усе, що "намоталося" на щітки (їх 2: одна підштовхує сміття до дірки пилососа, інша всередині - піднімає сміття, щоб воно потрапляло до бункера). Раз на тиждень також знімаю переднє маленьке колесо, тому-що на нього також намотується сміття.
Запускали робота на початку експлуатації кожен день. Пізніше визначилися із режимом прибирання: 3-чі на тижень. Цього достатньо, щоб пух і шерсть від нашої кицьки просто зникла з нашого життя :).
Спочатку пилосос прибирає усі кімнати по площі. Після цього їде по периметру усіх кімнат із тим, щоб зібрати увесь бруд і сміття, яке збирається під стінами кімнат.
Загалом придбанням робота задоволені. Однозначно це вирішення питання із збиранням пуху і шерсті домашнього улюбленця. - Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
17.03 отримала цей пилосос, він був несправний, врізався у стіни, застрягав у просторі, ігнорував управління ДУ.
18.03 віддала в Сервісне обслуговування для обміну на еквівалентний товар, але належної якості.
Пройшов місяць, виявляється товар на ремонті, їх СЦ сам прийняв це рішення, без інформування мене як клієнта. Строк ремонту невідомий, бо проблема з наявністю запчастин. На моє обурення, мені запропонували повернути товар без ремонту, або чекати деталей...
Категорично, не рекомендую опцію зі зверненням щодо сервісного обслуговування, краще повертайте кошти за товар, в мене це був перший і маю надію останній досвід.- Достоинства:
- Недостатки:
- Несправний товар
- Ганна П***
Доповнюю: невдовзі зі мною зв'язалися і запроновували все ж таки обмін товару на новий. Станом на 25.04 отримала товар на заміну, протестила - політ нормальний, нарікань щодо якості не має.
- Надежда Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Отличный помощник. Ковёр очень хорошо пропылесосил. Для поддержки чистоты то, что нужно. Рекомендую
- Достоинства:
- Помогает в уборке
- Недостатки:
- Пока нет
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
прийшов без однієї щітки нажаль(
- Ромашка
звернулись до підтримки?
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Очень ждали когда привезут, так как в квартире живут 2 пушистых кота и шерсть от них везде. С уборкой данного мусора ( шерсть животных) справляется на отлично. Влажная уборка тоже является хорошим дополнением, конечно так как шваброй с моющим, он невымоет, но освежить пол может. Для поддержания чистоты в доме отличный вариант.
- Достоинства:
- Хороший помощник в уборке дома где есть 2 пушистых кота
- Недостатки:
- Сбрасывает карты комнат, каждый раз выстраивает новые
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Всем доволен!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
В целом хороший робот, пылесосит довольно хорошо, удобное приложение.
Но в комплекте должна идти основная щетка с съемными подшипничками, для удобной чистки щетки от шерсти и волос, а у меня в комплекте шла без съемных подшипников, как в Мор 1.- Достоинства:
- Хороший робот пылесос
- Недостатки:
- В комплекте не та щетка
- Іннеса
зверніться до виробника
мож допоможуть
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Товар супер работает отменно. Пользуюсь пока месяц.
- Недостатки:
- Пока нет
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Корисний у домашньому побуті гаджет.
- Недостатки:
- Немає опції прибрати конкретну ділянку приміщення.
При створенні мапи приміщення, не бачить деяких ділянок.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер, добрий помічник
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Виконує свою функцію чудово, протестувала як вологе так і сухе прибирання, дуже старанно проходить всю кімнату. Але додаток просто жахливий! Автоматично пилосос не знайшов, доєднувала вручну. Пилосос наче з’явився у додатку але видає постійну помилку. І оновлювала додаток і вручну скидала налаштування результату нуль
- Достоинства:
- Пилосос виконує все, що заявлено в характеристиках
- Недостатки:
- Додаток просто жах
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Все як має бути. Квартиру 80 кв. м. прибирає без підзарядки. На килимі не застрягає.
- Достоинства:
- Дружина змогла налаштувати самостійно) 797-73-33
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не очікував такого результату. Рекомендую!
- Достоинства:
- Робить сухе та вологе прибирання
- Недостатки:
- Не виявив
- Діна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбали робот пилосос. Забрали на новій пошті. Неприємно коли замовляєш річ, а її коробка пошкоджена, з пилососом нащастя все добре. Неможу зрозуміти гпюанчірка для прибирання має бути такою чи вона бракована? Наразі тестуємо надіюсь все буде добре.
- Коршунов О***
брак
- Мельник Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже класна річ. З застосунком ще не зовсім розібралась але на роботу це не впливає. Рекомендую
- Достоинства:
- Шерсть котика збирає ідеально!
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Вита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не підтримує 2 етажів карти ! Не достовірна інформація вказана . Ніхто не дає відповіді на питання про багатоетажні карти до цієї моделі . Добавляєш в додатку , то він попередні карти стирає
- Достоинства:
- Гарно робить свою рототу
- Недостатки:
- Не вірна інформація , стирає карти
- Якунін М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Мав проблеми з підключенням.. Вирішив. У роутера є протоколи безпеки. Це є в налаштуваннях роутера. Для пилососа треба шоб був новий WPA3, або хоча б WPA2 personal. Якщо таких опцій нема в налаштуваннях, то купляєм новий роутер з зазначенним видом шифрування.
- Достоинства:
- Гарно працює
- Недостатки:
- Потрібен свіжий роутер з WPA3, або хоча б WPA2 personal протоколом безпеки.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже задовалені якістю прибирання.
- Достоинства:
- Висока якість прибирання.
- Недостатки:
- Відсутність української мови в меню
- Ирина
Забей . есть приложение -какой угодно голос, язык и озвучку можно поставить .
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Вцілому нормальна річ, функціонує.
- Достоинства:
- Прибирає якісно
- Недостатки:
- Недолуге ПЗ, і головне: при вимкненні з розетки бази - пропадає напрацьована карта((( В наш час це дуууууже незручно!!!
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Робот работает. Приложение ужасное. Карту то показывает то нет. Вайфай подключает по праздникам. Стыдоба.
- Достоинства:
- Пылесосит.
- Недостатки:
- Глюк на глюке в приложении. С вайфаем большие проблемы.
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
К роботу претензий нет. Хорошо пылесосит. Долго держит заряд. Но! Программное обеспечение полное фуфло. Приложение работает как попало. Текст местами отображаться не полностью. Робота автоматически не находит. Карту то показывает то нет. Вайфай ловит по праздникам. С тремя разными роутерами пробовал. Полная стыдоба производителю.
- Достоинства:
- Пылесосит хорошо.
- Недостатки:
- Приложение ужасное. Постоянно глючит связь с вайфай.
- Зварич М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Відпрацював один раз. Прибрав 50м² за 40 хв чудово, повернувся на док станцію. Але...на наступний день вирішили знову його запустити і не вийшло вибило помилку "датчик столкновения застрял" і помилка не скидується. Ззовні нібито все ок. Робот більше не запускався, відправив по гарантії назад розетці, чекаю висновку експерта.
Висновок: прибирав 1 раз, на наступний день поломка, в експлуатації був всього 40 хв.- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість/можливий брак
- Максим З***
Через да тижні Розетка замінила бракований товар на новий.
Сервіс на висоті дякую!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Уборка по дому проходит намного легче
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Шикарная штука, полы протирает, ковёр чистит, через плинтус проезжает без проблем. Отличная покупка для не большой квартиры в которой живёт девушка и собака)
- Достоинства:
- Отлично убирает шерсть и волосы.
- Недостатки:
- Не обнаружила