Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пончо-тент Turbat Molfar M/L жовтий

Оценка пользователей 4.5/5
  • Арина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: One Size

На рост 175 см хорошо налазит с рюкзаком, но вот если есть необходимость надеть дождевик без рюкзака, то сзади почти волочится по земле. Достаточно объёмный по ширине, что тоже не очень удобно, если нужно носить в том числе без рюкзака.

Достоинства:
    Качественный материал, капюшон хорошо затягивается, есть чехол
    Недостатки:
    Сложно рассчитать размер

Дякуємо, за ваш відгук.
      По ширині, наврядчи вдасться зменшити це пончо у наступних версіях - бо тоді не вдасться використовувати його з рюкзаком. Якщо використовувати пончо без рюкзака, то рекомендуємо два варіанти: 1) зіщібати кнопки правої і лівої сторони попереду, тоді пончо буде компактніше 2) щоб підняти задню частину - кнопки на кожній зі сторін радимо зіщібнути зі зміщенням на одну.

Можливо вам буде цікаво переглянути відео - ссылкаде продемонстровано різні комбінації.

• Приймачук С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: One Size

Дуже виручає в негоду. Можливо не дуже надійні заклепки, час покаже, але в цілому рекомендую.

Достоинства:
    Якість, конструкція, колір
    Недостатки:
    Пластикові заклепки

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно що ви задоволені товаром нашого бренду.
      У цій моделі ми оновили заклепки на більш надійніші та наразі не отримували негативних відгуків

• Михайло Б***
    Продавец: Rozetka. Размер: One Size

на зріст 190 підійде?

Доброго дня!
      Пончо має зручні розміри і покриває 130 см висоти людини. Відтак, він надійно захищає наплічник та більшу половину тіла і, водночас, не заважає при ходьбі.

• Юрик
    Продавец: Rozetka. Размер: One Size

Взяв пончо для Карпат. Відходив там з гуцулами вздовж і впоперек по горах, все витримало, не промокло, не порвалося, в дощ я лишився сухим. Рекомендую, друзі!

Достоинства:
    Пончо

Доброго дня!
      Нам дуже приємно що ви задоволені товаром нашого бренду.
      Дякуємо за ваш відгук!