Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Foligain Minoxidil (миноксидил) лосьон от выпадения и для роста волос с 5% миноксидилом для мужчин (1 флакон 60 мл)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

2 разове використання допомагаю. Раджу.

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Товар прийшов швидко, добре запакований, все відповідає опису. Якість відмінна, працює без нарікань. Продавець швидко зв’язався, проконсультував і допоміг з вибором. Дуже зручно, що зв’язуються не через телефон, а через Viber — навіть якщо пропустив дзвінок, можна підтвердити замовлення у будь-який інший зручний час. Обслуговування на високому рівні. Покупкою повністю задоволений, магазин рекомендую!

Недостатки:
    • Продавец  Минок

Олексію, щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені, і будемо раді допомагати вам надалі.Бережіть себе. Здоров’я вам та краси вашому волоссю.
      Минок

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Якістю товару повністю задоволений!

Достоинства:
    Швидка доставка, якісне пакування, приємна продавчин!
    • Продавец  Минок

Станіслав, дякуємо за позитивний відгук. Здоров’я та краси вашому волоссю!

• Влад

Все прийшло вчасно. Товаром задоволений

• Данил О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 3. Объем: 60 мл

З товаром все добре. Прийшов швидко

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Дуже клієнт орієнтований продавець! Наступна поставка мала бути через 3 дні від дати мого замовлення, але на моє прохання замовлення надіслали день в день. Дякую Вам велике!
    Сам міноксидил запакований досить якісно, по відчуттям більш активний ніж Інтелі, більш точно можна буде сказати через місяць.

Достоинства:
    Якість, швидкість
    • Продавец  Минок

Олег, дякуємо за теплий відгук. Задоволення та комфорт клієнтів- це наш пріоритет.
      Бережіть себе та здоров’я Вашому волоссю.
      Minok

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Швидко отримав замовлення. Якісний товар. Дякую!

Достоинства:
    Ціна, якісь.
    • Продавец  Минок

Олег, дякуємо за позитивний відгук. Завжди раді допомогти! З наступаючим Вас новим роком! Щастя та добробуту!

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Все супер! Швидко, інформативно і якісно.

Достоинства:
    Ціна, обслуговування, мобільність.
    • Продавец  Минок

Дякуємо за відгук, намагаємося для вас забезпечити якість обслуговування. Гарного дня!

• Прокопченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 3. Объем: 60 мл

Прийшло все вчасно, гарно запаковано, проблем ніяких немає

• Продавец  Минок

Арсеній, дякуємо за замовлення, завжди раді допомогти.

• Данил О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 3. Объем: 60 мл

Дякую за якісний товар і швидку доставку. Дійсно допомогая відновити волосся, якщо капати 2 рази на день

• Продавец  Минок

Данил, дякуємо за позитивний відгук та раді допомогти. Бережіть себе та здоров’я і краси вашому волоссю!
      Ваш Minok

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Качественный товар и быстрая доставка

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Минок. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл

Заказывали один флакон, отсутствует пипетка/распылитель

• Продавец  Минок

Олено, дякуємо за ваш відгук.
      Ми завжди інформуємо клієнтів у повідомленні, що піпетка не входить до комплекту і може бути придбана окремо.
      Можливо, ця інформація залишилась непоміченою. Ми приділяємо велику увагу прозорості комунікації та якості сервісу — усі замовлення супроводжуються докладними інструкціями.
      Дякуємо, що поділилися враженням — ваш відгук допомагає іншим покупцям переконатися, що ми відкрито пояснюємо всі деталі перед покупкою.