Заряджаємо на навчання

Оценка пользователей 4.64/5
  • Отзывы про товар продавца OneDay
  • Анастасія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Планшет хороший і практичний у користуванні . Перевагою у виборі став протиударний корпус. Брала дитині для дистанційного навчання. Рекомендую.

Достоинства:
    Протиударний корпус, батерея.
    • Продавец  OneDay

Дякуємо за відгук! Приємного користування)

• Володимир К***

Проблема решена

Користуюсь планшетом 5 місяців. Починаючи з 4 місяця час від часу передня камера не хоче передавати відео, показує сірий екран. (((

Достоинства:
    Переваг багато.
    Недостатки:
    При відеообміні передня камера не передає відео (сірий екран).
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня. Це гарантійний випадок , ви можете відправити планшет до нас у сервісний центр на безкоштовний ремонт..

• Даниил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Хороший планшет, удобно смотреть фильмы и играть в разные игры. Ребенок особенно доволен планшетом)

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Планшет відмінно показав себе в роботі в екстремальних бойових умов.

• Ford P***

В умовах коли 2g edge ледве тягне модем мобільного зв'язку як справляється?
      Як працює батарея в умовах морозу?
      Не підвисає на рівному місці?

• Олег К***

Все сподобалось

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Планшет оправдал мои надежды и запросы, красивый и современный дизайн, работает отлично.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Загалом непоганий гаджет по багатьох пунктах. Але є але, на жаль не підтримує сервіси Google Play для AR. (((

Достоинства:
    Багато переваг.
    Недостатки:
    Не підтримує сервіси Google Play для AR.
  • Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Планшет отличный, пользуюсь уже неделю. Всем доволен и рекомендую эту фирму.

• Ілля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Все добре, дякую. Нехай так буде й надалі, щиро цього вам бажаю! Придбанням задоволен, допомагає зараз як треба)_

• Семен Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Давно хотел заказать этот планшет, очень рад, что нашел его здесь, я полностью доволен покупкой, цена супер, качественный и работает без перебоев, доставили быстро)

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Вітаю, замовляв я цей планшет у подарунок преляннику, дуже задоволений покупкою, планшет якісний, працює добре, жодних притензій не маю, спасибі))

• Yuriy S***
    Продавец: Ecovent. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ

Позавчора протестував в польових умовах - він випав в болото, а я ще трохи придавив ногою. Працює далі. Під нього потрібна сумка/чохол для переноски.