Отзывы покупателей о IP камера лампочка L1 UKC уличная поворотная камера видеонаблюдения в цоколь лампочки скрытая камера лампочка (2284)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Щось пишу відео і не знаю де він дівається.
    Камера за такий кошт мені сподобалась реагує на рух мікрофон працював добре тільки що нічна підсвітка чомусь включалися виключалась але менеджер Написав адресу
    відправив на перевірку на перевірку

В менеджери передзвонили
    Скинули адресу
    Відправив
    Сказали подивляться до камери що з нею не такх
    Дякую

Камеру отримав
    Підключив проблема з’явилася зразу ж Як тільки в кімнаті стало темно нічна підсвітка включається і виключається через 9 10 секунд
    Поспілкувався з менеджером обіцяли вислати іншу камеру зі знижкою
    По ходу чекають коли прийде 2 неділі щоб я цю камеру не міг повернути.
    Хоча я погодився що камеру цю залишу Так як при освітленні вона чудово працює тільки просив іншу зі знижкою і хотів для перевірки перевірити чи воно буде справна
    Тай таке

• Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Не раджу купувати. У мене не гарний інтернет у домі, але камера погане реагує, на все: відео погане, швидкість рухів погана, цоколь зламався на третій день.

• Продавец  Magasiner

Доброго вечора!
      Дуже важлива відстань роутера до камери, швидше за все, у вас далеко знаходиться роутрер або є фізичні перешкоди. Також ви написали, що у вас не гарний інтернет.
      Щодо цоколя дуже дивно, як він міг зламатися саме на третій день, зазвичай один раз його фіксують і потім немає необхідності постійно щось робити.
      Вас набере менеджер для уточнення і за потреби, та дотримання умов експлуатації, ви можете повернути товар.

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Хорошая камера, крутится, вертится, пишет при движении на карту памяти, можно удалённо смотреть и записывать, установил приложение из бумажки, отсканировал код, подключил к вайфай и всё заработало.

• Продавец  Magasiner

Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук. Будемо раді бачити Вас знову!