- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Чудово!
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
дешева це плюс, але якість сильно низька, вже на другий день блочок перегрівся та перестав працювати
- Продавец kostor
ВІтаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Зверніться до нас через особисті - ми допоможемо.
- Анжеліка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
ЗАДЯДКА ЖАХ ПЕРЕСТАЛА ПРАЦЮВАТИ ЧЕРЕЗ 4 ДНЯ, ГРІЛАСЬ,ТА ДУЖЕ ПОВІЛЬНО ЗАРЯДЖАЛА,НІКОЛИ НЕ КУПЛЯЙТЕ ЦЕЙ ПРИСТРІЙ
- Достоинства:
- Були б якби все працювало
- Недостатки:
- Грілась, перестала працювати, дуже повільно заряджала
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро прикро, що зарядний пристрій не виправдав ваших очікувань. Така ситуація може бути пов’язана з заводським браком, і ми готові допомогти з поверненням чи обміном. Ваш коментар обов’язково врахуємо для покращення якості продукції.
- Быкова В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Я б хотіла повернути чи обміняти товар, але продавець не відповідає на мої дзвінки.
- Достоинства:
- Були б, якщо все працювало
- Недостатки:
- Пристрій виявився зломаним, засмутилась, бо вже уявила як буду успішно їм користуватись
- Продавец Ovollovo
Шановна Вікторія. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром. Від вас жодних звернень і пропушених ми не бачимо. З вами звяжеться наш вахівець і ми вам залюбки обміняємо товар або повернемо кошти.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Блочок поплавився після першого використання. Кабель пока працює.
- Недостатки:
- Блочок поплавився після першого використання
- Продавец Ovollovo
Шановна Анна. Нам прикро що у вас виникли прорблеми з товаром. Ми готові вам обміняти або повернути кошти. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону і ми вирішимо ваше питання.
- Анна Б***
Проблему оперативно вирішили. Дякую продавцю!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Замовляла на початку жовтня 22, на початку січня 23 зарядний блок перестав працювати :((
- Достоинства:
- користувалась кілька місяців норм
- Недостатки:
- доволі швидко блок зламався на жаль
- Продавец Ovollovo
Шановна Юлія. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Все добре.
- Опенько С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Не рекомендую товар к покупке.
Пользуюсь товаром около недели , зарядный блочёк умер.- Достоинства:
- Недостатки:
- Умер зарядный блок
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Дуже подобається, дякую!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Два года работает без проблем
- Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Задоволена вдалою покупкою Відправник швидко відправив ,нарікань немає
- Достоинства:
- Швидка відправка ,все працює
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Покупкою задоволена, дякую
- Назарий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Блочок не працює.
- Недостатки:
- Не працює блочок
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Отримала товар швидко.Скористувалася такою доставкою вперше.Вражена сервісом.Буду користуватися і надалі.Ви круті.Дякую
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
покупкою задоволений
- Достоинства:
- за таку ціну нормальний зарядний блок і кабель
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Чудово
- Ірма Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
все чудово, дякую)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
замовила і все добре працює, дуже задоволена, доставлено швидко
- Евеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
все супер, працює і відповідає опису та картинці
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Брав для iPhone 7, працює без проблем
- Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Дуже дякую за можливість віддалено замовити такий товар. Дуже зручно. Отримала в найближчому відділенні пошти. Все працює відмінно.
Задоволена та рекомендую.- Достоинства:
- Чудова зарядка, працює вже доволі довго.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Ну, що я можу сказати? - Дешеве рідко буває якісним... Блок живлення перестав працювати через 2 тижні. Кабель поки що тримається (побачимо як довго).
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Блок живлення перестав працювати через 2 тижні
- Аня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все добре
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Купую вдруге (загубила пару тижнів тому)
Заряджає, не плавиться
Все ок!- Достоинства:
- Ціна, працює
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все пряцюе пока. Тільки малюнок на самом блочку не такий як на фото в заказі. Немае яблока логотіпа.
- Достоинства:
- Ціна і швидка доставка.
- Недостатки:
- Шнур дуже тонкий трохи насторажуе.
- Кирило Т***
За дрід живлення справді якось стрьомно.
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Купувала зарядне для Apple iPhone. Телефон не заряджає.
- Недостатки:
- Не заряджає.
- Семен Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Не бачу сенсу купляти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Через тиждень перестав працювати блок
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Г***о, не беріть це , через 2 дні блочок не працює, добре хоч шнур працює поки! Навіть китайські блочки з інших пристроїв досі працюють . Це мабуть найгірше китайське - зламалось!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Блок перестав працювати через тиждень
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Одноразовий товар
- Кирило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Купував комплект для Ipad air 2, для нього це дуже добре за таку ціну)
- Достоинства:
- Хороший блок живлення за таку ціну
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Термін служби дуже короткий)
- Достоинства:
- Ціна приємна
- Недостатки:
- Зразу після закінчення гарантійного терміну перестав працювати блок живлення
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все чудово, за свою ціну.
- Продавец Hi_Friend
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Отримала зарядку 6.09 сьогодні (10.09) вже не працює блочок. Не пройшло і неділі як перестав заряджати телефон .
- Недостатки:
- Не працює блочок
- Продавец Hi_Friend
Доброго дня! Наш менеджер написав вам у вайбері для обміну на новий)
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Купив 2 зарядки із доставкою в Розетка. В пункті видачі не перевірив товар а дома виявив що в одній не працює блок живлення(
- Достоинства:
- Не працює блок живлення
- Продавец Hi_Friend
Доброго дня! Дякуємо за відгук, написали вам у вайбері для обміну на новий)
- Дмитро Б***
Продевець замінив неробочий на новий. Все норм
Чудова зарядка. Прислали без коробки і трішки замотаною ,що при розмотуванні хвилювалась чи вона працюватиме . Але усе О’кей;)
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Пахомов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все чудово, дякую!