- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло поганої якості, шурупи відкручуються самостійно/прокручуються (різьби збиті)/просто випадають, важке, погано їздить по килиму без ворсу, неякісні колеса (одне просто відпало) шкодую, що придбала його.
Користуюсь 3,5 роки. Неповоротке навіть на ламінаті. Рипить. Розчарування просто.- Достоинства:
- Недостатки:
- Змінний чохол
Добрий день! Дякуємо, що поділилися досвідом тривалого використання нашої продукції.
На основі фактів, зазначених у вашому відгуку, ми можемо зробити висновок, що ви зіткнулися з очевидним заводським браком і мали повне право звернутися до безкоштовного сервісу або навіть на заміну виробу.
Якщо гарантійний термін уже закінчився, ми все одно спробуємо вам допомогти.
Будь ласка, зателефонуйте в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 щодо можливого ремонту або заміни окремих деталей.
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з браком, який трапляється вкрай рідко, але, на жаль, іноді все ж має місце
- Файзулін Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якісне та зручне крісло!!! Приємно втішив набір чохлів того ж кольору що і вибране крісло.
Але в крісла є один суттєвий недолік. Чогось в даній моделі виробник змінив колесика і поставив грубі пластикові шайби в механізм стопору котіння. В результаті крісло сідає на шайби і не їздить по ковроліну, тільки по рівній гладкій підлозі. Сумно те що старіша модель (2019?) року не має такої проблеми та нормально їздить по ковроліну. В результаті довелось розібрати всі 6 коліс та замінити грубі заглушки на звичайні металеві шайби, що повністю вирішило проблему.
Оцінка 4 з 5 бо довелось розбирати всі колеса. Прохання до виробника повернути старі колеса. До даю 3 фото. Чорне - колесо з попередньої моделі, сіре до і після заміни.- Достоинства:
- Підтримка спини. Регулювання сидіння.
- Недостатки:
- Тре по ковроліну.
- Светлана
Які старі колеса у вас два різних виробника. Оригінал Тайвань і копія Китай.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хорошее качественное кресло. Вначале думали брать ребёнку кулик систем, но начитавшись отзывов передумали, потом думали Фундеск, но уже несколько месяцев в продаже нет розового цвета. Взяли это, думаю не прогадали.
- Достоинства:
- Хорошее качественное кресло
- Недостатки:
- Пока на выявлено
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лайм
Очень красивое и яркое кресло, отличного качества. Купили со скидкой, ещё и сменные чехлы в комплекте. Спасибо, очень довольны.
- Достоинства:
- Быстро пришло, отличное качество.
- Недостатки:
- Нет.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Тільки що отримали замовлення, і одна деталь з браком, деталь яка вкручується....пластик відійшов від сталевої деталі та прокручується. Як можна отримати цю делать?
- Представитель поставщика
Доброго дня Валентина!
По Вашому питанню зв'яжіться будь ласка з сервісним центром постачальника за тел.: 067-44-00-553, та ми спробуємо Вам допомогти.
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
В целом кресло не плохое, сборка не сложная. Но есть ощущение, что его уже собирали, т.к. было частично собрано.
Так-же на сидении есть черная полоса, похоже на масло для смазки или что-то вроде. Хорошо, что есть чехол.
Через 2 дня начала скрипеть спинка.- Достоинства:
- Легкость сборки, удобство
- Недостатки:
- Скрипит спинка
- Представитель поставщика
Добрый день Роман! Это кресло на заводе-производителе собирается максимально возможным образом, чтобы облегчить сборку покупателю. Покупателю остается только крупноузловая сборка. По поводу скрипа спинки обратитесь пожалуйста в сервисный центр поставщика по тел.: 067-44-00-553, и мы постараемся Вам помочь.
- Стас В***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Несвоевременная доставка. Кто виноват — не знаю. На почте заявили, что такой посылки не было. Но, на мои слова быстро отреагировали и кресло пришло через 2 дня. Спасибо большое за оперативность.
- Альбина Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
І не знала, що дитяче крісло може бути настільки зручним. Найбільше радує, що спина рівна і не втомлюється. Досить м'яке. Дитина задоволений. Сидить тільки на ньому.
- Достоинства:
- Ергономічне
- Yana B***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Одне з найкращих ергономічних дитячих меблів, дякуємо!
- Достоинства:
- ергономічність, легкість у складанні.
- Недостатки:
- не виявили.