Отзывы покупателей о Графический планшет Gaomon S620 для рисования Mac Win Android Black (S620)

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брали дружині для роботи в педагогічній сфері. Задоволена. Планшет працює і виглядає добре.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Вячеслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, планшет графічний для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш ParaCHut

• Віталій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брав на подарунок дитині. Донька задоволена, працює з ноутом але і до телефона каже що приєднувала. Отримав в обумовлені строки. Замовленням задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість виконання
    Недостатки:
    Як на мене то це роз'єм micro USB, вже звик усюди бачити USB type-c.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Планшет графічний для малювання Gaomon S620

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брав у поларунок молодшій сестрі, доставка швидка, прийшла раніше ніж очікувалося, сам планшет справний та виконує усі свої функції, гарна якість за свою ціну

Достоинства:
    Низька ціна, простота використання та зручна установка драйверів
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Планшет графічний для малювання Gaomon S620 ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

прекрасный планшет дуже зручний немає ніяких проблем з налаштуванням немає приїхав швидко

Достоинства:
    хороший відгук зручно малювати, а також що мене дуже здивувало є спеціальні налаштування під гру в осу
    Недостатки:
    не найшов
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Планшет графічний для малювання Gaomon S620 ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Замовляли даний агрегат в якості подарунка від Санти ) дізнались про такий запит сина за три дні до Нового Року. Терміново замовили , дуже швидко відправили а ми відповідно швидко отримали. І прихід Санти був нащастя своєчасний))
    Планшет супер , все працює , без нюансів.
    Роботою магазину задоволені , якістю товару також .

Достоинства:
    Все швидко, якісно упаковано, все працює.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Планшет графічний для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Поденежная С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный

Не вбиваємий, якісний, та простий у експлуатації планшет. Син використовує щодня впродовж 3-з років. Коли по роботі іде за кордон, то завжди є записний. Це як ручка для 3-д шиника, треба мати заразну. Але, поки і перший працює справно.

Достоинства:
    Гарна якісь - чудова ціна.
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tshopps. Цвет: Черный

Упаковка крутая, покупала на подарок. Доставили быстро. Пока в работе не проверяли ибо д.р. у ребенка только завтра. Проверим на деле напишу дополнительный отззыв.

Достоинства:
    Очень презентабельно. Качественно
    Недостатки:
    Пока нет
  • Катерина С***

Использую этот планшет для 3D скульптинга. Работает хорошо

Достоинства:
    Высокая чувствительность нажатия и скорость
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Смарт Хаус. Цвет: Черный

Відсутня перчатка, на всіх відео анбоксінга була...

Достоинства:
    Можливість малювати з комп'ютера і телефону.
    • Продавец  Смарт Хаус

Доброго вечора!
      Даний товар поставляється в різних комплектаціях. Не знаю, де Ви дивилися відео анбоксінга, але у нас як на фото товару, так і в описі чітко вказана комплектація, де немає жодного згадування про рукавичку.

• Ростислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Propozicia

Працює добре . Дуже допомогав уродовж 1-го курсу

Достоинства:
    Компактний
  • Артем М***

В комплекті відсутня рукавичка

Недостатки:
    Відсутня рукавичка
    • Продавец  HappyLife

Артем, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Придбати рукавичку для графічного планшета Ви можете за посиланням ссылка Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Юрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobilFan

Дешевый, удобный, функции свои выполняет.

• Маджбур Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobilFan

Купил недавно этот планшет. Дешевый, удобный, полностью соответствует описанию, свои функции выполняет четко, как и должен.

• Дана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobilFan

Дуже сподобався, замовила ще один.
    Це наш перший графічний планшет. Вибирала довго, на подарунок, не для малювання, а для якісного дистанційного викладання. Тому було важливо розуміти, чи можна втілити все бажане, якщо людина не захоплюється фотошопом.
    Драйвери знаходяться легко, стають одразу, є англійська і основні європейські мови, все зрозуміло. Щоб малювати чи писати в Paint, не треба нічого, щось складніше - трішки розібратися.
    Планшет працює чудово, надзвичайно чутливий, писати дуже зручно і м'яко, ніби звичайною ручкою, не чути жодного скрипіння, не видно жодних слідів натиску, функціонує у PowerPoint і в багатьох інших програмах, яких ще не випробували, все демонструється онлайн.
    Комплектація - є все: 8 змінних наконечників, всі перехідники, фетровий тримач для стилуса, якісний, довгий кабель і навіть рукавичка, хоч вона не дуже потрібна по суті для такого покриття. Матеріали дуже гарної якості, приємно торкатися.

Продавець зв'язався миттєво, дуже чемно й детально все пояснював, бо спочатку мені не був зрозумілий навіть принцип роботи пристрою)
    Наклейка з кораблем, всьо - топ. Дуже приємно забирати посилку з Нової пошти)

Достоинства:
    Дуже висока чутливість стилуса, досить велика площа робочої поверхні, легкість у користуванні. Технічні огляди підтверджують, що це вдала модель.
    Наклейка:)
  • Каролина
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Якісний планшет, легкий і компактний, зручно брати з собою і користуватись. З своїми функціями справляється на 100%. Задоволена і можу сміливо рекомендувати.

• Продавец  HappyLife

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.