Отзывы покупателей о Прапор України Making 140х90см синьо-жовтий, габардин

Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца Making
  • Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Making. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

міцний, гарні кольори

Достоинства:
    гарні яскраві кольори
  • Микола Л***

Чудова тканина, нормальний колір

• Євген Б***

Клір як на фото. Насичений гарний синій колір.

Достоинства:
    Правдива картинка
  • Вікторія Б***

Дуже задоволена! Якісний товар, все відповідає опису! швидка доставка!! Щиро Дякую )

• Олена Ш***

Швидка відправка, повністю відповідає опису, гарна якість та синій колір. Дякую!

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hothead. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

Тканина міцна, гарна, приємна, яскрава. Виконання дуже акуратне і якісне. Дуже сподіваюсь, що з цим прапором буду святкувати Перемогу.

• Дмитро К***

Файний прапор!

Достоинства:
    Гарні матеріали
    Недостатки:
    нема
  • Юлия Л***

Якість супер, плотненький, не тонкий

Достоинства:
    Плотний
  • Людмила П***

Відповідае опісу

• Тетяна Б***

Отримала швидко, все супер

Достоинства:
    Тканина супер
  • Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

Прапор України

• Владислава Б***

Тканина міцна, гарна, приємна, яскрава. Виконання дуже акуратне і якісне

• Олександр У***

Товар відповідає опису!

• Оксана Н***

Гарний, якісний прапор. Шукали саме такий, з щільного матеріалу та яскравими кольорами. Виправдав сподівання на всі 100%. Дуже задоволені покупкою.

Достоинства:
    Щільний матеріал, яскраві кольори.
  • Денис Б***

Якісний матеріал, все чудово

• Анастасія П***

Прапор гарний, тканина щільна. Сподіваюсь, що тривалий час висітиме на флагштоку. Зараз замовляю ще декілька.

Достоинства:
    Кольори яскраві, тканина щільна, прошитий якісно.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Галина

Чудовий прапор

• Оксана

Гарна якість та кольори

• Леся Т***

Дуже гарна якість, яскравий.

• Геннадій К***

Якісний прапор, яскравий, добре побитий.

Достоинства:
    Добре пошитий
    Недостатки:
    Не виявив
  • Наталія Г***

Гарна якість. Дякую.

• Артем Р***

Гарний прапор, яскраві кольори

• Наталія Г***

Получила флаг качество хорошое строчки ровные цвет яркий рекомендую!!!

Достоинства:
    Цвет ярский
    • Продавец  Hothead

• Богдан К***

Гарна якість

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Hothead

• Юлія

Саме те, що було потрібно ! Тканина щільна, кольори яскраві, всі шви якісно зроблені! Дякую виробнику та ROZETKA !

Достоинства:
    Якість та кольор
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Hothead

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Creative store. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

Яскравий. Доволі міцний

• Продавец  Creative store

ВІтаємо, дякуємо за відмінний відгук! Користуйтесь із задоволенням і повертайтесь до нас ще)

• Ксенія Б***

Чудово , гарний колір, матеріал теж приємний.

Достоинства:
    Колір

• Ольга Ш***

Найкраща якість, з тих які купували

• Захар Г***

Зроблений якісно, одним словом раджу.

Достоинства:
    Якісна тканина
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Hothead

• Владимир М***

Гарний прапор, гарний колір.

• Григорій

Доброго дня і бажаємо!!! Ви неймовірні!!! Нам є за КОГО боронити Україну і ВАС!!! До зустрічі!!!

• Марина М***

чудовий

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество в упаковке: 1. Размер: 140 x 90

Гарна якість.

Достоинства:
    Чітки кольори
  • Людмила Ч***

Дуже гарний

• Оксана П***

Гарна якість.Простояв на кладовищі достатньо тривалий час.Рекомендую.

• Іван Ч***

Прапор знайшов своє місце) Чудова якість, чудова ціна. Швидко відправили, без проблем. Дякую!