- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Корм собаці подобається. Гарний збалансований склад, норми корму відповідно до таблиці ваги собаці породи левретка вистачає повністю. Зникло бажання щось випрошувати. Шерсть блискуча, стул в нормі, відсутні проблеми з травленням. Рекомендую.
- Достоинства:
- Збалансований кори
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Взагалі собаки на натуральному харчуванні, але з приходом літа плануємо багато виїздів на природу, тож вирішила заздалегідь підготувати песиків до нової їжі. Турбувалася, що моїй вибагливій хаскі може не сподобатися, але вона закохалася з першого шматочку)) приємні консультанти в магазині, подарували знижку на наступне замовлення, тож - рекомендую
- Достоинства:
- Собакам подобається, гарний склад
- Продавец AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- Полина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Нарешті знайшла той корм, який їсть мій вибагливий песик ! Для нас найкращій корм!
Скуштували дуже багато кормів в сподіваннях, що знайдете той самий!) у захваті їсть. Рекомендую!- Достоинства:
- 100%
- Продавец AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Улюблений корм мого улюбленця (вівчарка)! Чудовий склад і якість інгредієнтів корму. Рекомендую від душі!
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Carnilove! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Лідія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Подобається цей корм і стан моєї собаки, коли вона на ньому.
- Достоинства:
- Подобається
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Апетит у собаки чудовий, коли їсть цей корм.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Маю собаку борзую. Знайомі рекомендували саме цей корм. Взяла одразу велику пачку і не прогадала! Собаці подобається, а мені подобається її стан і чудовий вигляд. Корм гарно підходить!
- Достоинства:
- підходить
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Carnilove ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Нам підійшов, все ок.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Класний корм для мого активного собаки, з'їдає його миттєво і просить ще. Гранули рівномірні, з'їдаються всі до одної.
- Достоинства:
- їсть
- Карина Н***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Брала для своїх лабрадорів, обидва смакують чудово, мають гарний настрій і відмінний вигляд. Підходить, замовлю велику упаковку.
Добрий день!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
- Антон Т***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Відмінна якість корму!
- ГригорійПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 11.4 кг
Стан собаки класний, ніякий побічних ефектів корм не викликає. Зі стулом все також добре.
- Яна К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
- Дмитро Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже гарний корм. Рекомендую
- ІгорПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Маю хаскі. Як же він полюбляє цей корм! Явно надає йому прилив енергії.
- Недостатки:
- Руслан К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.4 кг
Дуже ароматний корм, прям самому скуштувати хочеться. Досить ситний, для активних собак.