Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Varta Power Bank Fast Energy 15000 mAh усовершенствована технологией безопасности c зарядным кабелем Silver

Оценка пользователей 4.43/5
  • Отзывы про товар продавца M&T Community
  • Вадим І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серебристый

Товар непоганий і прослужив півтора роки, але після одного незначного падіння USB Type C порт вмер, причому не сам фізичний розʼєм, а скоріш за все ділянка плати, бо в сервісному центрі навіть при заміні фізичного порту проблему не вирішили.

Достоинства:
    Швидко заряджає і заряджається. Багато розʼємів.
    Недостатки:
    Ударостійкість залишає бажати кращого
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серебристый

Покупкой остался доволен

Достоинства:
    Энергоемкость, надежность
  • Бондар І***

Дякую за швидку доставку. Хороший і відповідає опису. Чоловік задоволений

Достоинства:
    Дякую, задоволена і товаром і обслуговування.
  • Денис

Заказывал товар в декабре. Остановился на этом варианте из-за металлического корпуса и честной заявленной ёмкости в зависимости от тока на официальной странице производителя. Пользуюсь почти 3 месяца и полностью доволен! Заряжает телефон (4000мАч и 7000мАч) быстро, заряжается для своей ёмкости (20000мАч) батарея, сравнительно с xiaomi, быстро. Нет лишних интерфейсов. Качественный продукт.

Достоинства:
    Металлический корпус, нет лишних интерфейсов и кнопок, быстрая зарядка как батареи, так и устройств, реальная ёмкость.
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community. Емкость батареи: 15000. Цвет: Серебристый

Якісний товар.Користуюся 2 місяці нарікань не має.Чудово справляється зі своєю задачею.Дуже рада, що зупинила свій вибір на цій моделі.Дякую.

Достоинства:
    Компактний,швидко заряджає.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Володимир К***

Павербанком цілком задоволений: вистачає на зарядку 4-х смартфонів і 1-го кнопкового телефону.
    Також має фунцію прискореного заряджання, проте не для усіх моделей смартфонів.

Достоинства:
    Достатньо ємний павербанк
  • Віталій Х***

Файний павер, не якась китайська хрінь, дуже швидко заряджає, ємність гарна, компанія виробник теж.
    Ціна не маленька, але знову-таки не дешевий Китай.

• Дмитрий Ч***

Отличный павербанк. Питает роутер и пое-адаптер во время отключений света. Продержался около 11 часов подряд в таком режиме, пока не разрядился в 0. Заряжается быстро (от нормального ЗУ). Рекомендую к покупке, хорошая вещь, хоть и не дешевый.

Достоинства:
    Емкий, быстро заряжается
  • дмитрий ф***

Рекомендую

Достоинства:
    Класна річ
    Недостатки:
    Слизький в руках
  • Віталій Х***

Все працює, все сподобалось, файний павер, хоч і не дешевий, але вартий того

• Аліса З***

Дякую!

Достоинства:
    Зручний, надійний
  • Владимир

Отличный сервис! Ребята молодцы! Быстро, оперативно, толково. Рекомендую.

• Alina

Замовляю вдруге в цього продавця, обслуговування гарне,зв'язалися, не зважаючи на той момент на проблеми зі зв'язком після обстрілів, фірму варта знаю , так як вже давно маю їхні ліхтарики, які дуже живучі і якісні, вперше взяла на 15000, вдруге замовила два на 20000, один не собі, прийшов заряджений на три поділки, але іншій людині попав з невеличкою вм'ятиною, коробка була ціла, запакована, пломбами заклеєно, тому вирішили що то заводське, але працює.

Достоинства:
    Швидка зарядка, якість
    Недостатки:
    Один з повербанків з невеликою вм'ятинкою
  • Вікторія К***

Швидко заряджається та вистачає щоб повністью зарядати два телефони та ще живити світодіодну лампу.

Достоинства:
    Добре заряджає
  • Олег Б***

Чудовий павербанк добре тримає. Продавець в подарунок з павербанком надіслав маленькі ведмежуйки це дрібниця але дуже приємно, донечка поласувала із задоволенням.

Достоинства:
    Не велика вага, Металевий корпус, подаруночок ведмежуйки
    • Иван Я***

Так само. з жуваниками))

• Роман К***

прийшов швидко

Достоинства:
    все норм
  • Ігор З***

Всесвітньо відомий бренд Німеччини, висока якість виробу, швидка зарядка телефону. Акумулятор смартфона 5000 мА/год, вистачає майже на три зарядки.

Достоинства:
    Якість, швидка зарядка, індикатор
  • Оксана Н***

Заказала павер банк і того ж самого дня відправили за це великий плюсик. Стосовно павер банку, то поки працює заражає, все добре, час покаже але взагалом він мені сподобався, це вже третій павер банк за рахунком. Ще хочу добавити, що сам павер банк на 20 000 не дуже габаритний, та не дуже важкий, це теж плюсик. Ще продавець положив гарантійний талон на 12міс. і солодкий подаруночок, саме була з дитиною, то дитина задоволена. Продавця рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає поки
  • Марія К***

Непоганий, швидко заряджає

• Андрій

Дуже якісний товар. Швидкий та надійний продавець

Достоинства:
    Якість
  • Микола Г***

Рекомендую до покупки!
    Висока якість виробу, швидка зарядка телефону, всесвітньо відомий бренд.

Достоинства:
    Якість, дизайн, бренд
  • Евгений С***

Хороший павербанк, быстро заряжает, рекомендую

Достоинства:
    Быстро заряжает
    Недостатки:
    Нету
  • Олександр М***

був заряджений на ~60% що є добре.
    потрібен для роботи, тому на царапина на корпусі не критично, але якось враження підпортило,
    сподіваюсь експлаутація компенсує цей недолік

Достоинства:
    виглядає солідно
    Недостатки:
    царапина на корпусі
    • Продавец  M&T Community

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за позитивний відгук.
      Нам дуже жаль, що Ви зіштовхнулися з такою неприємністю.
      Можливо, це заводський брак або ж пошкодження під час транспортування.
      Відповідальний співробітник уже зв'язався з Вами для вирішення даної проблеми.

• Олександр М***

питання з магазином виришили, молодці

• Александр О***

Только купил 15000 мАч.

Достоинства:
    Известная фирма. Надеюсь на живучесть...
    Недостатки:
    Тяжеловат. Довольно громоздкий. Шнурок дешевенький
  • Павло

Замовляв модель на 10 000 мА/г.
    Якість виконання на висоті, підтримує швидку зарядку, три роз'єми для одночасного під'єднання пристроїв.
    Порадувала наявність інструкції українською мовою.
    Varta зарекомендували себе як якісний бренд (купував їхні акумулятори), тому очікую що цей павербанк прослужить довго!)

Достоинства:
    Якість, потужність, дизайн
    Недостатки:
    Не помічено
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prolime. Емкость батареи: 15000. Цвет: Серый

Країна виробник не відповідає вказаній в характеристиці

Недостатки:
    China
  • Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Маленька крамничка. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

Продають б/у товар! Упаковка розірвана !

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

Погано.. обманули

Недостатки:
    Інформація про товар недостовірна. Виробник не Германія а Китай! Функції наскрізного заряджанея немає.
  • Станіслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Продавець MDShop надає невірні дані щодо товару. Через те що продавець надає такі дані не лише в описі товару, а й у відповідях на питання, то не схоже, що це просто помилка продавця в описі товару.
    З приводу повернення продавець пропонує просто відправити йому товар новою поштою, без накладеного платежу. Оскільки жодної довіри цей продавець не викликає то напевно залишу банку собі. Тим більше що в ситуації винуватий саме продавець.

Достоинства:
    Напевно хороша банка
    Недостатки:
    Не має наскрізного заряджання про яке заявив продавець MDShop
    • Продавец  MDShop

Добрий день! В нас дійсно на сторінці товару, була помилково додана характеристика «наскрізне заряджання», на даний момент помилка виправлена і відправлено на модерацію.
      З приводу повернення - дійсно ми пропонуємо відправити товар новою поштою (за наш рахунок) і після перевірки спеціалістом, що товар відповідає серійному номеру, не був у використанні, не має пошкоджень і збережене заводське пакування, ми виконуємо повернення коштів. Ви нажаль відмовились відправляти товар таким чином, а замість цього витратили час на написання негативу і вирішили (з Ваших слів) залишити товар собі. Хоча в той самий день, як виявилось, Ви відправили все ж таки посилку нам, очікуємо надходження, перевіримо і повернемо Вам кошти. Вибачте за незручності. Бережіть себе і гарного позитивного настрою Вам!

• Станіслав М***

1) Повертати товар я вирішив не через довіру до вас, а через консультацію з розеткою, яка запевнила що між вами є договір, і в разі чого я можу звернутись до розекти.
      2) На питання щодо гарантій повернення товару або грошей ви відповіли "гарантія 100%", тож на той момент я вирішив залишити товар собі, бо гарантія 100% - така собі гарантія. Не знаю чому ви вирішили не згадувати про договір з розеткою, за яким покупець може отримати допомогу від розетки у спірних випадках. Це хоч якось схоже на гарантію.
      3) Не хочете негативних відгуків - не створюйте негативні кейси. Тим більше якщо помилку в описі я ще можу зрозуміти, то неодноразові відповіді на питання покупців, про те що наскрізне заряджання таки є - викликає підозри.
      4) Оксільки сітуація склалася через вашу помилку, то й ризики маєте нести ви, а не покупець. Тож, як на мене, моя пропозиція відправити вам банку накладеним платежем абсолютно справедлива. Ви відмовились, бо вам так незручно.
      Гарного дня.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BRAINGYM. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серебристый

Добротна річ.

Достоинства:
    Аргономічна зручна форма та менші габарити у порівнянні з дешевшими аналогами.
    Недостатки:
    Відсутній кабель Type-c, хоча цим можна і знехтувати.
    • Продавец  BRAINGYM

Добрий день, Руслане. Кабель повинен бути в коробці, він передбачений в комплекті з заводу виробника. Перегляньте будь ласка, він зазвичай в білій картонній підкладці, в якій упаковано сам павербанк. З повагою, Braingym

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Turchinsky Lighting. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

Надіюсь буде прцювати довго.

Достоинства:
    Якість
  • Вова К***

Товар якісний, рекомендую, мені як військовому незамінна річ, дякую

• Бондар І***

Швидко доставили, гарно запакований. Все працює. Побачимо як себе покаже в роботі

Достоинства:
    Все відповідає опису, швидка доставка.
    Недостатки:
    Поки нема
    • Вова М***

На фото на корпусе вмятина.

• Игорь Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нету
  • Віктор Я***

Надійний, потужний, швидко заряджає

• Продавец  Turchinsky Lighting

дякуємо, що обрали нас

• Тарановский А***

Рекомендую!

Достоинства:
    Заряджає MacBook Pro 2023
    Недостатки:
    Не знаю чи є це недоліком чи конструктивною особливістю цього девайса: зарядка самого повербанку займає чуть часу.