Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о MP3 плеер Mrobo A7 Bluetooth Hi-Fi 4Gb с внешним динамиком и клипсой

Оценка пользователей 4.61/5
  • Анатолій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

По перше одразу сподобався підхід магазину. Думаю, що проблем у випадку гарантій не буде.

В комплекті є захисна плівка.
    Корпус металевий, важкуватий, здаєтся міцним. Не дуже сподобалась кліпса, бувають і кращі. Під час бігу я б на неї не розраховував, а клав би у карман із застібкою.
    Блутус працює метрів на 4-5, трохи меньше ніж телефон
    Акумулятор тримає кілька діб не дуже активного слухання музики. За тиждень ще не висадили, щоправда він більше лежить.

Музику пргограє, можна створювати плейлісти. Якість звуку звичайна. Мається на увазі в блютуз навушниках звук такий самий як з телефону. (Але якщо ви знаєте що таке "напсравді якісний звук", то вам не сюди)
    На маку відкриваєтся як флешка(це значит під віндоус/лінукс точно відкриєтся).

Програє відео. Можна ставити дитині мультики, якщо не жалко її очей.
    Є секундометр і память на 5 результатів. Мабуть корисно для фізкультури
    Є календар, без подій, просто показує місяць.
    Є читалка для текстових файлів, не знаю куди б це знадобилось, може студентам на шпаргалки))
    Є словник, здається англо-китайскій. Дуже корисно, особливо, якщо ви англієць або китаєць ))
    Можна використовувати як годинник.

Сам плейер на чомусь типу віндоусСЕ, мабуть можна завантажити свої програми, if you know what I mean ))

В цілому, у перший тиждень використання пристрій за свої гроші хороший. Продавця також рекомендую

Достоинства:
    Дружина сказала, що її підходить. А це не просто так, до цього було штук п'ять різних
    Недостатки:
    Немає меню українською мовою. Треба або додати або хочаб російську з серед інших прибрать. Китайська так китайська))
    • Продавец  SKY-M

Дякуємо дуже за такий розгорнутий і змістовний відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.

• Геннадій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Было куплено 2шт(4гб и 8гб). Один на подарок, себе для аудиокниг. Плеер миниатюрный 40х50х14(мм). Металл.корпус, жёсткая клипса, есть защитная плёнка на экран. Работу проверил на блютуз и обычных наушниках, динамике - очень хорошо. По управлению нет инструкции, но спокойно разобрался. Можно брать на 4гб, память добавлять картой Micro SD. Мое мнение, для видео и текста нужно брать специализированный гаджет. Продавец адекватный, все обговорили при оформлении заказа. Доставка заняла 2дн.

Достоинства: Соответствует заявленным характистикам

Недостатки: Невыявлено

Достоинства:
    Все соответствует заявленным характеристикам

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Отличный плеер,спасибо за быструю доставку и огромное спасибо за подарочки в виде чехла и наушников !

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Плеєр виявився дуже зручним для моїх цілей - прослуховування подкастів і аудіокниг. Можна відтворювати усі записи, чи тільки записи в окремій папці. Можна відтворити записи один раз, або повторити відтворення кілька разів, або задати перемішування послідовності відтворення. Можна зупинити відтворення і вимкнути плеєр, а потім увімкнути його і продовжити відтворення із місця, у якому воно було зупинено (команда "Resume"). Можна збільшити чи зменшити швидкість відтворення, і при цьому не змінюється тональність.

Я його слухаю від 2 до 4 годин на добу, і заряджаю раз на 2-3 дні, не очікуючи, поки він повністю розрядиться. Зазвичай слухаю не на максимальній гучності (15-30% від максимума) через дротові навушники. Гадаю, що годин 8, або й більше, зможе працювати від одного заряджання, але не перевіряв.

До плеєра немає жодної інструкції, а управління такою великою кількістю функцій, які є у ньому, усього п'ятьма кнопками дещо складно зрозуміти. Витратив кілька годин на опанування потрібних мені функцій.

Достоинства:
    Компактний, багатофункціональний, довго працює від одного заряджання
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  SKY-M

Дякуємо дуже за такий розгорнутий відгук)) Плеєри Mrobo дійсно дуже високої якості.

• Юрий М***

Доброго дня. А як у цьому плеєрі працює перемотування? Наприклад, я слухаю аудіокнигу. Розділ - 30 хвилин. Мені щось сказали і я просшулал кілька хвилин. Плеєр вміє відмотувати на якийсь час?

• Ірина

Купувала плеєр сину:
    - дякую продавцю, що порадили модель з блютусом. Реально корисно і можна підключати колонку
    - кліпса корисна, щоб не загубити плеєр під час бігу
    - дякую продавцю за чехол та наушніки
    - загалом плеєром задоволена

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Плеєр хороший, звук якісний. З налаштуваннями розібралась швидко. Наушники підключились відразу. Кріплення якісне, зрічно кріпиться на одяг.
    Також порадували подарунки - наушники і чохол. За таку ціну це найкраща альтернатива.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  SKY-M

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Рекомендую дану компанію!!!Швидко відправили, Mp3 відповідає описанню, звук супер, працює як зі звичайними навушниками так і з бездротовими. Для занять спортом те що потрібно! За подаруночок окреме Дякую!В такий час це вдвічі приємніше:)

Достоинства:
    Компактний, кліпса,яка зручно фіксується на одязі

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 8 ГБ

Чудовий плеєр, відповідає усім вимогам. Всі потрібні функції є, але їх необхідно навчитись активовувати. Прийшов вчасно та з подарунком. Дякую сервісу Розетки!

Достоинства:
    Багатофункціональний, підтримує карту, блютус, компактний
  • Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Грає чудово - треба просто під'єднати якісні навушники!!

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Анатолій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Купив один рік тому дружині, тепер вона сказала купити дочці такий самий. Що воно таке не в знаю ))

Достоинства:
    Гарна якість
  • Літвін І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

По-перше хочу подякувати Розетку за сервіс. Як завжди на вищому рівні. Для того, щоб залишити коментар про сам плеєр, потрібен час..тобто ним потрібно покористуватися певний період, щоб оцінити в роботі. Цього поки що немає, то ж про сам агрегат не можу дати відгук. Зовні достатньо солідно виглядає..Зручний..металічний корпус..меню доволі комфортне на російській й інгліш).. Сподіваюся, що не розчарує користувача))..підготувала його як подарунок для рідної людини).

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Бюджетний плеєр, якість відповідає ціні. Кліпса тримає добре, можна спокійно займатися спортом. Якість звуку прийнятна.
    Інтерфейс інтуїтивний, одразу все зрозуміло.
    А от управління кнопками не дуже зручне.
    В цілому задоволений товаром. Ще й магазин підкинув подарунків.

Достоинства:
    компактний, легкий, надовго вистачає заряду.
    Недостатки:
    незручне керування
    • Продавец  SKY-M

• Миша О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Плеєр сподобався. Працює добре, надійшов також досить швидко. Відносно інших варіантів bluetooth з наушниками працює добре з нормальним звуком.

Достоинства:
    Bluetooth добре працює з гарнітури, гарний звук

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Дякую продавцю: замовлення і доставку оформили швидко, одразу зв‘язалися, погодили всі деталі.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Компактний, металевий, гарний дизайн
    Недостатки:
    Дуже щільна кліпса, незручно кріпити на одежу
  • алекс М***

Гарний малюк...Сподобалося все...!!!

Достоинства:
    Все влаштовує...
    Недостатки:
    Поки нема...
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 8 ГБ

Плеєром задоволений,виглядає надійно,звучить добре. Сервіс на висоті,всім рекомендую.

Достоинства:
    Металевий корпус,наявність кліпси,хороший звук.

• Мар'яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

У подарунок чохол та навушники

Достоинства:
    Компактний, металевий корпус, зручна навігація, зовнішній динамік
    • Продавец  SKY-M

• Дарья Х***

Все добре

• Анатолий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Дуже гарний та компактний, дуже сподобалося що в подарунок прийшов кейс та навушники (хотів купувати окремо, а так зекономив кошти та час)

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

До предыдущего отзыва во всём разобрался.Плеер класный своих денег стоит.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Гарний плейєр,мені подобається. Зручний в користуванні,свої функції виконує добре.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не знаходжу.
    • Продавец  SKY-M

• Андрій Л***

відмінно за ці гроші

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 8 ГБ

Дякую купувала, як подарунок, мені сподобався простий у використанні.

• Геннадій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 8 ГБ

Достоинства:
    Соответствует заявленным характистикам
    Недостатки:
    Невыявлено
    • Продавец  SKY-M

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Все прийшло бистро .Все працює добре .

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  SKY-M

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Дуже задоволена. Куплявся з метою слухати музику на передовій:заряд тримає довго, гарнітура конектиться, кліпса надійно міцна. Продавець відмінний, обслуговування, швидка відправка, якісна консультація. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактний, гарна кліпса, тримає довго заряд.
    Недостатки:
    Не одразу заблютузилося.
    • Продавец  SKY-M

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

плеєром задоволений. Добре працює і з блютуз гарнітурою і зі звичайними навушниками.

Достоинства:
    швидкий, довго тримає заряд
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  SKY-M

• Грушовець А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

ПЛЕЄР КОМПАКТНИЙ ТА ЗРУЧНИЙ.

Достоинства:
    Плеєр хороший ,металевий корпус радує і ще є відео можна дивитись мульфільми.Дякуємо за гарні подарунки продавцеві навушники та чохол.
    • Продавец  SKY-M

• Влад
    Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Покупал для пробежек.Плейер в соотношении цена-качество хороший, своих денег стоит.Небольшой, легкий, есть клипса, управление кнопочное, где-то это даже "+", bluetooth находит и подключает наушники быстро.Покупал на замену Fiio M5 который вышел из строя по моей вине и сейчас уже снят с производства.Он был удобней и качественней но и цена соответсвенно другая. Этот мо

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Замовляла для себе. Дуже зручно займатись спортом та слухати улюблену музику. Приємно здивована якістю. Компактний та зручний у використанні.
    Рекомендую продавця. Дякую за сервіс.
    Окреме дякую за подаруночки: зручний чохол+навушники

Достоинства:
    Компактний, якісний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  SKY-M

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Искала плеер для пробежек и занятий спортом. С телефоном мне заниматься неудобно. А этот плеер отличное решение. Он очень компактный, можно подключить беспроводные наушники. Звук хороший, громкость даже с большим запасом. В управлении очень простой. Качество очень хорошее. Я очень довольна!!!

Достоинства:
    Отличный звук, компактный

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Покупали сыну в подарок. Бонусный кейс и наушники были явно кстати. Спасибо продавцу. Все работает как часы.

Достоинства:
    Товар соответствует заявленным характеристикам
    Недостатки:
    Пока не выявлены
    • Продавец  SKY-M

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Все круто. Отдельное спасибо за подарки - чехол и наушники.

Достоинства:
    Маленький
    Металл
    Цена

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Покупал в подарок, остался очень доволен, mp3 выглядит стильно и легок в использовании

Достоинства:
    Очень удобный и компактный, металлический корпус выглядит стильно и дорого, батарея долго держит
    • Продавец  SKY-M

• игорь Г***
    Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 4 ГБ

Плеер брался для бега.Свои функции выполняет на 100%.Продавец адекватный.Связались быстро уточнили заказ.Все ок.

• Мирослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Черный. Объем памяти: 16 ГБ

Купувала для заняття спортом. Дуже приємні продавці-консультанти, які відповідають на усі запитання, які Вас цікавлять. Швидка доставка.Музичний плеєєр хорошої якості, чистий звук, дуже зручна кліпса у використанні. Вразив приємний бонус - це наушники у подарунок.

Достоинства:
    Невеличкого розміру, металевий корпус, чіткий звук.
    Недостатки:
    Єдиним недоліком для мене було те, що у налаштуваннях не має української мови.
    • Продавец  SKY-M

• ольга к***

та мови индусов майя тоже нет..потому дизлайк