Отзывы покупателей о Свитчер Vention HDMI v.2.0, 1х4 (ACDG0)
Есть в наличии
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: ACE Market
Свитчер не переключается между портами. В итоге использовать его можно только как удлиннитель HDMI порта в мониторе.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не раьотает
- Продавец ACE Market
Доброго дня Іван. Дякуємо за Ваш відгук, та що обираєте нас.
Так як ми і писали на Ваше звернення в переписці (якщо Ви не бачили дублюємо сюди) Даний пристрій працює коректно та відповідає вказаним характеристикам.
Ви ОБРАЛИ НЕ ТУ МОДЕЛЬ
Даний пристрій призначений для трансляціїї інформації з п'яти пристроїв на один монітор! А НЕ НАВПАКИ!
Про що написано в характеристиках та на упаковці (5 IN 1 OUT), що означає 5 вхідних роз'єміві і один вихід.
Якщо, Вам потрібно з одного пристрою транслювати на 5 моніторів то Вам потрібе сплітер ACCGO там (5 OUT 1 IN). Уважно підбирайте товар за характеристиками.
В будь-якому разі Ви можете повернути товар нам. Так як якість обладнання та обслуговування для нас на першому місці.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ACE Market
Всі порти працюють. Пристрій швидко перемикає інпути як з кнопки, так і з пульта. Кнопка Select перемикає тільки на інпути, які підключені. Якістю обслуговування продавця та швидкістю доставки повністю задоволений. Дякую!
- Продавец ACE Market
Дякуємо за відгук та високу оцінку, ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Сподіваємося, подальше користування пристрою буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації та чекаємо Вас знову. Вдалого та безпечного Вам дня!
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market
Девайс якісний, задоволений
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market
Гарний світчер, свої функції виконує. Сервісом задоволений, швидко зв'язались та вислали товар.
- Достоинства:
- Якість. Простий у використанні. Гарний на вигляд.
- Недостатки:
Дякуємо Вам за Ваш відгук. Приємного користування та всього Вам найкращого
- ПищикОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market
Доволі непоганий сплітер за свої гроші.
- Достоинства:
- Працює