- Серафім К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobicon. Основной цвет: Белый
При покупці даного роутера продавець запропонував мені вибрати колір роутера між золотистим та білим. Я вибрав золотистий колір, оскільки він виглядав краще. Коли до мене прийшов роутер, виявилося, що це трохи інша версія зі збільшеним акумулятором, проте при використанні даний роутер показав себе вкрай погано. Як виявилося, гніздо зарядки дуже примхливе і до того ж роутер не може працювати від зарядки і дуже погано приймає сигнал. проблема з сигналом швидше за все пов'язана з відсутністю зовнішніх антен, роз'єми під які є на корпусі. Але це не скасовує того недоліку, що він просто не заряджається. Не думаю, що ситуація з білою моделлю краща. Вкрай не рекомендую купувати цей девайс.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий порт заряджання, погано приймае та передае сигнал
- Продавец Mobicon
Добрий день Серафім. Якщо вам не підходить товар ви можете звернутись до нас в робочий час з 10-00 до 17-00 і ми вирішимо проблему, якщо вона саме в товарі.
- Егор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobicon. Основной цвет: Белый
Всё в порядке, всё работает
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobicon. Основной цвет: Белый
Отлично работает
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobicon. Основной цвет: Белый
Не можу зайти в адмінку. Пароль, вказаний на наліпці, дозволяє підключитись до WiFi, але до адмінки не підходить.
- В'ячеслав Ю***
а просто admin/admin не подходить? по умолчанию во множестве роутеров такие логин и пароль
- Продавец Mobicon
спробуйте admin123
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobicon. Основной цвет: Белый
- Сергий Г***Продавец: Global Market
А норм будет работать в Кривом озере Миколаївська обл и какой оператор
- Олексій С***Продавец: Global Market
Цей роутер має слот під сімкарту ?
- Валерий П***
Конечно, он без нее не будет принимать мобильный интернет ))