Отзывы покупателей о Коврик массажный для ног Пазлы Ассорти Микс 10 Ortek ( Ортек ) Ортопедический 10 разных элементов
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Швидка доставка, чудова якість, відсутній запах. Рекомендую!
Легко миються та добре кріпляться між собою.
Замовляю вдруге на подарунок - ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Швидко передзвонили.
Всі побажання прийняли до уваги.
Оперативно відправили.
Оплатила відразу щоб не переплачувати.
Отримали. Коврик якісний, м'який, без запаху, яскравий, різнокольоровий (якраз вчимо кольори), та ще всі пазли різні.
Дитина задоволена, це головне!
Рекомендую!
Залишила відео, на каналі є ще з ковриком.- Достоинства:
- Якісний коврик, швидке обслуговування
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Гарний килимок, якісний
- Продавец ZNZ
Добрий день, Марія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Замовляла килимок вдруге. Продавець швидко відреагував на замовлення, зателефонував та зробив уточнення стосовно залишеного коментаря. Не дивлячись на те, що замовлення було зроблено після обіду, відправив килимок того ж дня. Елементи килимка за структурою та кольором усі різні. Структура відповідає фотографії, кольори дещо відрізняються, але про це менеджер попередив. Килимок має гарне пакування, яке чудово підійде на подарунок. Хоча рік тому був обгорнутий в звичайний картон. Килимок має гарну якість, елементи можна поєднати по-різному. Рекомендую і продавця, і даний товар.
- Достоинства:
- Користь, якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец ZNZ
Добрий день, Тетяна. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Відповідає заявленим показникам, все як на фото, відправили одразу. Дуже корисна штука для дітей і дорослих
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Замовляла 10 різних килимків. Залишилася задоволена і товаром, і продавцем. Рекомендую!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Коврик отличный. Все пазлы разные, есть несколько "пожестче" остальных. Ребёнок проходит по всем. Никаких посторонних запахов.
Если для подарка кто-то смотрит, то обращу внимание, что приходит в простой коричневой коробке без рисунка хотя в интернете везде цветные коробки изображены(в разделе вопросы/ответы есть тому пояснение). - Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудовий килимок! Висока якість виконання, не пахне, частини тримаються одна одної. Яскравий, дитина у захваті.
Рекомендую як сам продукт, так і покупця - чудова комунікація, швидка висилка.- Достоинства:
- Якісно виконаний
- Недостатки:
- Не знайдено :)
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Посылку выслали в день заказа, запаха нет. Между собой держаться хорошо но ребенку легко росойденить. Цвета яркие очень привлекают ребёнка. Отлично. Спасибо большое
- Достоинства:
- Быстрота
- Недостатки:
- Плохо соединяются между собой
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудовий килимок. Дітям 3 та 1 років дуже сподобався. Дякую за якісний товар.
- Достоинства:
- Яскравий, без якихось запахів.
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Чудовий килимок!
Замовляли дитині, але й самі із задоволенням походили по ньому.
Представник продавця швидко обробив замовлення і відправив товар в той же день.- Достоинства:
- Яскраві кольори, дизайн не повторюється. Легко з'єднувати пазли між собою.
- Недостатки:
- Так як дитині трохи більше року, то з легкістю роз'єднує пазли.
Якщо спеціально їх не чіпати, то нормально тримаються.
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Замовлення отримала дуже швидко. Хоча замовлення робила у святкові дні, відповідь надійшла на протязі 10 хвл. Відправили в той сам день. Отримала наступного дня. Магазин порадував. Врахували прохання. Все чудово. Пакування забезпечило цілісність.
- Достоинства:
- Швидкість обслуговування, якість
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Рідко купую в інтернеті. У даному випадку все склалося на відмінно. Швидко зв'язався менеджер, замовила в суботу, а в неділю вже можна було випробувати коврик. Все відповідає опису. Красиво, яскраво, сподіваюсь функціонально. Декілька хвилин вранці походив і організм проснувся - це вже перевірила. Далі час покаже.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Коврик нормальної якості, гарно масажує ноги, брали для дитини але ходять усі. Зроблений із плотної резини ( по відчуттям), в міру жорсткий і м'який водночас. Яскраві кольори приваблюють дитину пройтись по ньому.
Обслуговування магазина на високому рівні, відправка дуже швидка.- Достоинства:
- Приємний на дотик, в міру жорсткий і м'який, яскравий
- Павленко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Продавець приємний, зв'язався в день замовлення, запропонував різні варіанти, відправку новою поштою отримала вже на наступний день. Сам коврик супер, купували на подарунок дитині.
- Достоинства:
- Ціна, якість, оригінальність
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Швидко відправили
Гарна якість- Достоинства:
- Юзер френдлі
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Коврик хороший, якісний, трохи був запах пластику, але швидко вивітрився. Менеджер швидко зреагував на замовлення та зв’язався зі мною для уточнення. Дав відповідь на всі мої питання. Моє замовлення було оперативно відправлене. Я задоволена і ковриком, і сервісом.
- Anastasya B***Продавец: ZNZ
Коврик отличный. Оценили все пазлы и взрослые и ребёнок. Ребёнку интересно его рассматривать и по нему топтаться.
Заказала коврик 11 июля, 12 июля уже забрала с почты.- Достоинства:
- Соответствует описанию. Коврик очень интересный. Отправка и доставка быстрые
- Недостатки:
- Пока не обнаружили
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Коврик чудової якості. Без запаху, яскравий. Замовлення швидко відправили.
- Сарканич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Коврик дуже сподобався, якісна гума, взагалі без запаху. Рекомендую на всі 100
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- Дивне пакування, просто поклали в коробку. Без пакета чи хоча б папір