Отзывы покупателей о Полка Бенд севилья 80,2х69,8х18 см (42C3)
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Гарна якість за не всі кошти світу
Легка в збірці - Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Антрацит
Полка дійсно дуже крута, стильна і дуже якісна. Все прономеровано, є інстукція. Складала сама, зайняло 20 хвилин) Дуже дякую виробникам та продавцю. Беріть, не пошкодуєте.
- Достоинства:
- Якість, колір, пакування, доставка, ціна.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Антрацит
Полка стильна,мені подобається.
- Недостатки:
- Немае
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Белый
Цікавий дизайн
- Достоинства:
- Різні розміри поличок
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Дуб шервуд
Отримали поличку! Перший раз бачу таку комплектацію,два ключа,все пронумеровано!!! Якість суперова!!! Дякую Вам! Гарних продажів та вдячних клієнтів!!!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не має!
- Продавец HopanchukHome
Тетяно, дякуємо за ваш відгук! Раді, що саме наша полиця служитиме вам
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Хорошее качество, дизайн и функциональность
- Достоинства:
- Всё соответствует описанию
- Валентина У***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Белый
Поличка класна, всі деталі пронумеровано склали за півгодини
- Продавец HopanchukHome
Валентино, дякуємо за ваш відгук!
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Блекрок
Гарна полиця
- Достоинства:
- Якість матеріалу чудова, легко склали
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Відправили швидко , якість нормальна , що приємно нумерація деталей присутня
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Дуже гарна полиця! Все чудово упаковано, деталі пронумеровані, всі запчастини в вірній кількості. Дякую!
- Продавец HopanchukHome
Олександре, дякуємо за ваш відгук!
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Донці сподобалося. Дякую.
Доставили і обробили замовлення дуже швидко. - Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Белый
Купив давно, але не збирав. Вчора зібрав, наче все добре. На що краще її повісити? Дюбель 6*40 чи 6*80 підійде? Чи щось інше?
- Достоинства:
- гарний дизайн
- Недостатки:
- поки не виявив
- Продавец HopanchukHome
Юрію, дякуємо за ваш відгук! Дюбель 6х40 підійде, гарно триматиме полицю
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Белый
Поличка гарної якості, складати досить легко і зрозуміло. Купляли для школяра, то виявилось малувато місця під підручники і зошити. На стіні виглядає гарно.
Своїх грошей вартує.- Достоинства:
- Якість, зрозуміла інструкція. Вислали швидко, гарно запакувал
- Недостатки:
- Якщо добре зважити на розміри і свої потреби, то немає.
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Белый
По відношенню ціна/якість можна брати, але не очікуйте чогось преміального.
- Достоинства:
- Оригінальний дизайн (можна вішати й навпаки), наклейки повідривались без залишків
- Недостатки:
- якість матеріалу посередня -> комформати повністтю не вкручуються, тріщить ДСП -> пластикові заглушки повністю не прилягають до поверхні
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Аспен
Всё вроде хорошо : только отверстия не правильно просверлили ....
пересверливать некоторые отверстия пришлось.- Достоинства:
- Упаковка, инструкция понятная и полки пронумерованы.
- Недостатки:
- Не верно отверстия просверлины.
- Продавец HopanchukHome
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо вашу думку та прагнемо забезпечити якість наших товарів. Отвори свердляться за допомогою високоточного ЧПУ станка, що мінімізує можливість помилок. Крім того, перед відправкою кожна полиця перевіряється на відповідність стандартам якості.
Однак, розуміємо, що в процесі складання полиці можуть виникнути ситуації, які призводять до неправильного монтажу. Рекомендуємо уважно ознайомлюватися зі схемою складання та дотримуватися рекомендацій, щоб забезпечити правильність складання полиці і досягти оптимальних результатів.
З повагою,
Команда HopanchukHome
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: HopanchukHome. Цвет: Антрацит
Отвори не правильно просвердлили на дошці 11. Пересвердлювати деякі отвори довелося.
З повагою,
Команда HopanchukHome