- Валерія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Дуже зручно для підтримки форми вдома. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- для дому та квартири - топ
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Ми купили такий турнік і встановили його на терасі; займатися дуже зручно, і нікуди їхати не треба
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Паралельний та широкий хват дуже зручно для тренувань!
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
витримує, ручки якщо правильно робити не рвуться і легко надіваються, кріпив на анкера все тримає
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- не помітив
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Надійний та безпечний тренажер для всієї родини! Кріплення міцне, витримує серйозні навантаження.
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Якість дуже гарна. Ті хто пише що не натягуються м'які ручки, ви мабуть не чули за змазку) зможуть мильною водою або просто рідким милом і чудово стають. Підтянуюся кожного дня вранці і ввечері, тримаються і не рвуться. При перекиданні з турника на бруси, може оббиватися фарба там де зацепи, вирішив намотаною ізолентою
- РустамОтзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Массивный добротный брусья-турник
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Приїздить товар просто замотаний в картон і скотч, ніякої коробки для трансопртування нема. З коробки має сліди пошкоджень фарби, також нема шайб в комплекті для збирання, їх потрібно докупляти, тому що при збиранні без них ви просто здерете масу фабри. (фото 1-3). На фото 3 результат закручування без шайб.
Покриття не тримається до металу, відвалюється, кришиться звідусіль. Зварні шви місцями потребують напилку (на фото 4), з коробки так встановлювати неможливо, тому що все подереться ще більше.
Кут зварювання в моєму випадку також був не на всіх виробах чітко 90 градусів, поперечки якими стягуються виріб кривлять все, тому що кута нема (фото 5-6).
Про кріплення для стіни взагалі окрема мова (фото 7) — таке враження, що вони зібрані просто із залишків, як таке можна ставити в комплект я не знаю (зверніть увагу на висоту, розміщення отворів та і на фарбове покриття та його дефекти). Кріпити такі гачки в стіну по рівню неможливо, потрібно підганяти саме під поперечку турніка.
Хотів повертати, та мені сказали, що відправка назад відбувається Новою поштою за мій рахунок, а враховуючи габарити і вагу виробу просто махнув рукою.- Достоинства:
- Товщина металу
- Недостатки:
- 1. Сколи фарби та дефекти з коробки. 2. При закручуванні фарба відвалюється просто звідусіль. 3. Зварні шви місцями потребують ручного допрацювання. 4. Кріплення (на фото)зібрані просто із залишків. 5. Кут 90 при зварюванні дотриманий не на всіх виробах.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Турнік приїхав швидко, матеріал міцний, збирається легко. Для початку рекомендую вставити перекладину для підтягування, а потім затягувати інші перекладини.
Недоліки, слабенька краска.
При зміні позиції, краска облуплується в місцях кріплення на гаки. При скручуванні, в місцях болотового зʼєднання, також потріскалася.
І приїхав місцями недокрашений
На фото місце без покраски, це до сборки- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
- Погано покрашений
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Можна тренувати різні групи м'язів завдяки паралельному та широкому хвату. І турнік, і бруси в одному пристрої – це дуже зручно.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
легко зібрати/розібрати, не займає багато місця, дякую за швидку доставку!
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
турнік, бруси, прес (упор для ліктів), паралельний і широкий хват повний комплект для прокачування всього тіла
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Міцна конструкція , якісний метал, чорне покриття, витримує велику вагу, не хитається, не скрипить
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
М'які ручки дуже комфортні, не натирають мозолі, не ковзають під час тренувань
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Турнік, який не займає багато місця, але дає змогу тренувати різні групи м'язів. Дякую!
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Ничем не уступает турникам по ценовой политике 5000
Отличный многофункциональный турник, рекомендую
(Было бы неплохо дюбеля в комплект заложить)- Достоинства:
- Легко устанавливаться.
- Недостатки:
- Продавцу рекомендую заложить в комплект дюбеля
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Крепкая конструкция, не шатается.
Лёгкая установка и сборка.
Качественный материал турника.
Выдерживает 3 человека :) (проверено)
В целом рекомендую- Недостатки:
- Тяжёлый, зараза хаххаха
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Пришло хорошо упакован. Поварин, покрашен тоже отлично, на вид такой крепкий, надёжный. Крюки отличные, не сомневаюсь что выдержат вес большой. Пока не повесил, уверен что все ОК.
- Достоинства:
- Надежный
- Кирило Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Турнік чудовий, зроблений якісно, хороші кріплення
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Хороша якість, надійні кріплення, все супер
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Масивний та якісний турнік, дуже зручний для різних прав. Все сподобалось.
- Микита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Турнік якісний, міцний, все дуже сподобалось
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Класний турнік. Дуже задоволені покупкою.
- Поліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Все супер! Турнік якісний.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Хороший турнік, кріпиться легко і тримається чудово)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Швидка доставка, ввічливий продавець, проста для збирання конструкція, 100кг ваги витримує.
- Достоинства:
- Нормальний турнік.
- Недостатки:
- Дуже туго знімається ручка турніка, яка по задуму має бути легкозйомна.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Все супер! Покупкою задоволені!
- Марія У***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Прекрасний товар!
- Достоинства:
- все якісне, зручне
- Недостатки:
- не знайшли
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Класний турнік!
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Зручний хороший турнік, ніяких нюансів, все добре!
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Товар супер! Міцно та якісно зроблено!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
В комплекті із турніром насадки на бруси малі. Діаметр заліза значно більший. Насадки рвуться. Одразу треба попереджати про це і продаватм без насадок зменшивши ціну.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Насадки на бруси малі
- Продавец ASAP
Добрий день, насадки підходять, просто потрібно було їх змочити(в описі це вказано), звяжемся з Вами і проконсультуємо
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Хороший та якісний товар,швидка відправка та вічливий продавець.
- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Дуже задоволені покупкою. Турник чудовий, дуже простий у встановленні, користуємось щодня.
- Ренат З***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Зручно та якісно. Турник топ!
- Леонід Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Чудовий турнік, ніяких нарікань