- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: 7XL. Цвет: Черный
Якісні гарно тягнуться
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: L. Цвет: Черный
Зазначений розмір абсолютно не відповідає дійсності, L це фактично S. Просіть у продавця заміри.
Доброго дня.
Дякуємо за відгук. Нажаль, кожна фабрика має врасні параметри розмірної сітки, тому ми зазначаємо параметри розміру у описі товару. Наразі працюємо над доданням параметрів розміру до зображень.
З повагою,
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: M. Цвет: Черный
Добра якість,комфортні.
- Достоинства:
- Натуральна тканина
- Недостатки:
- На розмір М трохи замалий,але влізти можна.
- Lubov S***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: XL. Цвет: Черный
Купувала донці, задоволена. Гарно сидять, не парять. Вона вирішила для світлих брюк купити для повсякденного носіння, щоб підстраховували від пожовтіння брюк (від випадкових несподіванок)
- Достоинства:
- Якісний пошив та плотна тканина, висока посадка
- Lubov S***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Дуже задоволена, гарно підстраховують й мають гарну посадку
- Достоинства:
- Якісна, щільна тканина, добре утягуюиь, висока посадка
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: XL. Цвет: Черный
Ці трусики немає сенсу купляти для менструацій, оскільки захищають лише ззаду. Немає прикріплених фото, які б це показували. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Захищає від протікань зі сторони спини
- Недостатки:
- Не захищає спереду від протікань
- Продавец Волошка
Дякуємо за відгук, Наталія.
Ми обов'язково додамо додаткові фото до моделей. Ви праві, дана модель має захисну мембрану до пояса по спинці. Це передбачено їх типом (вони є "підстраховуючі"). Такі моделі мають захисну мембрану до пояса лише по спинці. Захисну мембрану спереду та по спинці до лінії резинки одночасно мають трусики типу "поглинаючі".
З особливостями різних типів трусиків, та кожної моделі зокрема, можна ознайомитися у повному описі товару.
Надходження до продажу "поглинаючих" трусиків також заплановано у цьому році.
З повагою,
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: L. Цвет: Черный
Дякую за товар! Все підійшло і сподобалось!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Волошка. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Это просто находка для девочек у кого эти дни обильные, к ним очень хорошо липнут прокладки, они не сборят, не убегают, ткань отлично держит форму, несмотря на то что она тонкая, я опасалась что в ластовице будет что-то вроде клеенки и она будет хрустеть, но нет, все ок.
- Достоинства:
- Мягкие, удобные, высокая посадка, кармашек
Добрый день!
Спасибо за Ваш отзыв. Мы рады что данная модель помогает Вам чувствовать себя уверенно в любой день.
С уважением,