- Аргентіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Гарний плед. Теплий. Більш ворсистий, ніж на фото.
- Недостатки:
- Немає.
Щіро дякуємо за відгук! Раді, що плед вам сподобався і гріє. Ворсистість справді може трохи відрізнятись через текстуру вовни, але це додає йому затишку. Гарного користування!
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Чудовий плед, не кашлатиться
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що плед вам сподобався та виправдав очікування. Бажаємо затишку та тепла у вашому домі разом із нашим пледом!
- ЛизаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
В целом нормальный плед, брала 170х210, но по факту он меньше, особенно в длину, 190 см,вместо 210
- Недостатки:
- Меньше по размеру, чем указано
Колется немного
Дякуємо за ваш відгук! Хочемо уточнити, що довжина пледа, вказана на сайті (210 см), враховує бахрому. Також, враховуючи, що це натуральний вовняний виріб, можливі невеликі відхилення в розмірах через особливості матеріалу.
Щодо відчуття поколювання – це також характерно для вовняних виробів, але з часом, після кількох прань або використання спеціальних засобів для догляду за вовною, ці відчуття можуть зменшитися.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Плед сподобався
Дкуємо за ваш відгук.
- Ніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Купила два. Бо мала бути вишивка з логотипом. В рекламній агенції сказали - не підходить (швейка не візьме таку товщину). Хотіла повернути. Але там маленьким шрифтом зазначено, що не повертається. Не розпаковано. Зовнішній вигляд відрізняється від фото. Дуже відрізняється.
- Достоинства:
- не знайшла, плед звичайний
- Недостатки:
- плед віднесений до категорії постільне
- Олександра П***
Так а чим зовнішній вигляд відрізнається?
- Представник бренду
Дякуємо вам за відгук та висловлення вашого досвіду з придбання пледу Ельф. В опису надані всі характеристики, що має такий плед. Вибачаємося, що ваша покупка не відповідає вашим очікуванням. Та якщо Вас не влаштовує покупка і пледи мають первозданний товарний вигляд, будь ласка, зв'яжіться з відділом обслуговування клієнтів Розетка , щоб повернути товар.
- Соня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Брала на подарок.
Очень красивый и приятный, муж в восторге.- Достоинства:
- Очень тёплый, атмосферный.
- Недостатки:
- Не заметили.
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Плед очень хороший.
Качество отличное. Пока ещё не стирала но думаю что всё будет хорошо.- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Нет пока
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Плед понравился. Давно такой хотела. Был бы плотнее, было бы вообще отлично, но и так хорошо. Немного колючий, но это ожидаемо, раз он шерстяной. Плотность на ощупь 3-5 мм, плед действительно теплый и уютный.
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Очень хорошее. Есть легкий запах овечей шерсти, но мне даже нравится.
- Достоинства:
- Шерсть не лезет, не кашлатится. Плотное.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Гарний плед із вовни. Колір відповідає картинці, але не гладенький, як може здатися. Товстенький, після розпакування трохи вилазив ворс, прання вирішило цю проблему. Поколює до тіла, але дуже зіргіває, ідеально для використання в холодну пору року. Для літа замовлятиму тут плед з бавовни та акрилу. Вцілому задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Натуральність, тепло, розмір
- Недостатки:
- Трохи поколює
- Валентин А***Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Придбав собі цей вовняний плед, задоволений! Має приємний на дотик матеріал, теплий і комфортний у використанні, якісний і довговічний. Переться чудово, виглядає красиво і стильно, вартий своїх грошей. Рекомендую плед, дуже сподобався!
- Достоинства:
- Має приємний на дотик матеріал, теплий і комфортний у використанні, якісний і довговічний, переться чудово, виглядає красиво і стильно, вартий своїх грошей.