Отзывы покупателей о Велоочки велосипедные спортивные поляризованные очки для велосипеда защита от ветра пыли и солнца UV400 для мужчин и женщин унисекс для велоспорта бега рыбалки активного отдыха BK-6678 Красный 58692

Оценка пользователей 4.78/5
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Очки хорошего качества, классный чехол, сверху уплотнения на лбу что бы не пропускало солнце .

• Валентин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Хороші окуляри. Повністю задоволений.

Достоинства:
    Добре видно під час риболовлі
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування і добре показують себе під час риболовлі. Це допомагає нам підтримувати якість асортименту. Нехай нова покупка довго служить і робить відпочинок ще комфортнішим.

• Костянтин Л***

Хороші окуляри

• Влад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

За свою ціну непогані окуляри.

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Дуже задоволені покупкою! В житті мені здається, навіть краще ніж на фото) дякуємо!)

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Кузьмич А***

Окуляри чудові. Все підійшло. Мінусів не помітили

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Товаром задоволена. Замовлення прийшло швидко, все ціле.

Достоинства:
    Змінні лінзи

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Прийшли цілі не пошкоджені.

Достоинства:
    Співпадає з описом
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  kidsDM

• Ігор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Все прийшло швидко, товар відповідає опису

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Отличные очки, всё как в описании. Рекомендую

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Дуже зручні, мають змінні різні стекла, можна замінити дужки на резинку, для кращого кріплення під час руху.

Достоинства:
    Гарні окуляри, багато змінних стекол, змінні дужки.
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  kidsDM

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Непогані окуляри за свою ціну, на вид гарні, досить зручні, не спадають при їзді. Хоч внизу під носом біля щок є невелика щілина, але вона й не сильно являється мінусом, бо це ніби свого роду вентиляція. На швидкості трохи відчувається поток повітря, але окуляри наче не запотівають. На вибір є 5 лінз під різну погоду, тканина для протирання, мішечок для зберігання і дозволі вмісткий, красивий чохол. Загалом задоволений покупкою, приїхала доволі швидко.

Достоинства:
    Комплектація, зручність, ціна.
    Недостатки:
    Поки значних недоліків не виявив.
    • Продавец  kidsDM

• Юля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Товар прийшов швидко, в дуже хорошій якості.

Достоинства:
    Якість, ціна, комплектація
    • Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ігор М***

Все супер!
    Не щільно прилягають знизу. Зверху норм.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Знизу, там де щоки починаються, виходить щелина, що влазить палець.
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Хороших В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Очки хорошо защищают глаза от встречного ветра и от насекомых. Пять светофильтров позволяют оптимально адаптировать очки под освещенность и свое зрение. Чехол супер. Очень доволен. Рекомендую

Достоинства:
    5 светофильтров, хорошо сидят, прочный чехол. Товар оправдывает свои деньги.

• Станислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

На свои деньги прекрасный товар. Спасибо!

Достоинства:
    Дешево, функционально, набор линз.
    Недостатки:
    Могут быть люфты в местах крепления дужек.
  • Кандауров Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

После месяца катания. Вцелом очки нормальные.
    Есть пару недочетов: на оправе вверху сильно толстая часть из-за которой очки глубже не посадишь, бывает через низ задувает пыль и жучков и сбоку немного бы пошире.
    Качество линз и оправы отличное, комплектация супер.

• Продавец  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Ну за ети деньги пройдет.

• Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Ясень К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

добрі окуляри, явних зауважень немає: сидять впевнено, не злітають, але й можуть трохи запотівати зверху, і це літом.
    набір ніби і "багатий", але то більше китайський маркетинг, бо механізм фіксації дужок і вставки для діоптрій виконанні з не дуже еластичного пластику, і навряд переживе декілька знімань. що не скажеш про змінні скельця - вони дуже еластичні, можете награтися досхочу, а потім зупинитися на одному чи двох, і забути про решту. справді гарні тут лише окуляри і футляр з карабіном за таку ціну, все решта виконано не дуже якісно, щоб ним користуватися постійно. використовую для велопрогулянок

Достоинства:
    зручні окуляри, змінні скельця на вибір, місткий твердий футляр з карабіном, приємна акційна ціна (за повну краще брендові з фотохромом)
    Недостатки:
    механізм фіксації змінних дужок і вставки для діоптрій не розрахований на багаторазове використання, імхо
    • Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Валерий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

За такі гроші просто огонь, очки дуже міцно тримаются на голові навіть берпі їх не скинули

Достоинства:
    Упаковка, Якість, Комплектність
    Недостатки:
    Треба було брати одразу дві коробки)
    • Продавец  kidsDM

• Григорій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Розмір на L (58) підходять .

Достоинства:
    Великий вибір лінз.Якість пластіку,як лінз,так і оправи - добра.Комплектація взагалі - чудова.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  kidsDM

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Все добре, дякую. Як відкатаю трохи доповню.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный

Все добре, оперативно і без ускождень.
    Дякую

Достоинства:
    повністю відповідає опису

Дякуємо за замовлення