Отзывы покупателей о Велоочки велосипедные спортивные поляризованные очки для велосипеда защита от ветра пыли и солнца UV400 для мужчин и женщин унисекс для велоспорта бега рыбалки активного отдыха BK-6678 Красный 58692
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Катаю переважно з синьою лінзою, бо ввечері та в лісі захист від сонця не дуже потрібен, навпаки аби в тіні дерев краще бачити. Подобається.
- Достоинства:
- Вага, ціна, набір аксесуарів якість лінз.
- Недостатки:
- Носоупори не регулюються, хотілося б трохи вище підняти окуляри.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку! Раді, що вам подобається якість лінз, легка вага та комплектація окулярів. Зауваження щодо нерегульованих носоупорів обов’язково врахуємо під час подальшого відбору товарів. Приємного та безпечного катання!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все супер
- Достоинства:
- Захищає від сонця
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування та добре захищають від сонця. Ваша довіра важлива для компанії, це допомагає й надалі підбирати вдалий асортимент. Бажаємо комфортного та безпечного користування під час будь-яких активностей!
Дуже стильні і якісні
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що велоокуляри сподобалися за стилем і якістю. Раді, що обрали саме цей товар для активного відпочинку. Нехай окуляри надійно захищають вас під час поїздок і дарують комфорт у щоденному користуванні.
- Макс О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Ваууу прикольные очки. Использую для езды на електровелосипеде.
Стараюсь бережно их хранить в чехле.
В целом классные. Использую резинку сменную при надевании. В целом бомба. За свои деньги то что надо- Продавец kidsDM
Дякуємо за такий теплий відгук та вибір цих велоокулярів. Раді, що вони зручні в користуванні та добре підходять для поїздок на електровелосипеді. Нехай надійно захищають очі від сонця, вітру та пилу й дарують комфорт під час кожної поїздки та відпочинку.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Не прочитав характеристики, тож був приємно здивований наявністю чохла. Брав на заміну старим таким самим (попередні вкрали орки підчас окупації, чохол лишили).
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що знову обрали саме цю модель окулярів. Приємно, що комплектація з чохлом стала приємним бонусом і виправдала очікування. Раді, що товар став гідною заміною попереднім. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Набір купи всього, з чого мені реально потрібні тільки самі окуляри з чорними лінзами (поляризовані, до речі, тільки вони). Ремінець, на жаль, в мінімальному положенні на мене завеликий. До продавця ніяких зауважень немає.
- Достоинства:
- Окуляри повністю відповідають опису. Добре сіли на лице невеликого розміру. Хороший бокс.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку товару. Раді, що окуляри добре сіли та відповідають опису, а також що Вам сподобався бокс. Зауваження щодо ремінця візьмемо до уваги при формуванні асортименту. Бажаємо комфортного та безпечного користування!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Вітаю, замовляв кілька днів назад велоокуляри. Дуже був приємно вражений якістю. В окулярах присутня поляризація, що дуже приємно дивлячись на ціну. І в загальному товар дуже якісний. Дякую продавцю за якісний товар і швидкий сервіс
- Достоинства:
- Класні легкі
- Продавец kidsDM
Дякуємо за такий приємний відгук і за те, що обрали саме ці велоокуляри. Раді, що якість, поляризація та зручність виправдали очікування, а сервіс залишив позитивні враження. Нехай окуляри надійно служать під час поїздок, спорту й відпочинку!
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Опис повністю відповідає товару. Стильні, зручні та дуже корисні окуляри, відмінний комплект
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування, зручні в користуванні й відповідають опису, а комплект виявився корисним. Нехай вони надійно захищають під час поїздок, спорту та відпочинку. Завжди раді бути корисними!
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все добре, дякую! Окуляри сподобались! Швидка взаємодія і відправка!
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що велоокуляри сподобалися, а оформлення замовлення та відправка пройшли швидко та зручно. Вдячні за вибір саме цього товару. Нехай окуляри надійно служать під час поїздок, спорту та відпочинку!
- Осокін А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Очки подошли все понравилось
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що окуляри підійшли та вам все сподобалося, а також що ви відзначили приємну ціну. Нехай вони надійно захищають очі під час їзди на велосипеді та активного відпочинку. Завжди раді бути корисними для вас.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Очки хорошего качества, классный чехол, сверху уплотнения на лбу что бы не пропускало солнце .
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку велоокулярів. Раді, що якість, чохол та зручні ущільнювачі на лобі повністю вас влаштували й добре захищають від сонця. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортних поїздок і приємного користування!
- Валентин А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Хороші окуляри. Повністю задоволений.
- Достоинства:
- Добре видно під час риболовлі
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що окуляри виправдали очікування і добре показують себе під час риболовлі. Це допомагає нам підтримувати якість асортименту. Нехай нова покупка довго служить і робить відпочинок ще комфортнішим.
- Костянтин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Хороші окуляри
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
За свою ціну непогані окуляри.
- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Дуже задоволені покупкою! В житті мені здається, навіть краще ніж на фото) дякуємо!)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Кузьмич А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Окуляри чудові. Все підійшло. Мінусів не помітили
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Товаром задоволена. Замовлення прийшло швидко, все ціле.
- Достоинства:
- Змінні лінзи
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Прийшли цілі не пошкоджені.
- Достоинства:
- Співпадає з описом
- Недостатки:
- Не має
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все прийшло швидко, товар відповідає опису
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Отличные очки, всё как в описании. Рекомендую
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Дуже зручні, мають змінні різні стекла, можна замінити дужки на резинку, для кращого кріплення під час руху.
- Достоинства:
- Гарні окуляри, багато змінних стекол, змінні дужки.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Непогані окуляри за свою ціну, на вид гарні, досить зручні, не спадають при їзді. Хоч внизу під носом біля щок є невелика щілина, але вона й не сильно являється мінусом, бо це ніби свого роду вентиляція. На швидкості трохи відчувається поток повітря, але окуляри наче не запотівають. На вибір є 5 лінз під різну погоду, тканина для протирання, мішечок для зберігання і дозволі вмісткий, красивий чохол. Загалом задоволений покупкою, приїхала доволі швидко.
- Достоинства:
- Комплектація, зручність, ціна.
- Недостатки:
- Поки значних недоліків не виявив.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Юля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Товар прийшов швидко, в дуже хорошій якості.
- Достоинства:
- Якість, ціна, комплектація
- Продавец kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все супер!
Не щільно прилягають знизу. Зверху норм.- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Знизу, там де щоки починаються, виходить щелина, що влазить палець.
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Хороших В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Очки хорошо защищают глаза от встречного ветра и от насекомых. Пять светофильтров позволяют оптимально адаптировать очки под освещенность и свое зрение. Чехол супер. Очень доволен. Рекомендую
- Достоинства:
- 5 светофильтров, хорошо сидят, прочный чехол. Товар оправдывает свои деньги.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
На свои деньги прекрасный товар. Спасибо!
- Достоинства:
- Дешево, функционально, набор линз.
- Недостатки:
- Могут быть люфты в местах крепления дужек.
- Кандауров Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
После месяца катания. Вцелом очки нормальные.
Есть пару недочетов: на оправе вверху сильно толстая часть из-за которой очки глубже не посадишь, бывает через низ задувает пыль и жучков и сбоку немного бы пошире.
Качество линз и оправы отличное, комплектация супер.- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Ну за ети деньги пройдет.
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Ясень К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
добрі окуляри, явних зауважень немає: сидять впевнено, не злітають, але й можуть трохи запотівати зверху, і це літом.
набір ніби і "багатий", але то більше китайський маркетинг, бо механізм фіксації дужок і вставки для діоптрій виконанні з не дуже еластичного пластику, і навряд переживе декілька знімань. що не скажеш про змінні скельця - вони дуже еластичні, можете награтися досхочу, а потім зупинитися на одному чи двох, і забути про решту. справді гарні тут лише окуляри і футляр з карабіном за таку ціну, все решта виконано не дуже якісно, щоб ним користуватися постійно. використовую для велопрогулянок- Достоинства:
- зручні окуляри, змінні скельця на вибір, місткий твердий футляр з карабіном, приємна акційна ціна (за повну краще брендові з фотохромом)
- Недостатки:
- механізм фіксації змінних дужок і вставки для діоптрій не розрахований на багаторазове використання, імхо
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
За такі гроші просто огонь, очки дуже міцно тримаются на голові навіть берпі їх не скинули
- Достоинства:
- Упаковка, Якість, Комплектність
- Недостатки:
- Треба було брати одразу дві коробки)
- Продавец kidsDM
- Григорій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Розмір на L (58) підходять .
- Достоинства:
- Великий вибір лінз.Якість пластіку,як лінз,так і оправи - добра.Комплектація взагалі - чудова.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец kidsDM
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все добре, дякую. Як відкатаю трохи доповню.
- Продавец kidsDM
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Красный
Все добре, оперативно і без ускождень.
Дякую- Достоинства:
- повністю відповідає опису